تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 86 از 90 اولاول ... 3676828384858687888990 آخرآخر
نمايش نتايج 851 به 860 از 899

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Arsenal F.C | توپچی های لندن

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

یکم جریانش رد شده ولی... جریان دست ندادن فن پرسی با کالدول تو بازی آرسنال ویگان (بازی ای که 2-1 آرسنال شکست خورد) چی بود؟

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یکم جریانش رد شده ولی... جریان دست ندادن فن پرسی با کالدول تو بازی آرسنال ویگان (بازی ای که 2-1 آرسنال شکست خورد) چی بود؟
    منم اطلاعی ندارم و اولین بار از شما دارم میشنوم...
    تو این چند ماه اخیر اصلا سایت خود آرسنال رو چک نکردم و همش تو کانون هواداران میچرخیدم که اونجا هم افتاده دست چند نفر که به طرز وحشتناکی خود سانسوری میکنن.
    حالا کاری نداریم که واسه چی با هم مشکل داشتن اما از رابین که کاپیتان تیمه انتظارات خیلی بیشتر از ایناست! تو بازی با نیوکاسل هم آخرهای بازی با دروازه بان تیم درگیری لفظی پیدا کرد درسته که دروازه بان نیوکاسل خیلی وقت کشی میکرد اما به هر حال آرسنال گل دوم رو زده بود و اصلا دلیلی نداشت رابین اون حرکات رو انجام بده.
    یادم میاد همون فردا مدیران سایت هوادارن اومده بودن کلیپ درگیری رابین رو گذاشته بودن تو سایت و یه جوری تیتر زده بودن که انگار کار قشنگی انجام داده!

رابین بازوبندی رو به بازو بسته که زمانی بازیکن هایی مثل آنری و ویه را اون بازوبند رو در اختیار داشتن!

3. 2 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض خداحافظ پت رایس عزیز!

پت رایس بعد از 44 سال آرسنال را ترک میکند!
    افسانه واقعی باشگاه آرسنال یکشنبه آینده برای آخرین بار روی نیمکت تیم خواهد نشست.

کمک مربی آرسنال، پت رایس، در انتهای فصل بعد از 44 سال حضور در کنار توپچی ها باشگاه را ترک می کند.

رایس سابقه پرباری در باشگاه فوتبال آرسنال دارد، او درسال 1964 به عنوان یک کارآموز به تیم جوانان باشگاه ملحق شد. مدافع راست ایرلند شمالی آرسنال در سال 1971 فاتح نخستین دوگانه باشگاه شد و کاپیتان تیمی بود که در سال 1979 با فتح جام حذفی افتخار آفرینی کرد. رایس در مجموع در طول 14 فصل 528 بازی برای آرسنال انجام داد.

بعد از گذراندن مدتی در باشگاه واتفورد بین سال های 1980 تا 1984، رایس به عنوان مربی تیم جوانان به آرسنال بازگشت و در سال های 1988 و 1994 فاتح جام حذفی جوانان شد. زمانی که آرسن ونگر در سال 1996 به آرسنال ملحق شد، او به تیم بزرگ سالان منتقل گشت.

به عنوان کمک مربی، رایس 63 ساله، دست راست آرسن ونگر بود و کمک کرد تا تیم به 7 افتخار مهم دست یابد که شامل 3 قهرمانی در لیگ برتر، چهار قهرمانی در جام حذفی می شود و با فتح دو دوگانه در سال های 1998 و 2002 همراه بود.

آرسن ونگر در مورد همکار خود می گوید " پت یک افسانه واقعی آرسنال است و در تمام طول زندگی خود به باشگاه فوتبال ارسنال متعهد بوده است که وفاداری و از خودگذشتی عظیم او به این باشگاه را نشان می دهد.

پت در طول 16 سال گذشته همکار شگفت انگیزی برای من بود. زمانی که به آرسنال آمدم، پت همیشه در صحنه حضور داشت و چیزهای زیادی در مورد این باشگاه بزرگ به من آموخت. همیشه بخاطر بینش خیره کننده او نسبت به آرسنال و کل فوتبال مدیون او هستم. در زمین های تمرین و روز بازی ها، پت همواره پرشور و حرارت بود، یک همکار وفادار و روشنفکر و ما همه این چیزها را با رفتن او از دست می دهیم.

از تو ممنونم پت، دلمان برایت تنگ می شود و همه ما بهترین آرزوها را برای تو و خانواده ات داریم و برای شما در آینده سلامتی و خوشحالی را آرزو می کنیم. اگرچه همچنان پت را خیلی زیاد ملاقات می کنیم، تا آنجایی که من می دانم برنامه او این است که در تمام دیدارهای خانگی ما به عنوان یک هوادار به ورزشگاه بیاید!"

پت که اخرین بازی خود به عنوان کمک مربی را روز یکشنبه مقابل وست برومویچ انجام می دهد، شب گذشته در مهمانی ویژه ای با حضور آرسن ونگر و اعضای تیم مراسم خداحافظی خود را انجام داد.

جاشنین پت رایس در موعد مقرر اعلام خواهد شد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پ.ن:
    یکی از بدترین خبرهایی بود که امسال شنیدم وای خدای من این مرد چقدر دوست داشتنی بود نزدیک به 44 سال همراه با تیم محبوبمون بود و صادقانه برای تیم خدمت کرد و واقعا نمیدونم چی بگم انقدر ناراحتم که دلم میخواد فریاد بزنم.
    پت رایس رو خیلی دوست داشتم و امیدوارم هر جا که هست موفق باشه جدا شدن این مربی بعد از 44 سال اشک ما رو در آورد.
    مردی که همیشه در کنار تیم بود و عاشق شخصیتش هستم!
    خداحافظ اسطوره واقعی

5. 6 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

توپچی ها به پت رایس ادای احترام کردند

پایگاه خبری GunnersTrust: افسانه واقعی توپچی ها در پایان فصل به حضور خود در باشگاه پایان می دهد. اعضای باشگاه به دستاوردهای او ادای احترام کردند.

آرسن ونگر

پت، متاسفانه تو می روی و دیگر در طول کار روزانه همدیگر را نمی بینیم. این بسیار ناراحت کننده است اما دوست دارم از این فرصت استفاده کنم و بخاطر شایستگی، وفاداری، مشارکت و حس مبارزه طلبی از تو تشکر کنم. ما در کنار هم کارهای فوق العاده ای انجام دادیم اما می دانم که بدون تو، ما آنها را انجام نمی دهیم. برای همیشه در قلب من می مانی و یکی از فوق العاده ترین افرادی هستی که در زندگیم ملاقات کردم. فوتبال این اجازه را می دهد و امیدوارم که باز هم به آرسنال بیایی و ما نه یک بازی عالی بلکه یک لیوان مشروب عالی را باهم تجربه کنیم. دوران خوبی داشته باشی.

توماس ورمالن

پت، متاسفم که می شنوم تو میروی. واقعا خوشحالم که تو را در این باشگاه ملاقات کردم، چیزهای زیادی از تو یاد گرفتم، خصوصا به این دلیل که یک مدافع بودی که به برای آرسنال بازی کرد. مهارت های دفاعی بسیاری از تو آموختم و می دانم که انها واقعا مهم بود. بسیار خوشحالم که به عنوان کمک مربی در اینجا بودی و بهترین آرزوها را برای اینده تو دارم.

ایوان گازیدیس

قطعا افرادی هستند که تجسم کامل باشگاه به شمار می روند و غیر ممکن است بدانید آیا باشگاه آن افراد را ساخته و یا آنها باشگاه را ساخته اند. در این لحظه من او ار ملاقات می کنم، می دانم که پت رایس خود آرسنال بود و آرسنال خود پت رایس . در ذهن من، تعریف بزرگتر از این وجود ندارد.

باب ویلسون

پت، بهترین آرزوها را برای تو دارم و بخاطر تمام کارهای حیرت انگیزی که برای این باشگاه حیرت انگیز انجام دادی ممنونم. وقتی یک مربی مدرسه آماتور بودم تو را دردفاع راست قرار دادم و مدافع راستی باهوش تر از تو وجود نداشت. عادت داشتیم تا پنجشنبه عصرها تمرین کنیم و چارلی جورج نیز در آنجا بود و فکر نمی کنم من و تو هرگز فکر می کردیم به جایی برسیم که به آن رسیدیم. ما در کنار هم در داخل و خارج از زمین اوقات زیادی سپری کردیم، البته در کنار خانواده دوست داشتنی تو. سفر فوق العاده ای برای تو و برای ما بود و ما قطعا آن را مدیون آرسنال هستیم. می دانم همان حسی را داری که من نسبت به این باشگاه دارم. بهترین آرزوها را برای تو و بتی دارم.

توماس روسیچکی

سلام پت، خیلی ناراحتم که می بینم میروی. دلم تنگ می شود که هر روز 10 دقیقه قبل از شروع تمرینات به رختکن می آمدی و بر سر ما فریاد می کشیدی! همیشه از کار کردن با تو در اینجا لذت بردم و همه اعضای تیم دلش برای تو تنگ می شود. ممنون، و بهترین آرزوها را برای تو دارم.

آلن اسمیت

پت، از ان زمان که در باشگاه بودم زمان زیادی می گذرد اما وقتی بودم تو مربی تیم جوانان بودیم اما مایل ها و ساعت ها را در اینجا گذراندی و دوران بازنشتگی خوشی را برایت آرزو می کنم. بهترین آرزوها را برای تو دارم.

تری نیل

پت، درست مثل این است که دیروز بود، من اطراف هایبوری قدیم در انتهای روز کاری قدم می زدم تا مطمئن شوم تو تمرین نمی کنی و دزدکی در انتهیا جاده راه می رفتم! از آن روز چهارم هرگز نمی توانستم از دست تو در بروم زیرا تو را در تیم ملی ایرلند شمالی و اینجا در آرسنال داشتم. روزهای فوق العاده ای بود و تو یک خدمتگزار عالی برای باشگاه و یک کاپیتان عالی در دوران من بودی و بخاطر تمام تاثیرات از تو متشکرم. عالی کار کردی پت، از دورانت لذت ببر.

آرون رمسی

پت، تنها می خواهم بخاطر تمام کارهایی که تا اینجای حرفه ام انجام دادی از تو تشکر می کنم. دوران فوق العاده ای را در کنارتو داشتم و بهترین آرزوها را برایت دارم. بدون تو اطراف زمین تمرین بسیار آرام می شود اما بار دیگر بخاطر تمام کارهایی که انجام دادی از تو مشتکرم. به یاد داشته باش، اگر نتوانی سوال کنی، نمی توانی بازی کنی!

تونی آدامز

پت، فکر می کنم خدمات حیرت انگیزی به این باشگاه ارائه کردی. عالی بود، از دوران بازنشتدگی خود لذت ببر و مطمئنم تو و بتی دوران فوق العاده خواهید داشت، در شمال اسپانیا! از یک مرد آرسنالی، بخاطر خدماتی که به این باشگاه ارائه کردی از اعماق قلبم از تو ممنونم، عالی کار کری و خدا حافظ تو باشه.

دنیس برگکمپ

پت، جای افسوس است که کناره گیری می کنی زیرا ارزش زیادی برای این باشگاه داری. بازیکن فوق العاده ای برای این باشگاه بودی، یک مربی و یک کمک مربی عالی. باعث افتخار من است که در کنار تو کار کردم. گاهی دوران سختی برایت رقم زدم اما امیداورم از ان بابت دلخور نباشی! کار کردن با تو فوق العاده بود و در ادامه زندگی بهترین آرزوها را برایت دارم. امیدوارم در هر کاری انجام می دهی موفق باشی، باز هم ممنونم.

--------------------------------------------------------------
    بدون شک فصل بعد که نیمکت آرسنال رو نشون میدن جای خالیه یک مرد آروم و دوست داشتنی کاملا حس میشه.
    یکی از اسطوره های واقعیه آرسناله پت رایس. 44 سال خدمت به این تیم. بی نظیره.
    فکر کنم قشنگترین جمله در مورد پت رایس رو جکی گفته تو توییترش:

آقای پت رایس ... 44 سال در آرسنال ... تعظیم کنید ! بابت همه کارهایی که برام انجام دادی ازت ممنونم ..

فقط باید تعظیم کرد و ازش به خاطر تمام کارایی که برای این تیم انجام داد تشکر کرد.
    امیدوارم هرجا که هستی خوشحال و سلامت باشی توپچیه دوست داشتنی.

پت، متاسفانه تو می روی و دیگر در طول کار روزانه همدیگر را نمی بینیم.
    این جمله رییس رو دوست داشتم. حس میکنم کاملا نزدیکی این دوتا رو بهم نشون میداد.

7. 5 کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

12

تو این روزها کل باشگاه آرسنال تو شک رفتن پت رایس بزرگ هست و واقعا وقتی شنیدم میخواد از آرسنال بره به معنای واقعی گریه کردم!
    به قول این دوستمون فصل بعد رو نیمکت آرسنال جای خالی یه مرد آرام احساس میشه مطمئنا بعد از رفتن این مرد دوست داشتنی و وفادار بیشتر حسرت رفتنش رو میخوریم!

فقط میتونم بگم ناراحتم تحمل جدا شدن یکی از اعضای تیم بعد از 44 سال واقعا سخته!

دوستان میتونن برن به این آدرس و برای پت رایس پیغام بفرستن!

9. 3 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض حضور آرسنال در اروپا روي فن‌پرسي موثر است

ورزش۳: سرمربي تيم فوتبال آرسنال گفت: حضور ما در ليگ قهرمانان اروپا مي‌تواند تاثير زيادي در تصميم فان‌پرسي داشته باشد. تيم فوتبال آرسنال در حال حاضر با کسب 67 امتياز در جايگاه سوم ليگ برتر قرار دارد و تيم‌هاي تاتنهام و نيوکاسل را به ترتيب با يک و 2 امتياز اختلاف در تعقيب خود مي‌بيند. توپچي‌ها فردا آخرين ديدار خود را در هاوتورنز، ورزشگاه خانگي وست‌برومويچ آلبيون برگزار خواهند کرد و اميدوارند با پيروزي در خانه ميزبان رده دهمي خود به طور مستقيم راهي ليگ قهرمانان اروپا شوند. آرسن‌ونگر سرمربي آرسنال دراين‌باره اظهار داشت: بازي مقابل وست‌بروم براي ما حياتي خواهد بود زيرا باعث صعود مستقيم ما به ليگ قهرمانان اروپا خواهد شد. وي گفت: ما تمرينات خوبي را در روزهاي گذشته پشت‌سر گذاشته‌ايم و درصدد پيروزي در اين بازي خارج از خانه هستيم. سرمربي توپچي‌ها به تمجيد از وست‌بروم پرداخت و گفت: آن‌ها در 4 بازي اخير خود متحمل شکستي نشده‌اند و قطعا بازي در ورزشگاه اين تيم براي ما سخت خواهد بود. ونگر درباره تمديد قرارداد روبين فن‌پرسي نيز عنوان کرد: با روبين صحبت‌هايي را درباره تمديد قراردادش انجام داده‌ايم. اميدوارم که او در لندن بماند. هر چند که حضور ما در ليگ قهرمانان مي‌تواند تاثير زيادي در تصميم فن‌پرسي داشته باشد.

11. 2 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

دقایقی دیگه بازیهای حساس لیگ جزیره شروع میشه ...

و من اگه خوش شانس باشم می تونم تمام دیدارها رو به صورت همزمان ببینم که اوج هیجان رو خواهد داشت .

امدم بگم با توجه به بازی تاتنهام با فولام تقریبا بی انگیزه و برد احتمالیش باید ببریم تا سوم بشیم . خیلی نگران نیوکاسل نیستم ولی حتی مساوی ما می تونه برامون گرون تموم بشه .
    ضمن اینکه رابین فقط دو گل می خواد تا رکورد بیشترین گل زده در یک فصل 38 هفته ای رو به نام خودش ثبت کنه .

امروز عصر به جز قهرمان تکلیف اروپایی ها و لیگ یکی ها هم مشخص می شه .

13. این کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض "فن پرسي" در آستانه يک رکوردشکني ديگر!

ورزش۳: رابين فن پرسي يک شنبه مي تواند در صورت پيروزي آرسنال مقابل وست برومويچ علاوه بر به دست آوردن جايگاه سومي توسط آرسنال براي چيز ديگر نيز جشن بگيرد. ستاره هلندي توپچي ها که پيش از اين جايزه بهترين بازيکن اين فصل و همچنين جايزه بهترين بازيکن فصل از سوي ورزشي نويسان را دريافت کرده بود فصل سنگيني را در خط حمله تيم ونگر سپري کرده است. فن پرسي در آخرين ديدار مقابل نورويچ 29 و 30 امين گل اين فصل خود را به ثمر رساند و اکنون ميتواند يک رکورد را بشکند. در ماه مارس، کاپيتان به عنوان سومين بازيکن آرسنال موفق شد طي 40 سال اخير به رکورد 25 گل در ليگ برتر دست يابد.قبل از ونپرسي، مالکوم مک دونالد ( 77-1976 ) و تيري آنري ( 04-2003 ، 05-2004 ، 06-2005 ) به اين رکورد دست يافته اند و او پانزدهمين بازيکن در تاريخ باشگاه است که به اين رکورد برجسته رسيده است. اکنون فن پرسي با تعداد گل هاي تيري آنري که در 38 مسابقه فصل آن ها را به ثمر رساند برابر است. ( 04-2003 تيم شکست ناپذير )فن پرسي ميتواند با يک هت تريک مقابل وست بروميچ به رکورد گلزني روني روک که پس از جنگ جهاني در فصل 48-1947 به جاي گذاشت برسد. رکورد گلزني طي يک فصل در تاريخ باشگاه به تد دريک تعلق دارد که در فصل 35-1934 زماني که تيم هربرت چاپمن موفق شد با زدن 115 گل فاتح ليگ شود 42 گل به ثمر برساند. همچنين مرد هلندي توپچي ها فقط به يک گل ديگر نياز دارد تا به رکورد گل زني طي يک فصل در 38 مسابقه دست يابد. آلن شيرر (96-1995 ) و کريستيانو رونالدو (08-2007) با زدن 31 گل در 38 مسابقه رکورددار هستند. در پايان، کفش طلاي اروپا ( که به بهترين گل زن در بين ليگ هاي اروپايي تعلق دارد ) ممکن است دور از دستان ونپرسي باشد چرا که ليونل مسي و کريس رونالدو آمار گلزني برجسته تري داشته اند اما جايگاه سومي فن پرسي نيز بسيار معتبر است.

15. 2 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض ونگر: از اينکه سوم شديم احساس غرور ميکنم!

ورزش۳: آرسن ونگر، سرمربي آرسنال، بعد از پيروزي 3-2 تيمش مقابل وست بروم و صعود به ليگ قهرمانان، شاگردانش را مورد ستايش قرار داد. توپچي ها که فصل را بسيار ضعيف آغاز کردند، رفته رفته نتايج بهتري گرفتند و در نهايت توانستند به رتبه سوم جدول دست پيدا کنند. ونگر در گفتگو با خبرنگاران گفت: از نتايج تيمم در اين فصل احساس غرور مي کنم زيرا نه تنها در زمين نتايج خوبي گرفتيم بلکه باشگاه نيز شرايط خوبي را پشت سر گذاشت. اتحاد و همبستگي در داخل باشگاه بسيار عميق بود و کاملا احساس مي شد؛ ما هيچ ضعفي نشان نداديم، اتحادمان را حفظ کرديم وبه مسير پيروزي برگشتيم. اين درس خوبي براي همه بود. ما اکنون براي پانزدهمين بار به چمپيونزليگ راه پيدا کرديم و تنها سه تيم در اروپا چنين رکوردي دارند. اين نشان مي دهد که ذست يافتن به اين رکورد آن طور هم که به نظر مي رسد، ساده نيست. به نتايج ما نگاه کنيد؛ در 16 ديدار پاياني تنها 2 شکست داشتيم. ما روند فوق العاده اي داشتيم و در نهايت 70 امتياز به دست آورديم. رسيدن به اين امتياز قابل احترام است و توانستيم مستقيما راهي چمپيونزليگ شويم. 15 سال پياپي است که در اين رقابت ها حضور پيدا کرديم و البته از اين مسئله احساس غرور مي کنيم. سرمربي فرانسوي توپچي ها همچنين فاش کرد که در مقطعي از فصل فکر نمي کرد که تيمش بتواند به رتبه هاي بالاي جدول راه پيدا کند. در سپتامبر اصلا به چنين جايگاهي فکر نمي کردم. ما در آن زمان هفدهم بوديم و در 7 ديدار ابتدايي، 4 شکست داشتيم. وقتي در 7 بازي اول، چهار بار شکست مي خوريد و هنوز 31 بازي ديگر باقي مانده، بسيار دشوار است که به قرار گرفتن در رتبه سوم فکر کنيد اما ما بعد از حذف از چمپيونزليگ روند فوق العاده اي داشتيم. نمي خواستم چهارم شويم زيرا اگر چلسي قهرمان چمپيونزليگ شود، ديگر نمي توانستيم به اين رقابت ها راه پيدا کنيم و حتي اگر اين اتفاق هم رخ نمي داد، نمي توانستيم مستقيما در مرحله گروهي چمپيونزليگ بازي کنيم. بازي در مرحله حذفي شرکت مي کرديم و اين کار را دشوار مي کرد.
    Last edited by Alinho; 15-05-2012 at 01:29.

17. 2 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

فن پرسي:هفته آينده با آرسنال گفتگو مي کنم

مهاجم هلندي تيم فوتبال آرسنال از گفتگو براي تمديد قرارداد با اين تيم در هفته آينده خبر داد.

تيم فوتبال آرسنال با قرار گرفتن در جايگاه سوم جدول رده بندي رقابت هاي ليگ برتر انگلستان به کار خود پايان داد و اين يعني اينکه اين تيم جواز حضور در رقابت هاي ليگ قهرمانان اروپاي فصل بعد را کسب کرده است.

رابين فن پرسي که قراردادش در تابستان فصل آينده به پايان مي رسد در خصوص تمديد قرارداد خود با توپچي هاي لندن گفت: شما هرگز از آينده خبر نداريد. آرسنال يک باشگاه بزرگ است و من هشت سال است که اينجا بازي مي کنم. من عاشق آرسنال هستم. هر اتفاقي هم که بيفتد نظرم نسبت به باشگاه عوض نمي شود.

وي افزود: ما هفته آينده مي نشينيم و در خصوص آينده مذاکره مي کنيم. تاکيد مي کنم که آرسنال باشگاه بزرگي است و هرچه اتفاق بيفتد من باز هم عاشق اين تيم هستم.

بوچرا، همسر فن پرسي هم علاقمند است که به حضور خود در لندن ادامه دهد. وي به ديلي ميل گفت: ما هشت سال است که اينجا هستيم و دو فرزندمان در لندن به مدرسه مي روند. دوست دارم به حضورمان در اينجا ادامه دهيم.

19. این کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •