تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 86 از 96 اولاول ... 3676828384858687888990 ... آخرآخر
نمايش نتايج 851 به 860 از 953

نام تاپيک: Sensation & Sensation XE | گوشي هاي HTC با پردازنده هاي دوهسته اي 1.2 و 1.5 گيگاهرتزي

داره خودمونی میشه mr.ali-13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    پیش تنهاییام....!

پيش فرض

سلام
    میشه یه کم در مورد هندزفری XE توضیح بدین؟
    من احساس میکنم این هندزفری به اون محشری که میگن نیست!! یا لااقل مال گوشی من اینجوری نیست!! امکان داره مال من تقلبی باشه؟
    راهی هست بفهمم اصله یا نه؟

2. این کاربر از mr.ali-13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

سلام،من Galaxy S II دارم.الان مشتری 800 دارم میخوام بفروشم.Xe سرعتش به اس 2 میرسه؟یعنی ارزششو داره اونو بگیرم؟بعدشم من اصلا از iBeats استفاده نمیکنم.فقط باید پول اضافی بدم.البته XE رمش 768 که مال اس2 1gbو همچنین OTG هم داره.واقعا موندم ...دلیل اینکه میخوام عوضش کنم هم اینه که 1.از سنس خیلی خوشم میاد و 2.گوشی های htcافت قیمت چشمگیری ندارن.نظر شما چیه؟کلا بین Sensation و Sensation XE کدوم به صرفه تره؟اگه پیشنهاد دیگه ای هم دارین خوشحال میشم
    اس 2 رو قيمت خوبي ازتون خواستن اگر مايليد ميتونيد بفروشيد اما سخت افزار XE خيلي ضعيفتر از اس 2 هست و تنها قابل مقايسه با تك هسته اي هاس تا جايي كه كارايي 'GALAXY W و سنسيشن XL هم ازش بهتره ميتونين سنس رو روي همين اس 2هم پورت كنين در ضمن بعد از كار با سوپر امولد پلاس چه طور مي تونين با LCD كنار بياين؟
    فعلا كه قيمت اس 2 بالا رفته... پيشنهاد من اينه كه يا اس 2 رو نگه دارين يا اگه با سايز مشكلي ندارين نوت بخرين
    بين سنسيشن و XE .سنسيشن به صرفه تره

4. 2 کاربر از PersiAndroid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من نزدیک دو ماهه که یک sensation XE خریدم...از همه چیزش راضیم به جز دو چیز!!!
    اول اینکه مصرف شارژش خیلی بالاست که خوب این مشکل تقریبا تو تمومه اسمارت فونها وجود داره!
    و دوم اینکه صدای هندزفریش و تبلیغاتی که برای بیتس اون میکردن نتونسته منو راضی کنه و این در حالیه که اکثرا میگن صداش واقعا محشره و این امر باعث شده من تو شک بیوفتم که نکنه چون گوشیما بدون گارانتی خریدم مثلا هندزفریش اصل نباشه!! تو یکی دیگه از انجمنها مطرح کردم و اونا گفتن از هندزفریم عکس بزارم...بعد از اینکه عکس گذاشتم گفتن اصله!!!
    متاسفانه تو دوستا اسنا هم کسی نیست که این گوشیا داشته باشه و بتونم صداشا با هم مقایسه کنم!
    فقط از فامیل یه نفر desire hd داشت که بنظر من اگه صدای هندزفریش از مال من کمتر نبود چیزی هم کم نداشت!!
    لطفا راهنمایی کنید! چون بخاطر این دو تا عیب تصمیم گرفتم گوشیا بفروشم
    منم دقیقا همین 2 تا مشکل رو دارم دوست عزیز .مصرف باتری که واقعا بالاست، من روزی 2 بار شارژ می کنم گوشیو، سیستم صوتی بیتس و هدفونشم واقعا اون چیزی نیست که ازش انتظار می رفت. من یه جورایی خوره موزیک هستم و انواع سیستم های صوتی و هدفونا رو تست کردم. گوشیو با گارانتی یاس گرفتم و هندزفریشم اصله. قبل از این گوشی آیفون 4 داشتم و صداشو هیچوقت نمی تونستم بالاتر از 80 % ببرم، چون گوشو کر می کرد، ولی صدای این گوشی همیشه روی 100 % هستش و بازم راضیم نمی کنه گرچه کیفیت صدا خوبه.
    توی فرومهای دیگم چه ایرانی چه خارجی این بحثا شده. من اگه با کوچیک بودن صفحه نمایش آیفون و محدودیت های مسخرش مشکل نداشتم نمی فروختمش.

6. 2 کاربر از rogera75 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    شهر عشق

پيش فرض

منم دقیقا همین 2 تا مشکل رو دارم دوست عزیز .مصرف باتری که واقعا بالاست، من روزی 2 بار شارژ می کنم گوشیو، سیستم صوتی بیتس و هدفونشم واقعا اون چیزی نیست که ازش انتظار می رفت. من یه جورایی خوره موزیک هستم و انواع سیستم های صوتی و هدفونا رو تست کردم. گوشیو با گارانتی یاس گرفتم و هندزفریشم اصله. قبل از این گوشی آیفون 4 داشتم و صداشو هیچوقت نمی تونستم بالاتر از 80 % ببرم، چون گوشو کر می کرد، ولی صدای این گوشی همیشه روی 100 % هستش و بازم راضیم نمی کنه گرچه کیفیت صدا خوبه.
    توی فرومهای دیگم چه ایرانی چه خارجی این بحثا شده. من اگه با کوچیک بودن صفحه نمایش آیفون و محدودیت های مسخرش مشکل نداشتم نمی فروختمش.
    ای کاش s2 میگرفتین منم چند وقت پیش بین s2 و xe گیر کرده بودم چقدر خوب شد که s2 گرفتم
    xe نسبت به قیمتش گرونه فقط کلاس داره

8. 2 کاربر از hompoil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

اس 2 رو قيمت خوبي ازتون خواستن اگر مايليد ميتونيد بفروشيد اما سخت افزار XE خيلي ضعيفتر از اس 2 هست و تنها قابل مقايسه با تك هسته اي هاس تا جايي كه كارايي 'GALAXY W و سنسيشن XL هم ازش بهتره ميتونين سنس رو روي همين اس 2هم پورت كنين در ضمن بعد از كار با سوپر امولد پلاس چه طور مي تونين با LCD كنار بياين؟
    فعلا كه قيمت اس 2 بالا رفته... پيشنهاد من اينه كه يا اس 2 رو نگه دارين يا اگه با سايز مشكلي ندارين نوت بخرين
    بين سنسيشن و XE .سنسيشن به صرفه تره
    دوست عزیز ،اگه در مورد آیفون اطلاعات دارین ،لطفا بگین اشکالات آیفون چیه؟ در مورد تاریخ عرضه 5 هم بفرمایید و اینکه آیا افزایش سایز صفحه خواهد داشت یا نه.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    langroud

پيش فرض

كسي قيمت جهاني هر سه مدل سنسيشن رو داره؟ هم دلار هم يورو

11. این کاربر از S_ALI_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

از طریق آمازون us و uk قیمت گوشی ها رو به دلار و یورو بگیرین

13. این کاربر از PersiAndroid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

اونهایی هم که سنسیشن دارن نق میزنن برین سیانوژن نصب کنید بعد ببینین گوشی یعنی چی رم خالیش 370-380 تاست فوق العاده رون و باحال و قدرتمنده با انتوتتو هم من 5676 گرفتم (اگه با اس2 مقایسه میکنید رزولوشن بالاتر و رم کمتر رو در نظر بگیرید که تو بنچ خیلی موثره) ازش البته با کلاک 1.6 و بدون هیچ تغیر و ترفند و پیچوندنی

15. این کاربر از sAeEd_kHaAn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

البته با کلاک 1.6 و بدون هیچ تغیر و ترفند و پیچوندنی
    آخـــــی
    اگه با اس2 مقایسه میکنید رزولوشن بالاتر و رم کمتر رو در نظر بگیرید که تو بنچ خیلی موثره
    تا جایی که من میدونم انتوتو رزولوشن هم توی بنچمارکاش در نظر میگیره ، واسه همینه که بنچمارک AnTuTu گلکسی نکسس بالاتر از اس 2 ــه...

17. 4 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال تپل's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دوستان سوالات در مورد اين گوشي sensetion رو اينجا مطرح كنيم ؟

يه مشكل جالب دارم كه گوشي بلوتوث دريافت نميكنه

يعني از اين گوشي ميتونه بلوتوث فرستاد ولي از گوشي هاي ديگه فايل نميگريره . البته دستگاه رو پيدا ميكنه ولي دريافت نميكنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •