تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 86 از 339 اولاول ... 367682838485868788899096136186 ... آخرآخر
نمايش نتايج 851 به 860 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بياني به عنوان آناليزور در استقلال ماندني شد

به نقل از سايت باشگاه استقلال، گروه آناليز باشگاه استقلال براي ليگ يازدهم مشخص شد. بر اين اساس و با نظر كادر فني رضا رجبي، شاهرخ بياني و مهدي ارژنگي نيا گروه آناليز استقلال را به مديريت رضا رجبي تشكيل مي دهند.

فتح‌الله‌زاده: بخش حقوقي باشگاه پرسپوليس مي‌خواهد بگويد مردم نمي‌فهمند!

علي فتح‌الله‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، درباره وضعيت استقلال، مشكلات مالي و اتفاقات حاشيه‌اي اخير اين تيم بعد از بازي با داماش صحبت‌هاي زير را مطرح كرد.
    فارس: كسالت‌تان برطرف شد؟
    هنوز كسالت دارم و خسته‌ام و خستگي از تنم بيرون نيامده است.
    فارس: اولين پيروزي استقلال هم خستگي را از تن‌تان خارج نكرد؟
    اين برد براي هواداران بود و اميدوارم اين روند ادامه داشته باشد.
    فارس: قبول داريد استقلال بايد بهتر از اين بازي كند؟
    در اين بازي دست مظلومي بسته بود و حتي براي تعويض مجبور بود به بازيكنان اميد رو بياورد. از طرفي چون تيم از اصفهان با اتوبوس به تهران برگشته بود، بچه‌ها خسته بودند. داماش را هم نبايد دست كم گرفت. آنها تيمي بسيار خوب با كادر فني خوب و مديريت فني بزرگي هستند. به هر حال اوايل ليگ مهم اين است كه ببري و امتيازات را جمع كني.
    فارس: با اين همه سر و صدايي كه براي جذب رحمتي داشتيد، او توانست شما را روسفيد كند؟
    رحمتي خيلي جاها به كار ما مي‌آيد. او بهترين گلر آسيا است.
    فارس: از پول چه خبر؟
    هنوز خبري نيست.
    فارس: اگر پول نرسد واقعا از استقلال مي‌رويد؟
    شك داريد به اين مسئله؟ چاره‌اي جز اين ندارم.
    فارس: چه طور مي‌شود باور كرد براي تيمي كه زحمت كشيديد، از آن دست بكشيد؟
    درست است براي تيم زحمت كشيده‌ام اما با چه رويي به بازيكنان نگاه كنم؟ تاسف مي‌خورم براي بعضي از روزنامه‌ها به خصوص براي آنها كه نوشته بودند من "لم " دادم و فقط گله مي‌كنم. آقاي عزيز! تا به حال يك ميليارد و 700 ميليون تومان پول به بازيكنان دادم. مگر اضافه‌خواهي كردم؟ انصاف داشته باشيد.
    فارس: اين مدت مصاحبه‌هاي زيادي انجام داديد، چه طور مي‌شود هيچ يك از مسئولان ورزشي حاضر نيستند براي پرسپوليس و استقلال كاري انجام دهند؟
    خدا مي‌داند كه شب‌ها خواب ندارم. امروز بعد از سحر نتوانستم بخوابم. در حالي كه به شدت به خواب نياز دارم در استرس و اضطرابم. 4 روز است به باشگاه نرفتم. چون به بچه‌ها قول دادم آن‌وقت مي‌گويند چرا شكوه مي‌كنم.
    فارس: متولي باشگاه استقلال وزارت ورزش است يا سازمان خصوصي‌سازي؟
    وزير تازه سر كار آمده و براي حل و فصل امور زمان مي‌خواهد. هم او حق دارد، هم ما. بالاخره بايد يكي را به عنوان علي‌الحساب به ما معرفي كنند. نمي‌دانم شايد مشكل‌شان با ماست و دوستمان ندارند. سازمان خصوصي سازي كه در بدترين شرايط مي‌گفت بايد تيم فروخته شود ولي اكنون چيزي نمي‌گويد. روشي كه در پيش گرفته‌اند درست نيست.
    رئيس جمهور صراحتا بارها گفته كه بايد به پرسپوليس و استقلال كمك شود. آقاي احمدي‌نژاد خودش هزار مسئله و گرفتاري دارد و نمي‌تواند هر روز درباره استقلال و پرسپوليس صحبت كند.
    ناديده گرفتن شرايط استقلال و پرسپوليس كم لطفي است. تيم خوبي بسته‌ايم ولي انگار براي مسئولان مهم نيست. مقابل داماش 80 هزار نفر به ورزشگاه آمده بودند. آيا اين شادي و نشاط اهميتي ندارد؟ هواداران جواب زحمت‌هايم را با قدرداني‌هايشان دادند چون مي‌دانند مجموعه باشگاه استقلال چه زحمتي كشيده است.
    فارس: بگذريم. امروز در مصاحبه‌اي گفته‌ايد اگر سپاهان خسرو حيدري را به سپاهان ندهد، قرارداد سال گذشته او را روي سايت باشگاه مي‌گذاريد؟
    متاسفم كه بعضي‌ها فقط با عناد مي‌نويسند و با اين مصاحبه‌ها مي‌خواهند باشگاه سپاهان را عصباني كنند. اين مصاحبه را تكذيب مي‌كنم. به هيچ وجه چنين صحبتي نكردم. متاسفانه بعضي آقايان شيطنت مي‌كنند و حتما اين مورد را به صورت حقوقي پيگيري مي‌كنم. چاپ اين مصاحبه از انسانيت به دور است. چند روز قبل با شما صحبت كردم و گفتم نمي‌خواهيم قرارداد خسرو حيدري را روي سايت باشگاه بگذاريم. اتفاقا بايد بگويم مذاكراتمان با باشگاه سپاهان خوب پيش رفته است و سر يك مبلغي با هم به توافق رسيده‌ايم.
    جا دارد از تلاش‌هاي ساكت تشكر كنم. درست است در اين مدت سر خسرو حيدري با هم چالش‌هايي داشتيم اما دليل نمي‌شود توانايي‌هاي اين مدير را ناديده بگيرم. اميدوارم فدراسيون فوتبال اكنون كه ساكت از مديريت سپاهان استعفا كرده از نظرات او استفاده كند. به رحيمي هم به عنوان مديرعامل جديد اين باشگاه تبريك مي‌گويم و اميدوارم در كارش موفق باشد. باز هم تاكيد مي‌كنم كه مشكل خسرو حيدري حل شده است.
    فارس: روز گذشته در سايت‌هاي مختلف عكسي از هواداران استقلال منتشر شده بود كه پارچه‌ نوشته‌‌اي در حمايت از فرهاد مجيدي در آن درج شده بود. استفاده از شعار انقلابي در اين پارچه نوشته سبب شده خيلي‌ها به كميته فرهنگي باشگاه استقلال ايراد بگيرند.
    سايت‌هايي كه انصاف را رعايت نكردند ديدارشان را به قيامت واگذار مي‌كنم. وقتي جمعيت 80-90 هزار نفره به ورزشگاه مي‌آيد آيا باشگاه استقلال مي‌تواند همه آنها را بگردد؟ باشگاه استقلال در ورزشگاه آزادي چه اختياري دارد؟ مگر استاديوم در اختيار ماست؟ اين اتفاقي كه افتاده 5 دقيقه هم طول نكشيده و بچه‌هاي ما سريعا اين پارچه نوشته را جمع كردند. انسان بايد واقع‌بينانه‌تر به قضايا نگاه كند. متاسفانه اين عكاس اين صحنه را ديده و سريع عكس گرفته و بقيه هم آن را به حساب باشگاه استقلال گذاشتند. طبيعي است چنين چيزي مورد تائيد ما نيست اما بعضي‌ها براي خراب كردن استقلال و پرسپوليس از هيچ تلاشي فروگذار نيستند. ما حاضريم براي نظام جانمان را بدهيم. بعضي افراد را هم به خدا واگذار مي‌كنيم.
    فارس: اين روزها بحث‌هايي درباره تبليغات پشت پيراهن استقلال است و از اينكه نظري جويباري معاون باشگاه اين تبليغات را به عهده گرفته،‌ خرده گرفتند؟
    اينكه نظري جويباري شركت دارد و لطف مي‌كند به استقلال تبليغات مي‌دهد، چه اشكالي دارد؟ من دست او را مي‌بوسم. اگر كساني كه چنين ايرادي گرفته‌اند مرد هستند بيايند و براي استقلال اسپانسر بياورند. مگر نظري جويباري مجاني اين كار را كرده است؟ كساني كه چنين ايرادي گرفته‌اند دين ندارند و اذيت مي‌كنند.
    همان كسي كه چنين بحثي را مطرح كرده اگر مرد است اسپانسر بياورد. من حاضرم 10 درصد زير قيمت پولي كه نظري جويباري مي‌دهد اين اسپانسر را قبول كنم. به نظر شما اگر استقلال بدون اسپانسر به زمين برود، خوب است؟
    فارس: معاون حقوقي باشگاه پرسپوليس در مصاحبه‌اي اعلام كرده مايلي‌كهن در مورد اتفاقات رخ داده در يكي از فينال‌هاي جام حذفي اسمي از تيمي نياورده و باشگاه استقلال به خودش گرفته است.
    به اين آقاي حقوقي بگوييد مردم هيچي نمي‌فهمند! درست است آقاي مايلي كهن اسم نياورده اما حتما يك تيمي اين كار را انجام داده پس اسمش را بياورد. آقاي حقوقي خودتي! من متاسفم براي بخش حقوقي باشگاه پرسپوليس به جاي اينكه بابت تهمت زده شده عذرخواهي كند، مي‌خواهد به مردم القا كند كه ما متوجه نيستيم. برادر من، مردم همه چيز را خوب مي‌فهمند.
    گفت‌وگو از مهستا اخباري

farsnews

---------- Post added at 02:03 PM ---------- Previous post was at 02:01 PM ----------

جمله عجیب مربی لیگ برتری: جادویمان نکنند می‌بریم

هفته سوم لیگ برتر فوتبال ایران در شرایطی آغاز خواهد شد که همه چیز تحت تاثیر فشردگی مسابقات است. اما مربیان یکی از تیم‌ها به جز مسائل بدن‌سازی و تاکتیکی دغدغه‌های دیگری هم دارند.
    در یکی از مسابقات این هفته، دو مربی نامدار فوتبال ایران در حالی روبه‌روی هم قرار می‌گیرند که یکی از این دو، باور دارد طرف مقابل برای نتیجه‌گیری دست به اقدامات دیگری می‌زند. مربی فوق‌الذکر با اشاره به سوابق قبلی رقیب، مطمئن است که وی در این دیدار از امدادهای نسبتا غیبی (!) بهره‌مند خواهد بود.
    البته او بی‌راه هم نمی‌گوید. از یکی از مربیان لیگ سوابق و شواهد زیادی وجود دارد درباره اینکه او به جادو، جمبل، رمالی و... اعتقاد زیادی دارد. حتی سال گذشته یکی از خبرنگاران بومی گزارش مفصلی در این باره تهیه کرد. گزارشی که در آن کلماتی که به رمالی سنتی ایرانی مربوط می‌شد به وفور در آن وجود داشت.
    به نظر می‌رسد تدابیر امنیتی برای مقابله با طلسم (که از طریق پاشیدن مایعات مشکوک یا پودرهای خاص منتقل می‌شود) باید در دستور کار تیم میزبان این مسابقه باشد. در این اوضاع، این بهترین باطل‌السحری است که وجود دارد!
    البته این مسائل را چندان به بی‌سوادی و عوام بودن مربیان فوتبال ایران نسبت ندهید. با توجه به اینکه شانس در فوتبال فاکتور مهمی است، بسیاری از مربیان و مدیران به مرور قضا و قدری می‌شوند و به جادوگران روی می‌آورند. در این زمینه تا دلتان بخواهد شواهد موجود است.

پرویز مظلومی: مس تیم خطرناکی است

سرمربی استقلال معتقد است که تیمش برای قهرمانی استارت زده است، اما در این راه مشکلاتی از جمله در اختیار نداشتن تعدادی از بازیکنان به دلیل مصدومیت پیش‌رو دارد.
    پرویز مظلومی در مورد شرایط تیمش برای رویارویی با مس کرمان اظهار کرد: شرایط تیم ما از لحاظ روحی و روانی خوب است. مطمئنا تیم ما نسبت به بازی دوم تفاوت خواهد داشت اما من به عنوان سرمربی استقلال نمی‌دانم که چه بازیکنی را در اختیار دارم. تعدادی از بازیکنانمان مصدوم هستند و تا پس فردا وضعیتشان مشخص می‌شود.
    مظلومی با اشاره به تیم مس عنوان کرد: با تیم خوبی بازی داریم. مس تیمی است که در کرمان خطرناک است، کادر فنی خوب و هواداران پرشوری هم دارد و بازی ساده‌ای را مقابل مس پیش رو نداریم.
    سرمربی استقلال ادامه داد: تیم ما برای قهرمانی استارت زده است و امیدوارم با تلاش بازیکنان بتوانیم نتیجه‌ بگیریم. از تیم مس کرمان هم شناخت لازم را داریم و بازیکنان خوبی هم در این تیم حضور دارند.
    وی با اشاره به بازی قبل تیمش مقابل داماش عنوان کرد: بعضی‌ها بیرون نشسته‌اند و مشکلات تیم ما را نمی‌بینند. چه در گذشته و چه حالا همیشه دنبال فوتبال تهاجمی بوده‌ام اما برای این کار باید ابزارش را داشته باشم. صحبت‌های زیادی می‌شود که بازیکنان زیادی را جذب کردم، ولی آیا این بازیکنان را در اختیار دارم؟ برای انجام یک تعویض لنگ هستم. در خط هافبک دچار مشکل هستم و بازیکن آسیب دیده بازی می‌کند.
    مظلومی ادامه داد: وضعیت خسرو هم معلوم نیست. مقابل داماش شریفات را هم در اختیار نداشتم. همچنین یوسفی و زندی را هم نداشتیم. میداوودی را هم پنج دقیقه بازی دادم تا روحیه‌اش را به دست بیاورد، اما هنوز آماده نیست که مردم انتظار دارند از ابتدا از او استفاده کنم.
    وی افزود: یک مربی باید ابزار لازم را در اختیار داشته باشد. در نیمه دوم بازی مقابل داماش تیم ما خسته شد. علتش آن بود که پس از بازگشت از سفر اصفهان نتوانستیم در تمرینات خوب ریکاوری کنیم.
    سرمربی استقلال درباره ابراهیم سعید، بازیکن مصری که قرار است به تمرینات استقلال بیاید، گفت: منتظر او هستیم که به ایران بیاید و در تمرینات ما شرکت کند. هنوز اطلاعات زیادی از او ندارم و گفتم که در تمرینات شرکت کند و او را ببینم اما پست او مدافع است.

bordobakht

2. 4 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

فرهاد مجیدی سومین گلزن برتر تاریخ استقلال شد

فرهاد مجیدی با به ثمر رساندن هفتاد و پنجمین گل خود برای استقلال در بازی مقابل داماش، به رتبه سوم برترین گلزنان تاریخ استقلال رسید و در کنار غلامحسین مظلومی قرار گرفت که او نیز ۷۵ گل برای استقلال به ثمر رسانده است. مجیدی در هفته دوم لیگ برتر با زدن یک گل ۳ امتیازی، پنجاهمین گل خود را در لیگ برای استقلال به ثمر رساند تا مجموع گلهای این بازیکن برای استقلال به ۷۵ برسد . مجیدی به جز ۵۰ گل در لیگ، ۲۰ گل در مسابقات آسیایی و ۵ گل نیز در جام حذفی برای استقلال به ثمر رسانده است. او برای شکست رکورد بهترین گلزن تاریخ استقلال یعنی علی جباری، حداقل ۱۵ گل دیگر نیاز دارد که با توجه به بازی های متعدد استقلال در این فصل، دور از دسترس نیست.
    مجیدی اولین بار در ۲۰ تیر ۱۳۷۶ مقابل پرسپولیس برای استقلال به میدان رفت و اولین گلش را نیز در ۹ دی ۷۶ مقابل نفت آبادان به ثمر رساند. کاپیتان آبی پوشان هشتمین فصل حضورش در استقلال را سپری می کند و تاکنون ۲۰۷ بازی با پیراهن استقلال در مسابقات رسمی به میدان رفته است.

Abieteh

4. 4 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

توی بعضی سایتها خبری بود که هوادارای استقلال پارچه نوشته ای رو برای فرهاد نوشتن که فلان بوده و نمی دونم عکس العمل هایی هم در بر داشت !
    سوژه این بوده:

اینو زود اومدن جمعش کردن

6. 6 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پرویز مظلومی در کافه‌خبر/هفته بعد در تلویزیون ادای من و فتح‌الله‌زاده را درمی‌آورند

ورزش > لیگ برتر - پرویز مظلومی ظهر امروز مهمان کافه‌خبر بود.
    به گزارش خبرآنلاین؛ مظلومی با حضور در کافه‌خبر به سوالاتی که بسیاری از آن‌ها را کاربران خبرآنلاین پرسیده بودند پاسخ داد. پرویز مظلومی در بخشی از صحبت‌هایش به برنامه تلویزیونی خنده‌بازار که باعث دلخواری برخی از اهالی فوتبال شده اشاره کرد و گفت: «هفته بعد می‌خواهند در یک برنامه، ادای من و آقای فتح‌الله‌زاده را دربیاورند.» او در پاسخ به این سوال که از این کار ناراحت می‌شود یا نه، گفت: «من مشکلی با این ماجرا ندارم. اگر دل مردم با تقلید کارهای من شاد می‌شود، چه اشکالی دارد؟»
    متن کامل گفت‌وگو با پرویز مظلومی به زودی در خبرآنلاین منتشر می‌شود.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دمش گرم مثله بعضیا بی جنبه نیست

8. 4 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

این هم گل خاطره انگیز فرهاد به داماش (خاطره داربی و اون شعاری که خیلی من عاشقشم و همون روزها رو جزوه همه دوستای قرمزم مینشوتم :سال 89 تو دربی 69 ....)
    کد:
    یا
    کد:
    این هم همان گل معروف در داربی 69
    کد:

10. 3 کاربر از yashgin128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

فردا صبح رضایت نامه خسرو حیدری صادر می شود / او با پیراهن استقلال مقابل مس بازی می کند

یک روز پس از استعفای محمدرضا ساکت مشکل رضایت نامه خسرو حیدری حل شد و به نظر می رسد که کناره گیری ساکت در حل فوری این مشکل تاثیرگذار بوده است

سایت گل - سرپرست باشگاه استقلال در نهایت برای انتقال نهایی خسرو حیدری به این تیم با باشگاه سپاهان به توافق دست یافت و رضایت نامه حیدری فردا توسط باشگاه سپاهان صادر می شود . به این ترتیب او می تواند در بازی جمعه شب مقابل مس در کرمان به میدان برود . خسرو حیدری در گفت و گو با خبرنگار گل گفت : « به من گفته اند که فردا رضایت نامه صادر می شود . درباره رقم توافقی رضایت نامه دو باشگاه استقلال و سپاهان هم من هنوز اطلاع دقیقی ندارم وبا آقای فتح الله زاده هم هنوز صحبت نکردم » یک روز پس از استعفای محمدرضا ساکت مشکل رشایت نامه خسرو حیدری حل شد و به نظر می رسد که کناره گیری ساکت در حل فوری این مشکل تاثیرگذار بوده است
    کد:

12. 3 کاربر از xerxes again بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

13 مدیریت

شرایط پیشبینی نتیجه بازی، انتخاب Man Of The Match و... هنوز قابلیت اجرای مستقل و یا تخصصی در تاپیک های تیم ها یا تورنومنت ها رو ندارند. انجمن ورزش هم هنوز نو پاست و زمان میخواد تا طرح های نو در اون به اجرا دربیان. لذا هر گونه پست که صرفا راجع به این موارد و مشابه اونا باشن فعلا اسپم تلقی میشه و طبیعتا حذف./
    به زودی انشاءالله بستر این کار در انجمن ورزش فراهم خواهد شد. (چیزی که در امضام اومده)
    یاعلی

14. 2 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تسلیت باشگاه استقلال به جامعه ورزش

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال در پیامی درگذشت ناگهانی بابک معصومی را تسلیت گفت.

در این پیام آمده است:

انالله و انا الیه راجعون
    خبر تلخ و تکان دهنده فوت کاپیتان ارزنده و با اخلاق تیم ملی فوتسال ایران که اسوه پایداری و مقاومت در برابر بیماری سرطان بود را به جامعه ورزش ایران و خانواده محترم معصومی تسلیت عرض مینماید.

سرانجام خسرو اجازه بازی گرفت/ زوج حمودی - حیدری در ترکیب استقلال

ورزش > لیگ برتر - خسرو حیدری برای اولین بار در بازی با مس برای استقلال لیگ یازدهم بازی می کند.
    به گزارش خبرآنلاین؛ رفتن ساکت کافی بود تا خسرو حیدری هم سرانجام بتواند به استقلال بپیوندد. هیات مدیره تیم اصفهانی که در زمان حضور ساکت ، مدام بهانه مالی می گرفتند و حاضر به تخفیف برای رضایتنامه حیدری نبودند ، سرانجام چهرشنبه شب با پذیرش چک مدت دار علی فتح الله زاده پذیرفتند تا در ازای مبلغ 200 میلیون تومان ، رضایتنامه حیدری را صادر کنند. به این ترتیب و با اعلام رضایت کتبی تیم اصفهانی ، عزیز محمدی هم گفت:« کارت بازی خسرو حیدری در پی توافق دو تیم صادر شد و او مشکلی برای بازی برابر مس در کرمان ندارد.»
    پیش از این مظلومی به خبرآنلاین گفته بود:« لحظه شماری می کنم تا با آمدن خسرو ، زوج حیدری - حمودی را در سمت راست زمین تیمم تشکیل بدهم.»

کد:
    حیدریه فابرگااااااسخسرو دیوید بکااام
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 11-08-2011 at 11:26.

16. 4 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه e.s.e.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    ?

پيش فرض

اینم یه عکس از بچه های شیرفرهاد
    تیام کپ باباشه

18. 4 کاربر از e.s.e.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

رضايت نامه خسرو حيدري صادر شد

با اعلام سرپرست باشگاه استقلال رضايتنامه خسرو حيدري صادر شد.

پس از کش و قوس‌هاي فراوان سرانجام خسرو حيدري مجوز بازي در تيم استقلال را گرفت.

علي فتح الله‌زاده با اعلام اين خبر اظهار داشت: توانستيم پس از مذاکره با باشگاه سپاهان رضايتنامه خسرو حيدري را بگيريم اين بازيکن فردا مي تواند مقابل مس کرمان به ميدان برود.

خسرو حيدري در آخرين روز نقل و انتقالات و در ساعات پاياني بدون داشتن رضايتنامه از باشگاه سپاه در هيئت فوتبال تهران قرار داد 2 ساله اي با استقلال امضاء کرد. او به دليل اختلاف با باشگاه سپاهان بر سر صدور رضايت‌نامه دو هفته اول ليگ برتر را از دست داد.

منبع :ورزش3
    ----------------------------------
    پ.ن:پیش بینی که میگن نکنید ،مرد مسابقه هم که میگن انتخاب نکنید و... مجبوریم فقط همین اخبار رو بزاریم تو تاپیک البته اگه به همین هم گیر ندن.

20. 3 کاربر از yashgin128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •