پارسا :
مشکلات :
صفحه نمایش :|||||
دوربین نسبتا ضعیف...
توی چین یا تایلند اگه Atrix 4G آنلاک شده گیر بیارین حدودای 550... اگه Atrix فکتوری آنلاک گیر بیارین حدودای 650...
پارسا :
مشکلات :
صفحه نمایش :|||||
دوربین نسبتا ضعیف...
توی چین یا تایلند اگه Atrix 4G آنلاک شده گیر بیارین حدودای 550... اگه Atrix فکتوری آنلاک گیر بیارین حدودای 650...
دوربین که با آپدیت 2.3 فول اچ دی میشه .. بازم ضعیفه؟
ال سی دی هم تو عکسهایی که تو نت دیدم بدک نیست چطور می گی ضعیفه؟
خرید نسخه 4g مشکل ساز نمیشه؟با توجه به این که دیگه امکان برگردوندن و تعویض نیست.
صفحه نمایشش در چه حدی مشکل داره؟
پایه لپ تابش چنده؟گیر میاد؟
ممنون.
با فیلمبرداری کاری ندارم ، عکسبرداری خوبی نداره... البته اگه نور خوب باشه ، خیلی خوب میگیره... توی فضای خارجی هم عالیه... ولی شب :|||||
صفحه نمایشش هم از هر لحاظ خیییلیییی عالیه ، ولی ... نقطه نقطه میشه... توی همین فروم یکی گفته بود توی GB درست میشه ، ولی پس از تحقیقات فهمیدم که نمیشه
خرید نسخه 4جی به هیچ وجه مشکل ساز نخواهد شد... صفحه نمایشش فقط کمی نقطه نقطه هست...
راستی موتورولا فوتون رو میشه پیدا کرد؟چه قیمتی؟(حدود 1 ماه دیگه یا خودم یا یکی از آشناهام می ریم مسافرت)
برتری فوتون به اتریکس چیه؟به جز دوربین 8.
کسی از قیمت پایه لپ تاب اتریکس خبر داره؟این قابلیت رو فوتون هم داره؟
ممنون از راهنمایی هاتون!
بله دوست عزیز
شما میتونی فوتون آنلاک فکتوری رو بخری .
به جز دوربین و ال سی دی بزرگتر که ممکنه برتری به حساب بیاد برای بعضی ها برتری دیگه ای نداره .
البته تو ویدئو ها به نظر میاد کیفیت ال سی دیش هم بالاتر باشه ! ظاهرش هم حرف نداره . و آندرویدش 2.3 هست .
اما در عوض آتریکس باطری قویتری داره و سنسور تشخیص اثر انگشت . و بورس بهتری هم داره و آموزشهاش هم ترجمه شده .
لپ تاپ داک هم حدود 400 بود . قیمت جدید رو نمیدونم .
بیشتر گوشی های جدید موتورولا مثل آتریکس . فوتون . دروید بیونیک این قابلیت رو دارن .
ممنون از کمک های همه دوستان!
فوتون چند قیمته؟
فوتون مثل آتریکس 4g و آلاک فکتوری داره؟
به نظر شما دوستان عزیز آتریکس بخرم یا فوتون؟
شرمنده اینقدر سوال می پرسم!
دوستان سلام.درموردرام ٢.٣.٤ بايستي خدمت شماعرض كنم كه من حدوددوهفته هست كه گوشيمو به ٢.٣.٤آبديت كردم البته درصفحه هاى قبل هم درباره
آن توضيح دادم.زمانى كه من گوشى را آبديت كردم كيفيت فيلم بردارى آن ١٢٨٠/٧٢٠هست وضوح تصوير خوب شده وازپيكسل پيكسل شدن تصوير خبرى
نيست منوها زيباتر شده سرعت هم خوب است گالرى كمى فرق كرده موزيك پلير هم همينطوردرمورد هنگ كردن اين گوشى من زمانى كه گوشى راخريدم
قبل از اينكه توسط دوستم به دستم برسد دادم گوشى را روت كرده ورام ٢.٢.٢روش ريختندوتازمانى كه به ٢.٣.٤آبديت كنم هيچگونه گيرياهنگى ازگوشى
نديدم واززمانى هم كه به ٢.٣.٤آبديت كردم تا امروز مشكلى نداشتم فقط امروزمثل هميشه واردبازارآندرويد1mobile marketشدم خواستم بازى
talking tom cat2 دانلود كنم وسط دانلودكردن گوشى خاموش و روشن شد دوباره وارد شدم چندتا برنامه وبازى دانلودكردم هيچ مشكلى نبود فقط هربار
خواستم همين بازى cat2دانلود كنم گوشى بازخاموش وروشن شد البته فكر مى كنم بااين بازى گوشى مشكل دارددرمورد1mobile market دوستانى كه
بااين سايت آشنانيستند بگم بازارآندرويد كاملى است وبه راحتى مى توانيد هر برنامه وتم وبازى كه بخواهيد رادرآن پيداكنيدودانلودكنيدالبته فكر مى كنم
بيشتردوستان با آن آشناهستندوامادرمورد گوشى اتريكس به نظرمن كه با تعدادى ازگوشيهاى آندرويدى كاركردم يكى ازبهترين گوشيهاى آندرويدى به
حساب مى آيد
مطمئنی بعد از آپدیت 1280x720 می گیره؟ می گفتن فول اچ دی می گیره .. یعنی 1920x1080
توی آپدیت رسمی 1080p اضافه نشده ، ولی میشه اضافه کرد...مطمئنی بعد از آپدیت 1280x720 می گیره؟ می گفتن فول اچ دی می گیره .. یعنی 1920x1080
متاسفانه پیکسل پیکسل شدن صفحه وابستس به صفحه نمایش گوشی و مشکل کلا سخت افزاریه و با هیچگونه آپدیتی درست نمیشه...وضوح تصوير خوب شده وازپيكسل پيكسل شدن تصوير خبرى نيست
توصیه من اینه که اتریکس رو بخرین... فوتون پشتیبانیش از اتریکس هم ضعیف تر خواهد بود... البته موتو که کلا پشتیبانیش تعطیله و این مدل و اون مدل هم نداره ، ولی فوتون اصلا دولوپر نداره... در صورتی که واسه اتریکس کاستوم رام و دستکاری جات : دی زیاد اومده...به نظر شما دوستان عزیز آتریکس بخرم یا فوتون؟
ضمنا فوتون نسخه آنلاک فکتوری نداره... و توصیه منم اینه که آنلاک فکتوری نخرین ، چون قیمتش بالاتر در میاد...
(بـــــهــله : دی باز شدم : دی)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)