داداش ویندوزت چیه؟ بدجور حالم گرفتست آخه چراااا![]()
داداش ویندوزت چیه؟ بدجور حالم گرفتست آخه چراااا![]()
خوشبختانه این بازی مثل BF3 نشد که به هر کی میگفتی میخواست به خودش بری...ه
فردا میرم بازیو میخورم یه دلی از عضا در میارم
حالمم از این استرانگ هولد 3 بهم خورد
برید تو تاپیکش ببینید چه افتضاحی کردن تو بازی
سلام. درسته که میگن با بازی روی کامپیوتر هم میشه split screen بازی کرد ؟ اگه بشه که خیلی عالیه
معذرت میخوام ولی مولتی پلیر رو کاملا برعکس نگفتی؟![]()
مولتی بتلفید 3 که اصلا موفق نشد ... و هنوز رکورد مولتی دست سری بازیهای COD هست ...
زیبا بودن مولتی چه ربطی به رکورد داره... بزرگی و عظمت مولتی BF3 رو بزرگترین مپ های COD حتی بهشون نزدیک نمیشن!
آخه این مولتی یه جورایی شده ناجی بتلفیلد 3 ! همه برای نجات بتلفید 3 میگن که سینگل افتضاح بود ولی مولتی عالی - از اونور هم میگن که مولتی کال افتضاح بود ولی سینگل عالی .. . که این اصلا درست نیست و مولتی کال همیشه تو بازیهای مولتی معروف و رکورد دار بوده ... و این روش راه نجات خوبی برای بتل نیست ...
Last edited by Abolfazl3007; 08-11-2011 at 20:51.
والله من حرف و نقد سایتا رو گفتم که خیلی از مولتی پلیر این شماره کال او تعریف نکردن.وگر نه در اینکه مولتی پلیر این بازی عالیه شکی نیس
مولتی کال او عالیه ولی مساله اینه که دیگه مولتیش stop کرده(البته حرف سایتا رو میگم ها کسی که فعلا بازی نکرده)و گرنه در اینه سطحش خیلی بالاس شکی درش نیس...... .
+
در نتیجه شما خودشو ناراحت نکن..... .بازی کن لذت ببر
عرفان جان مگه هر چی مپ بزرگتر باشه بهتر؟؟(بحث می کنیما .قصدم سوال)..... .
اگه به سایز مپ باشه پس مثلا مولتی پلیر بازی gears بده چون مپاش کوچیکه؟؟؟
.
.
Last edited by halflife g; 08-11-2011 at 21:02.
ممنون از جوابتون. من خودم طرفدار بتلفید هستم. ولی از یه نظر مولتی بتلفید هیچوقت به COD نمیرسه. حرف شما هم درسته به نظر میرسه خیلی ها از مولتی پلیر COD انتقاد کردن حتی طرفدارهای دو آتیشه اش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)