تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 86 از 162 اولاول ... 367682838485868788899096136 ... آخرآخر
نمايش نتايج 851 به 860 از 1616

نام تاپيک: آموزش: معرفي،شارژ،سرويس و نگهداري پرينترهاي جوهرافشان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام من کارتریج قابل شارژ 1281/2/3/4 برای پرینترم Epson SX425w خریدم و جایگزین کردم ولی یه موقع میگه جوهر مشکی رو جایگزین کن یبار دیگه میگه زرد /قرمز/ و ابی قاطی میکنه.
    نمیدونم چکار کنم چیپش مشکل داره نمیدونم.
    بارها هد کلین گرفتم و مشکل حل نمیشه.
    بنظر من کارترج قابل شارژش جنس خوب نیست .من wox با جوهر پر شده خریده بودم.
    نظر شما چیه من چکار کنم.به فروشنده مراجعه کنم وپسش بدم(که فکر نمیکنم برداره)
    یا برم کارتریج مادایران بخرم؟

داره خودمونی میشه XDbit68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    green hell

پيش فرض

دوستان .من بد جوری سر جوهر گیر کردم کسی جوهر اینکتک نمیدونه ، آنلاین از کجا میشه خرید ؟
    چون تهران نیستم .
    یه سوال دیگه اینکه الان این اینکتک هم تقلبیش اومده یا نه ؟
    کلا الان کدوم جوهر بهتره یک لیتریش ؟
    خواهش میکنم راهنمایی کنید.

داره خودمونی میشه raico's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    FaraCD.com

پيش فرض

سلام
    ink tek جوهر خیلی خوبیه (اما یکم زیادی غلیظه) به شرطی که مطمئن باشی اصلیه اما اگه از اینایی باشه تو ایران بسته بندی شدن و فوق العاده بی کیفیتند همین جوهر بی کیفیت به من خیلی ضرر زده !!!
    جوهر گاما رو من امتحان کردم و میتونم بگم عالی بود
    در اولویت بعدی جوهر vox توصیه میشه
    و جوهر wwm هم که تعریفشو شنیدم اما تست نکردم
    سراغ ink mate هم نری بهتره

برای نصب پمپ هم حتما به مرکز تخصصی برو و از خودشون گارانتی بگیر
    ممنون که تجربه خودتون رو در مورد جوهر گاما عنوان کردید.

یک خبری در مورد جوهر گاما بدم...در حال حاضر این جوهر به کشورهای ارمنستان و ترکیه صادر میشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه varians's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    گنبد کاووس استان گلستان

پيش فرض

سلام
    آقا در مورد این صفحه :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اون جوهرای یک لیتری چه تفاوتی باهم دارن ؟
    یکی نوشته178یکی 500 یکی 72 یکی 11-10...؟! این عددا چیه ؟ مگه چند نوع جوهر 1 لیتری wox واسه اچ پی وجود داره ؟
    یا مثلا در مورد 100 سی سی ها! ؟
    پرینتر من اچ پی دسکجت F4583 هستش. اگه بخام 1 لیتری بگیرم کدوم؟ اگه 100 سی سی بخام کدوم؟
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

درود برشما دوست عزیز.
    یه چاپگر 3کاره مدل f2400 خریدم که در حال حاضر کارتریجش تموم شده الان برا رنگ سیاه یه جوهر گرفتم و طبق راهنمای موجود در داخل بسته جوهر 8ml جوهر سیاه ریختم و با کیت و سرنگ 1ml ازش خارج کردم وقتی کارتریج رو جا زدم و سی دی پرینتر رو نصب کردم دیدم مقدار جوهر موجود در کارتریج رو کمتر از نصف نشون میده و بعدش دوسه تا برگهA4 نوشته شده و یه عکس رنگی با کیفیت رو کاغذ 6*4 اینچی پرینت گرفتم که بعدش رنگ سیاه تموم شد .الان هرچه جوهر میریزم نشون میده که جوهر سیاه خالیه و چراغشم روشنه!چرا؟ چیکار کنم؟ ممنونم از شما
    (البته روی کاغذ 6*4 اینچی که قبلا چاپ شده بود عکس رو چاپ کردم و عکس رو بصورت لرزه و با خطوط سیاهی روی عکس چاپ کرد)

کارتریج رنگی رو هم طبق راهنمایی شما 4ml رنگ ریختم و با کیت و سرنگ 1ml خارج کردم اما اون هم کمتر از نصف رنگ توشه.(فعلا تموم نشوده رنگش)
    و اینکه تعداد کارتریجهام 2 تا هست یکی برا رنگ سیاه و یه کارتریجمم سه تا رنگ آبی قرمز و زرد داره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام خسته نباشيد
    من يك اپسون پي 50 دارم بعد از شارژ چراغ قطره چكان با چراغ كاغذ روشن خاموش ميشه اول چراغ قره چگان روشن ميشه بهد اون يكي يعني هر دو با هم روشن خاموش نميشند چكار كنم
    موقع شارژهم يعني بعد جوهر ريختن هر دو لاستيك رو در اوردم هم هواروه هم اون يكي حالام روشن ميكنم اين چراغها روشن خاموش ميشن چكار كنم مرسي

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام خسته نباشيد
    من يك اپسون پي 50 دارم بعد از شارژ چراغ قطره چكان با چراغ كاغذ روشن خاموش ميشه اول چراغ قره چگان روشن ميشه بهد اون يكي يعني هر دو با هم روشن خاموش نميشند چكار كنم
    موقع شارژهم يعني بعد جوهر ريختن هر دو لاستيك رو در اوردم هم هواروه هم اون يكي حالام روشن ميكنم اين چراغها روشن خاموش ميشن چكار كنم مرسي
    توي اپسون روشن شدن چراغها به صورت فليپ فلاپ يا يكي در ميون چشمك زدن مربوط به نياز به ريست نرم افزاري داره.

داره خودمونی میشه amir69_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام یک سوال من یک دونه پرینتر epson قدیمی جوهر افشان دارم که البته خیلی وقته ازش استفاده نمیکنم چون یک مدت استفاده نکردم و خراب شد هرجا بردم گفت دیگه درست نمیشه میخواستم بدونم یعنی راهی نیست که اگر جوهر توی یک پرینتر خشک شد از اول درستش کنیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه bestmovie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوست من کارتریجهای قابل شارژ خیلی پر دردسر هستند شما حتما مخزن بگیر مشکلت حل میشه من خودم هر دو رو تجربه کردم مخزن سالها بدون مشکل براتون کار میکنه خودم چند ساله دارم استفاده
    فکر استفاده از کارتریج اصلی هم نکن که هم باید چند برابر پول چاپگر پول مواد مصرفی بدی هم اینکه خیلی از چاپگرهای اپسون با کارتریج مادیران هم مشکل دارن مخزن و جوهر هم wwm بگیر من چند ساله استفاده میکنم هیچ مشکلی نداشتم و از بقیه مارکهای بازار بهتره

اگه نباشه جاش خالی می مونه bestmovie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

کد:
    دوست من به عنوان کسی که اکثر جوهر های بازار رو تجربه کرده بهتون جوهر wwm رو پیشنهاد میکنم از بقیه مارکها بازار خیلی بهتره و چاپش هم خیلی با کیفیت تره چند سال هست دارم استفاده میکنم و هیچ مشکلی نداشتم

کد:
    همینطور که دوستمون هم گفت این علامت یعنی اینکه باید با نرم افزار چاپگر ریست بشه از نرم افزار t50 استفاده کنید چون یکی هستند و فرقی نمیکنه نرم افزار رو هم از توی نت میتونید دانلود کنید اگه نتونستید بگید تا راهنماییتون کنم

کد:
    دوست من چاپگری که جوهر تو هدش خشک شده درست نمیشه دیگه و باید هدش رو عوض کرد و با توجه به اینکه هد هم قیمت چاپگر نو در میاد و مثل هد اصل هم نمیشه چون چینی هستند پس اصلا این کار رو پیشنهاد نمیکنم

11. این کاربر از bestmovie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •