از دوستان کسی اظلاع داره مدل 42 این مدل تو بانه چنده ؟؟؟؟؟
از دوستان کسی اظلاع داره مدل 42 این مدل تو بانه چنده ؟؟؟؟؟
سونی 42 نداره - فقط 40 داره و بالاتر 46. ضمنا این مدل دیگه داخل بازار کم پیدا میشه.
یعنی اگر زبان فارسی رو انتخاب نکنیم اسکایپ کار میکنه؟
میواخم صدای تلویزیون رو از طریق کابل HDMI بندازم رو سیستم سینمای خانگی مدل SZ1000 سونی
چیکار باید بکنم؟
سلام؛ دوستان گلم سلام. ببخشید نمیدونم پست دادنم اینجا خلاف مقرراته یا نه ولی با موضوع گفتگو 100% مرتبطه.
یه عدد دانگل وای فای مخصوص محصولات سونی درحد آکبند دارم که در کل 2 الی 3 ساعت کار کرده. بسیار کیفیت ساخت بالایی داره جوری که وقتی حتی جعبه ش رو تو دستت میگیری متوجه میشی. بدنه محکم و باکیفیتی داره، یه استند سنگین هم داره با کابل USB فابریک وبسیار مرغوب. مدل دقیقش:
Sony Wireless Adapter UWA-BR100
اینم لینکشه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همینطور که میبینید 80 دلاره! من قیمت نمیدم. شما پیشنهاد بدید.
هزینه ارسال پیشتازشم 10.000 تومن در نظر می گیریم که با خریداره.
اگر کسی خواست به من پیغام خصوصی بده.
ساکن مشهد هستم البته نیازی نیست که حتما در مشهد باشید، با پست پیشتاز می فرستم.
علت فروش: دانگل های سونی فقط برای محصولات سونی جواب میده و دانگل های سامسونگ فقط برای سامسونگ و... من اینو قبلا خریدم برای تلویزیون سونی که دارم. ولی خود تلویزیون فرمت های چندانی رو برای پخش ساپورت نمیکرد. الان دستگاه بلوری سامسونگ خریدم و این دانگل سونی روی اون جواب نمیده. اگر بلوری سونی داشتم مشکلی نبود. ولی بودجه م نمی رسید که بخرم. دانگل کاملا سالمه بدون هیچ اشکال. جعبه و دفترچه ش هم هست.
سلام به همه دوستان 86 پست خواندنش خیلی سخت است ؛ تعدادی از آنها را خواندم ولی بازم به هدفم نرسیدم
من تازه تلویزیون EX520 را خریدم چطوری باید دیجیتالش را راه اندازی کنم
مراحل زیر رو انجام بده:
منوی تلویزیون رو بیار ( روی کنترل دکمه HOME )
بعد به قسمت تنظیمات برو
بعد به قسمت تنظیم دیجیتال برو
و گزینه موج یابی خودکار دیجیتال رو انتخاب کن
اینجا یه سوال ازت میپرسه که آیا میخواهید تنظیم دیجیتال رو شروع کنید شما OK رو میزنی
و تلویزیون به صورت خودکار تمام کانال های دیجیتال رو براتون جستجو میکنه
یادت باشه انتن پشت تلویزیون رو هم وصل کنی ( همون انتن قدیمیتون هم کافیه )
دوستان کسی نیست منو راهنمایی کنه ؟
می خوام صدای تلویزیون رو از طریق کابل HDMI بندازم رو سیستم سینمای خانگی مدل SZ1000 سونی
چیکار باید بکنم؟
برای صدا باید از کابل اپتیک استفاده کنید ...
سلام
دوستان نسخه 1.2 نرم افزار serviio برای راه اندازی dlna منتشر شده که زیرنویس فارسی رو هم پشتیبانی می کنه فقط فرمت فایل زیرنویس تون باید utf8 باشه.
لینک دانلود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
برای من رو دیجیتال تله تکست رو نشون نمیده اما رو آنالوگ نشون میده چی کار باید کرد تا رو دیجیتال هم تله تکست رو نشون بده؟
اگه کسی راهنمایی کنه ممون می شم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)