تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 86 از 167 اولاول ... 367682838485868788899096136 ... آخرآخر
نمايش نتايج 851 به 860 از 1662

نام تاپيک: پرسش و پاسخهای متداول در مورد HDTV ـها (پست اول را مطالعه کنید)

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام من تلوزیون سامسونگ ال ای دی اسمارت es6200 اصل کره خریدم.. 46 in
    داخل سامسونگ اپ که میرم بازی angry birds نیست چرا چطوری میتونم این بازی دانلود کنم برای تلوزیون..؟

چطوری میتونم سریال تلوزیون تو سایت سامسونگ بدم و از اصل بودنش مطع بشم..؟ مهمه؟

اخرین ورژن فریمور از کجا بگیرم کجای سایت سامسونگ اخرین ورژن فریمور گذاشته.؟ باید با فلش کارت اپدیت کنم؟ مشکلی پیش نمیاد؟

یک سوال دیگه هم دارم وقتی تلوزیون وصل کردم به اینترنت دکمه اسمارت زدم یک دکمه داره رو کنترل که نوشته serach دکمه جستجو که زدم نوشته بود بیشترین کلمه های جستجو.. که انگار قبل جستجو شده بود مثلا عکس بازیگران زن ایرانی بود تو قسمت سرج با یکسری کلمات دیگه که نمیتونم اینجا بنویسم.. چرا ؟؟؟

ببخشید زیاد سوال پرسدم.. لطفا اگه میدونید همشو جواب بدید خیلی برام مهمه با تشکر... اگه چیز دیگه ای هم میدونید که به دردم میخوره لطفا بگید .. ممنونم
    دوست عزیز
    در رابطه با بازی این بازی برای سری 7 به بالا می باشد که تلویزیونهایشان قابلیت حرکتی دارد البته اینطور فکر می کنم .
    2- اخرین ورژن این مدل را می توانید از این سایت بگیرید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    آبدیت کردن فریمور
    سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.

درابطه با جستجو احتمالا قبلا از این تلویزیون استفاده شده بوده

چطوری میتونم سریال تلوزیون تو سایت سامسونگ بدم و از اصل بودنش مطع بشم..؟ مهمه؟

و در آن قسمت دو گزینه است شما این گزینه را انتخاب کنید
    ( کمک در مورد محصولاتی که تا کنون در اختیار دارید)

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

باسلام تلویزیون بنده همه کانالها رو شناسایی وثبت می کند ولی فقط خرم اباد ایلام و بازار تصویر دارندوبقیه وقتی روشون قرارمی گیری پیغام hdservice میدهند این مشکل رو چه جوری حل کنم ضمنا فقط کشورهای اروپایی در اپشن ان وجود دارد ونمی توانم کشورهای غیر اروپایی رو پیدا کنم لطفا کمکم کنید
    با تشکر حسینی
    دوست عزیز
    همیشه قبل از این که سوالی مطرح کنید مدل تلویزیونتان را بدرستی بنویسید تا بتوانیم بدرستی شما را راهنمایی کنیم.

پروفشنال BATMAN-LOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

lcd سامسونگ 40 مدتيه تقريبا هر دو دقيقه تصوير سياه ميشه و چراغ قرمز جلويي چشمک ميزنه و بعد دوباره تصوير ظاهر ميشه حالتي مثل استند باي!
    مشکل چيه؟
    البته همیشه نه یه وقتا اینطور میشه!
    Last edited by BATMAN-LOVE; 25-08-2013 at 10:09.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

lcd سامسونگ 40 مدتيه تقريبا هر دو دقيقه تصوير سياه ميشه و چراغ قرمز جلويي چشمک ميزنه و بعد دوباره تصوير ظاهر ميشه حالتي مثل استند باي!
    مشکل چيه؟
    البته همیشه نه یه وقتا اینطور میشه!
    دوست عزیز
    از کی دچار این مشگل شدید و آیا به چیزی دست زدید و یا چیزی به سیستم اضافه کردید .

5. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال BATMAN-LOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

یه وقتا PC که کابل HD داره بهش وصل میکنم اما خیلی وقته اینکارو کردم و مشکلی نبوده
    مشکلی که گفتم تازگی بوجود اومده!
    جایی هم که قرار داره گرد و خاک زیاده یعنی ربطی داره؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

یه وقتا PC که کابل HD داره بهش وصل میکنم اما خیلی وقته اینکارو کردم و مشکلی نبوده
    مشکلی که گفتم تازگی بوجود اومده!
    جایی هم که قرار داره گرد و خاک زیاده یعنی ربطی داره؟
    دوست عزیز
    البته که دارد چون در گرد و غبار ذرات ریزی از فلزات هم پیدا می شود و ممکن است که بین قطعات اتصال کوتاه ایجاد کند و این امر باعث مشگلاتی برای سیستم شما میگردد عوامل مانند رطوبت- گرد و غبار - نور شدید خورشید و غیره باعث از بین رفتن و سوختن سیستمتان می شود و حتی الامکان باید از این عوامل دوری کنید و یا همیشه آنها را تمیز نگهدارید. و در ضمن باید از نظر سیستم پاور و پورتهای آن هم تست شود ممکن است که قطعه ای ضعیف یا شل شده باشد و یا همانطور که گفتم اتصال کوتاه ایجاد شده باشد. برای رفع آن کل سیستم را غبار روبی و تمیز کنید و چک کنید اگر در مداری اتصال کوتاه بوجود آمده آن را رفع کنید.

8. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام کد های مخفی تلوزیون ال ای دی سامسونگ سری 6 میخواستم..
    یی چیزی هست به اسم ساعت تلوزیون که میشه فهمید تلوزیون چقدر تا حالا روشن شده.. چند..
    دوست عزیز

دسترسی به منوی سرویس
    این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
    در تلویزیون های جدید:
    کد:
    info > menu > mute > power
    در تلویزیون های قدیمی تر:
    کد:
    mute > 1 > 8 > 2 > power
    ساعت كاركرد
    منوی مخفی که باز شد
    به منوي control و زير منوي suboptions بريد روبروي گزينه panel display time ساعت كاركرد رو باید نوشته باشه
    یا
    Service Menu > Options > SubOptions – panel hours should be in the second column about half way down
    یا
    کد:
    Service Menu >> SVC >> Panel Display Time
    Service Menu >> SVC >>SVC INFO>>OK
    یک صفحه سفید نمایان می شود که در آن مشخصات تلویزیون تان ثبت شده که یکی از آنها ساعت کارکرد پنل تان است که بر حسب دقیقه ثبت شده است. که پس از رویت برای خروج دکمه منو از روی کنترول را بزنید و خارج شوید.

پروفشنال fabio montari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان سونی KDL-50R550 چطورن ؟ جدیدن ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من چند روز یه کابل 10 متری vga برای اتصال pc به تلویزیون خریدم . مشکلش اینه که رزولوشن خیلی پایین اومده و راضی نیستم .

حالا سوالم اینه که اگر از کابل hdmi استفاده کنم کیفیت تصویر پایین نمیاد ؟ ( 10 متری )

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

من چند روز یه کابل 10 متری vga برای اتصال pc به تلویزیون خریدم . مشکلش اینه که رزولوشن خیلی پایین اومده و راضی نیستم .

حالا سوالم اینه که اگر از کابل hdmi استفاده کنم کیفیت تصویر پایین نمیاد ؟ ( 10 متری )
    دوست عزیز
    شما اگر تلویزیونتان WIFI دارد و کامپیوترتان هم مودم وایرلس دارد از این تایپیک برای ارتباط تلویزیون و کامپیوتر تان استفاده کنید.

13. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •