سلام
دوستان اخرین و بهترین کرک برا پچ 1.9 اومده چی هستش؟
میشه سایتی که به روزترین کرک ها رو میزاره رو بدین که هی ما اینجا مزاحم نشیم
قربونتون برم
سلام
دوستان اخرین و بهترین کرک برا پچ 1.9 اومده چی هستش؟
میشه سایتی که به روزترین کرک ها رو میزاره رو بدین که هی ما اینجا مزاحم نشیم
قربونتون برم
به پست اول مراجعه شود...
سلام دوستان
اقا شرمنده من باز گیر کردم
من قبلا که دوبار این بازی رو خریدم با توجه به نوشتههائی که بالای صفحه بود دوستان گفتن نسخه بتا هستش
بهد یکی از دوستان گفتن من از میهن دانلود دانلود کردم رفتم پیدا کردم دیدم نوشته نسخه اصلی
با هر بدبختی بود دانلودش کردم الان بعد اکسترکت دیدم یه فایل ایزو هستش
با نرم افزار دایمن تولز که تاحالا باهاش کارم نکردم فایل ایزو رو باز کردم اما در کمال تعجب دیدم بازم نسخه نصبی نیست و فقط باید کپی کنی
خلاصه تو یه درایوی کپی کردم پچها رو نصب کردم و کرک کردم دیدم ای دادددددددددد
بازم خطها بالای صفحه هستش
حالا ایا اینم نسخه اصل نیستش؟
بعدشم چطوری میشه این رو دوباره نصب کرد یعنی اینستالش کجاست؟اخه بعد ریختن پچ 9 و دایرکت ایکس11 و کرک FLT بازم مینویسه
failed to initialize the gamestarup interface!
بابا تو رو به هر کی اعتقاد دارین و دوست دارین یه کمک اساسی بهم بکنین
تا حالا دوبار خریدم اینم با کلی بدبختی از میهن دانلود دانلودش کردمانشااله تمام دعاها وروزههاتون تو این ماه عزیز قبول باشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سایت میهن دانلود 2 تا لینک داره یکی بازی نسخه بتا دیگری بازی اصلی تو کدام رو دانلود کردی؟
باید این رو دانلود بکنی
---------- Post added at 11:50 PM ---------- Previous post was at 11:48 PM ----------
برای باز کردن فایل iso از winrar میتونی که فایل اكستركت کنی
Last edited by AMIR.KIK; 21-08-2011 at 22:57.
محل سیو بازی تو سون؟
سلام به خدا دیگه گریه ام گرفته این همه زحمت کشیدم بیشتر از دو هفته هستش شبا کامپیوتر رو روشن نگه میدارم
اخه اونجا هم ننوشته کدوم اصلیه
من اینو دانلود کردم
هیچ راحی نداره باز الان
دیگه راهی نداره باید دقت میکردید دیگهاونجا که نوشته بود دانلود نسخه ی غیر قانونی از لینک های زیر
+
در ضمن با اون سرعتتون که 2 هفته طول میکشه تا شبا 8 گیگو دانلود کنید !! اصلا کار عاقلانه ای نیست بنظرم !! و برید 2 تومن از بیرون بخرید خیلی بهتره !! اینجوری که استحلاک کامپیوتر و پول برق و این درد سراش بالای 10 تومن میشهچیز هایی دانلود کنید که بیرون زیاد گیر نمیاد
مثلا فیلمو سریال یا مینی گیم ها و ...
تصمیم با خودتونه !! این نظر شخصی من بود !! خواستم پیشنهادی داده باشم
موفق باشید![]()
Last edited by SA.JJ.AD; 22-08-2011 at 07:34.
اخه دوست عزی میگم دوبار رفتم خریدم تو این شهر زپرتی ما نسخه اصلش نیست
به خرید اینترنتیم اعتماد ندارم وگرنه پولش مهمن یست
حالا این رو بگین چطوری اینستال کنم این نسخه بتا رو
دوباره میرم براد انلودش
درود بازی کریسیس رو نصب کردم بازی به خوبی اجرا میشه ولی بعد از اینکه اول بازی از هواپیما خارج میشی و بعد از دیدن فیلم میخای بازی رو شروع بکنی اونجا تصویر گیر میکنه یه جورای مثل گیر دادن کارت گرافیک هستش ولی این در حالی هستش که فیلمهای قبل از شروع بازی به خوبی اجرا میشه در ضمن اخرین اپدیت کارت گرافیکم رو هم نصب کردم ولی مشکلم حل نشد میشه بگید مشکل از کجاست ؟؟
نسخه_ی بتا قابل نصب نیست یعنی در اصل فقط فایلها روی کامپیوتر پیاده میشن و دیگه هیچ کلیدی از بازی توی ریجستری ویندوز ثبت نمیشه به خاطر همین هیچ پچی هم روش قابل نصب نیست و در صورتی که بخواین یک پچ رو روی نسخه_ی بتا یا بازی که فقط فایلها روی pc اکسترکت شدن (کلی گفتم)نصب کنید در اکثر مواقع اخطار میده که بازی یافت نشد و اگر هم نصب شه هیچ تاثیری توی اجرای بازی نمیگذاره!!
این بازی هم از این مشکل مستثنا نیست بلکه بدتر هم هست چون در اصل یک نسخه_ی کاملا دزدیه و فقط برای تست و رفع مشکلات بازی در استدیوی کرایتک ساخته شده و حتی یک نسخه_ی بتای(آزمایشی) واقعی هم به حساب نمیاد!!!
شما هیچ راهی نداری جز اینکه بازی اصل رو بگیری و کلا پوشه_ی نسخه بتا رو shift+delete و سپس نسخه اصلی رو نصب کنی...
Last edited by mehdy.z; 22-08-2011 at 09:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)