تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 86 از 555 اولاول ... 367682838485868788899096136186 ... آخرآخر
نمايش نتايج 851 به 860 از 5541

نام تاپيک: I9100 Galaxy S II » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android و پردازشگر ا Dual Core ا

در آغاز فعالیت winntter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

حالا این بزن برقصت برای چیه؟؟
    با این پول 2 تا آیفون آدم میگیره با لنت پشت به پشت می چسبونیشون بهم میشه دابل تاچ
    اولأ که اینو قشر محترم قاچاقچی آوردن که قیمتش اینه. دومأ قدرت این گوشی چند برابر اون أپل زپرتیه

2. 3 کاربر از winntter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت winntter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

کسی خبر نداره تو علا الدین اومده شنیدم 1500000 اومده
    دوستدار شما یاشار
    خوب این که تعجت نداره!!! نوکیا ان 8 هم وقتی وارد علائدین شد 1500000 پولش بود اما حالا 560000 شده!

---------- Post added at 02:16 AM ---------- Previous post was at 02:12 AM ----------

سایزش جوریه که با یه دست نمیشه کار کرد.........
    سایزی که بشه راحت با یه دست کار کرد آیفونه...
    میشه یکی بگه چرا همه آیفون رو مثال میزنن؟ آخه الان 100 تا بیشتر گوشی هست که صفحشون 3.5 اینچی باشه و سایزش هم مثل آیفونه پس چرا نمیشه با یه دست باهاشون کار کرد؟؟؟

4. 3 کاربر از winntter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه iranvest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

کاش فقط یکم قیافه هم داشت و جنس بدنش این نبود.البته دید منه.شاید بعضی ها دوس داشته باشن.ولی من قیمتشم که برام حل بشه این قیافش یکم اذیتم میکنه.

توی دبی تا جایی که من میدونم 16 گیگش اومده.

چیزی نیست ببندیم روش قیافش عوض شه؟

6. این کاربر از iranvest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال matin_vv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کاش فقط یکم قیافه هم داشت و جنس بدنش این نبود.البته دید منه.شاید بعضی ها دوس داشته باشن.ولی من قیمتشم که برام حل بشه این قیافش یکم اذیتم میکنه.

توی دبی تا جایی که من میدونم 16 گیگش اومده.

چیزی نیست ببندیم روش قیافش عوض شه؟
    توی ریویوهای مختلف توضیح داده که چرا جنس بدنه اینجوریه و مثلاً مثل HTC آلمینیومی نیست. وقتی زیاد از گوشی استفاده کنید، گوشی گرم میشه، حالا اگر جنس بدنه جوری باشه که رسانای حرارتی باشه ( = فلزی) انقدر گرم میشه که شما اصلاً نمیتونید گوشی رو دستتون بگیرید. بنابراین بهترین گزینه استفاده از پلاستیک هست که هم مقاومه، و هم عایق حرارتیه. البته گوشی در این حالت هم گرم میشه، خصوصاً در نزدیکیهای لنز دوربین. ولی گرماش انقدر نیست که شما رو اذیت کنه.
    جنس بدنه اش هم به مراتب بهتر از گالکسی1 هست، هر چند به پای بدنه آلمینیومی نمیرسه. از نظر مقاومت هم که همه اون ویدیویی که طرف کاور پشتش رو کاملاً خم میکنه و هیچ اتفاقی واسش نمیافته رو دیدیم.
    در هر صورت اگر از قیافه اش یا جنسش خوشتون نمیاد، میتونید به HTC Sensation هم فکر کنید.

8. 6 کاربر از matin_vv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه en8800gt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مثل اينكه 6-7 روز ديگه تو دبي رليز ميشه.جالبه بدونيد كه بيشتر گوشيهايي (شايدم همش)الان تو بازار جهان بصورت تك توك اومده از uk پيش خريد شده.(توي صفحه گلكسي اس 2 تو فيسبوك ديدم) برا همينه قيمتاشون اينقدر بالاي .چون تو هر كشور به نسبت قيمت گوشي بهش ماليات ميخوره و جالب كه بدونيد مالياتي كه تو انگليس ميگرن يكي از بالاترين مالياتها در كل جهانه.برا همين من فكر كنم تو امارات ارزونتر باشه از اونجايه و وقتي به ايران بياد بالاي 900 نباشه.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

10. 3 کاربر از en8800gt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه iranvest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

توی ریویوهای مختلف توضیح داده که چرا جنس بدنه اینجوریه و مثلاً مثل HTC آلمینیومی نیست. وقتی زیاد از گوشی استفاده کنید، گوشی گرم میشه، حالا اگر جنس بدنه جوری باشه که رسانای حرارتی باشه ( = فلزی) انقدر گرم میشه که شما اصلاً نمیتونید گوشی رو دستتون بگیرید. بنابراین بهترین گزینه استفاده از پلاستیک هست که هم مقاومه، و هم عایق حرارتیه. البته گوشی در این حالت هم گرم میشه، خصوصاً در نزدیکیهای لنز دوربین. ولی گرماش انقدر نیست که شما رو اذیت کنه.
    جنس بدنه اش هم به مراتب بهتر از گالکسی1 هست، هر چند به پای بدنه آلمینیومی نمیرسه. از نظر مقاومت هم که همه اون ویدیویی که طرف کاور پشتش رو کاملاً خم میکنه و هیچ اتفاقی واسش نمیافته رو دیدیم.
    در هر صورت اگر از قیافه اش یا جنسش خوشتون نمیاد، میتونید به HTC Sensation هم فکر کنید.

آخه مشکل همینه که من داشتم به htc sensation فکر میکردم که فهمیدم این شاهکار فوق عظیم htc!!!! قراره تازه 1 ماه و نیم دیگه به صورت unlocked توی انگلیس و با قیمتی در حدود 850000 تومن بیاد.و تا برسه ایران احتمالا سامسونگ فضا پیما ساخته (البته از htc قبل از این خبر اصلا بدم نمیومد ولی با این خبر واقعا اعصاب نمونده برام!)

12. این کاربر از iranvest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

گوشیهای اچ تی سی زودتر از همه برندها وارد ایران می شن و قیمتشون ثابت میشه .. افت قیمت آنچنانی هم ندارن.

14. 2 کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

مثل اينكه 6-7 روز ديگه تو دبي رليز ميشه.جالبه بدونيد كه بيشتر گوشيهايي (شايدم همش)الان تو بازار جهان بصورت تك توك اومده از uk پيش خريد شده.(توي صفحه گلكسي اس 2 تو فيسبوك ديدم) برا همينه قيمتاشون اينقدر بالاي .چون تو هر كشور به نسبت قيمت گوشي بهش ماليات ميخوره و جالب كه بدونيد مالياتي كه تو انگليس ميگرن يكي از بالاترين مالياتها در كل جهانه.برا همين من فكر كنم تو امارات ارزونتر باشه از اونجايه و وقتي به ايران بياد بالاي 900 نباشه.
    کد:
    کد:
    پس دليل اين قيمت هاي نجومي اينه؟؟؟
    پس دبي هنوز رليز نشده؟؟؟ چرا دوباره عقب انداختن 19مي

ميدونم آخرش من مي ميرم و گالكسي اس 2 رو نمي بينم
    بچه ها اگه من مردم سر قبرم گالكسي اس 2 خيرات كنين

16. 4 کاربر از PersiAndroid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aram24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

عاشقان عزیز فکرشو بکنین اگه این دل انگیز بالایی samsung GALAXY S III باشه چه حالی میده واقعا ....
    کسی از گالکسی 3 خبری نداره ؟؟؟

18. این کاربر از aram24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه yusefy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان خدایی انتظار واسه این گوشی دیگه خیلی غیر قابل تحمل شده اما من روتجربه توصیه میکنم صبر کنید مایکروتل بیاره صبرش به گارانتیش میارزه
    یه سوال:
    فکر میکنید 16 و 32 با هم بیان ایران یا باید واسه 32 هم صبر کرد؟
    راجع به لوازم اضافی هم پرسیدم کسی جواب نداد

20. 2 کاربر از yusefy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •