تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 86 از 314 اولاول ... 367682838485868788899096136186 ... آخرآخر
نمايش نتايج 851 به 860 از 3137

نام تاپيک: طرفداران HP dv6-6090ee

داره خودمونی میشه iran.sniper's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    حساس نشو !

7

دوست عزیز یعنی شما میگید حین بازی باطریو درآریم و لپ تاپو بدون باطری به برق بزنیم؟ به نظرتون نوسانات برق به لپ تاپ آسیبی نمیزنه؟؟

عزیزم اصلا روشش اینه شما وقتی توی منزل مثلا دارید با لپ تاپ کار میکنید و برق نزدیکتون هست باید حتما باتری را در بیارید و بدون باتری کار کنید (( پس این محافظ و آداپتور 1کیلیویی برای چی hp گذاشته ! )) که محافظ لپ تاپ شما و نوسانات برق باشه اصلا وسط کار که برق شما بکشید لپ تاپ بعد 5 ثانیه به وسیله برق ذخیره شده در در محافظ خاموش میشه که ضرری به دستگاه وارد نشه !
    اگر بخواید که باتری وصل باشه و لپ تاپم همش توی برق باشه به 3 نرسیده باتریتئن خراب میشه !
    و در حین بازی های سنگین وقتی لپ تاپ شما به باتری وصله و برق یا فقط باتری بدون برق فرقی نداره این خطرناکه چون لپ تاپ شما برق را از باتری میگیره و در حین انجام بازی های سنگین با این سی پی یو و گرافیک سنگین باتری 100 درصد از نظر ولتاژی کم میاره و این خطرناکه و باعث میشه لپ تاپ شما به خاطر نوسانات کمبود ولتاژ دچار سوختگی و ضرر بشه !

(( واقا ایرانیا به اینکه هرکسی نه من هرکاری براشون میکنه اگه رایگان باشه خوبه ((مفت باشه هرچی میخواد باشه )) ولی حتی حاضر نیستن و قتی داری براشون وقت میزاری و کمک میکنه یه تشکر اون پایین بزنن واقا که بابا ... ))

2. 9 کاربر از iran.sniper بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام از چه برنامه ایی دمای سیستمم رو چک کنم؟(cpu , graphic , hard)
    با برنامه speed fan دمای سی پی یو را چک کن . یک برنامه هم چند صفحه پیش گذاشتن برای کارت گرافیک (مخصوص خود ati بود )

4. این کاربر از bas ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال salar_aziz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

عزیزم اصلا روشش اینه شما وقتی توی منزل مثلا دارید با لپ تاپ کار میکنید و برق نزدیکتون هست باید حتما باتری را در بیارید و بدون باتری کار کنید (( پس این محافظ و آداپتور 1کیلیویی برای چی hp گذاشته ! )) که محافظ لپ تاپ شما و نوسانات برق باشه اصلا وسط کار که برق شما بکشید لپ تاپ بعد 5 ثانیه به وسیله برق ذخیره شده در در محافظ خاموش میشه که ضرری به دستگاه وارد نشه !
    اگر بخواید که باتری وصل باشه و لپ تاپم همش توی برق باشه به 3 نرسیده باتریتئن خراب میشه !
    و در حین بازی های سنگین وقتی لپ تاپ شما به باتری وصله و برق یا فقط باتری بدون برق فرقی نداره این خطرناکه چون لپ تاپ شما برق را از باتری میگیره و در حین انجام بازی های سنگین با این سی پی یو و گرافیک سنگین باتری 100 درصد از نظر ولتاژی کم میاره و این خطرناکه و باعث میشه لپ تاپ شما به خاطر نوسانات کمبود ولتاژ دچار سوختگی و ضرر بشه !

(( واقا ایرانیا به اینکه هرکسی نه من هرکاری براشون میکنه اگه رایگان باشه خوبه ((مفت باشه هرچی میخواد باشه )) ولی حتی حاضر نیستن و قتی داری براشون وقت میزاری و کمک میکنه یه تشکر اون پایین بزنن واقا که بابا ... ))
    پس دوست من ممکنه هارد من که مشکل دار شده واسه همین بوده باشه که با برق وقتی باتری توش بوده hot pursuit بازی میکردم؟
    ای وای عجب کاری کردما..

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

قبلا که تو انجمن بیان شده بود که لپ تاپ را هیچ وقت در نیارین و همه هم تاییدش کردن
    الان شما میگین که نه اینطوری نیست .
    از آخر چیکار کنیم

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

دوست عزیز زمانی که باتری فول شارژ بشه خودش از مدار خارج میشه و لپ تاپ از برق استفاده میکنه
    دقیقا مثل زمانی که شما می خوای بایوس رو آپدیت کنی
    اگر با باتری باشه میگه بزنید به برق و زمانیکه برق رو همراه با باتری به برق میزنن دستگاه دیگه ایرادی ازتون نمیگیره و آپدیت بایوس رو شروع میکنه .
    یعنی اینکه تشخیص میده که شما آداپتور رو بهش وصل کردید و از برق آداپتور استفاده میکنه.
    مثال دیگه هم موقع Rate گرفتن از ویندوز سون هست یعنی زمانی که میخوای Rate داده شده توسط ویندوز رو Refresh کنی

بازم ممنون از توضیحات دیگه ای که دادی

در ضمن جنابbas ali عزیز بازی کردن با لپ تاپ هیچ مشکلی رو به وجود نمیاره من هم مثل دوستمون iran.sniper عزیز تو دانشگاه از ساعت 8 شب تا 6 صبح ( با 6090 خودم و بعضی شب ها هم با 5010 دوستان) بازی میکنیم با لپ تاپ و مشکلی هم پیش نمیاد (هم pes و هم hot pursuit هر دو با بالاترین گرافیک ممکن) البته نمیگم کار ما درسته و تایمی که ما بازی میکنیم خیلی زیاده و احتمال سوختن چیپ گرافیک بالا میره .ولی روال مناسب برای بازی اینه که سعی کنید هر 1 ساعت به لپ تاپ یه استراحت کوتاهی بدید و لپ تاپ رو هم تو سطح بالاتر از میز یا زمین قرار بدید تا هوا جریان داشته باشه

8. 6 کاربر از d.b23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

بالاخره من نفهمیدم باتری لپ تاپو موقع وصل شدن به برق در آرم یا نه؟
    بعضیا میگن باید درآری که از عمر باتری کم نشه و باتری خراب نشه
    بعضیام میگن نباید درآری چون نوسانات برق به لپ تاپ آسیب میزنه
    بالاخره من چیکار کنم؟ کدومش درسته؟

تو دانشگاه از ساعت 8 شب تا 6 صبح
    راستی دانشگاه شما شبانه هس!
    Last edited by tah_206207; 13-06-2011 at 22:02.

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

بالاخره من نفهمیدم باتری لپ تاپو موقع وصل شدن به برق در آرم یا نه؟
    بعضیا میگن باید درآری که از عمر باتری کم نشه و باتری خراب نشه
    بعضیام میگن نباید درآری چون نوسانات برق به لپ تاپ آسیب میزنه
    بالاخره من چیکار کنم؟ کدومش درسته؟

راستی دانشگاه شما شبانه هس!

گفتم که تا اونجا که من میدونم باتری فول شارژ بشه از مدار خارج میشه(حدافل تو مدل های جدید اینطوریه)

نه خوابگاه شبانه روزیه
    از 8 شب بازی رو شروع میکنیم تا 6 صبح بعد بعضی روزا از اونورم میریم سر کلاس
    دیگه روزایی که دانشگاهیم باید حالشو ببریم-وقتی میام خونه باید برم تو کار درس
    البته ترم بعد انتقالی میگیرم همه این تفریحات میپره
    Last edited by d.b23; 13-06-2011 at 23:39.

11. این کاربر از d.b23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال salar_aziz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

جناب d.b23 نظرشما درمورد مشکل لپ تاپ من چیه؟صفحه قبل خدمت دوستان عرض کرده بودم مشکل رو
    (خیلی دوست دارم بشنوم که مشکل سخت افزاری نیست ولی ...)

ممنونم

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

جناب d.b23 نظرشما درمورد مشکل لپ تاپ من چیه؟صفحه قبل خدمت دوستان عرض کرده بودم مشکل رو
    (خیلی دوست دارم بشنوم که مشکل سخت افزاری نیست ولی ...)

ممنونم
    به نظر منم سخت افزاره متاسفانه
    حالا چرا انقدر غصه میخوری مگه گارانتی نداره؟
    یکماه گارانتی تعویض چی؟

14. 2 کاربر از d.b23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه iran.sniper's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    حساس نشو !

پيش فرض

آره منم دقت کردم وقتی باتری فول میشه از مدار شارژ خارج میشه ولی باز حرف من درسته با کمال احترام برای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز
    چون 1 اشتباه هست وقتی برق نزدیک خودمون داریم با باتری به برق وصل باشه حالا چرا ؟ ( چون درسته وقتی باتری فول میشه از مدار شارژ خارج میشه ولی اینطوری نیست در اصل چون وقتی باتری شما فول میشه هنوز باتری حالت باتری را نداره چرا اگر دقت کرده باشین باتری که فول شارژه بدون استفاده در چند روز شارژ باتری از 100 به 90 یا حتی 70 میرسه و اینجاست که میگم اینجوری نیست وقتی باتری با برق وصل هست برق :
    1. عمر باتری را میکاهد
    2.نمیگذارد باتری عادت ذخیره ای خودش را نگه داره و تا میخواد از شارژ باتری کم بشه برق اون را پر میکنه !
    3. و در آخر باتری را زود خراب میکنه و باعث میشه که باد کنه و قدرت نگه دارنگیه خودش را در چند روز کم مصرف از دست بده !

بازم میگم باتری که محافظ نیست و از نظر ولتاژی نمیتواند حداکثر ولتاژ لازم را برای بازی های سنگین ساپورت کنه و بهترین کار اینه که وقتی در منزل هستید برای بازی ها بدون باتری مورد استفاده قرار بگیره و برای کارهای روز مره عادی کع حالت پاور سیوینگ بسه مثل فیلم نگاه کردت یا وب ...
    محافظ اصلی و آداپتوری که همراه لپ تاپ هست اون مهمه و به هیچ عنوان اجازه اتصالات یا نوسانات برق را نمیده بازم میگم وقتی برق میره لپ تاپ بدون باتری با آداپتور بعد 5 ثانیه خاموش میشه که این یعنی این آداپتور محافظ قوی و قابل اعتمادی هست برای دسنگاه شما ! اینا را علمی گفتم !

---------- Post added at 05:52 AM ---------- Previous post was at 05:49 AM ----------

پس دوست من ممکنه هارد من که مشکل دار شده واسه همین بوده باشه که با برق وقتی باتری توش بوده hot pursuit بازی میکردم؟
    ای وای عجب کاری کردما..
    عزیزم این که قصه نداره فوقش که مشکلش الان نرم افزاریه 100 درصد اصلا سخت افزاری به قول دوست عزیزمون گارانتی داره اصلا نداشته باشه هاردت خدایی نکرده سوخت یکی دیگه میزاریش جاش که حتی نیازی به باز کردن لپ تاپ هم نیست مثل رم کامپیوتر که عوش میکنیم ... نه پیچی میختد نه چیزی ...
    حالا برای رفع مشکل شما الان که نگاه پستتون کردم هارد شما مشکل نرم افزاری داره اول f2 را بزنید مراحل را طی کنید اگر باز رفع نشد راحت پارتیشن بندی کنید با ویدوز سون 100 درصد مشکلتون حل میشه این که yغصه ای نداره

راستی اینم یادم رفت بگم هرچقدر میخواین باهاش بازی کنید البته با کول پد خوب هیچ مشکلی براش پیش نیاد هرچی شد با من !

تشکر یادتون نره ...
    Last edited by iran.sniper; 14-06-2011 at 07:08.

16. 7 کاربر از iran.sniper بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •