رومنیگه: اینتر با خوش شانسی برد
رئیس باشگاه بایرن مونیخ معتقد است که اینتر تیم خوش شانس دیدار سه شنبه شب آلیانس آرنا بود
سایت گل- کارل هاینس رومنیگه، رئیس باشگاه بایرن مونیخ از شکست وحذف تیمش از گردونه رقابتهای اروپایی به شدت ناامید است.
رومنیگه در صحبتهایی اعلام کرد که نرآتزوری با خوش شانسی تمام به مرحله یک چهارم پایانی این رقابتها صعود کرد.
رئیس باشگاه بایرن در پایان دیدار سه شنبه شب ورزشگاه آلیانس آرنا به رای گفت:« ما واقعا ناامید شدیم. در نیمه اول خیلی خوب بازی کردیم ولی نتوانستیم بازی را با نتیجه مطلوب به پایان ببریم. در ابتدا با نتیجه 1-2 از حریف پیش بودیم و می توانستیم خیلی بهتر از اینها نتیجه بازی را حفظ کنیم.در عوض ما به اینتر اجازه دادیم تا به جریان بازی برگردد. تیم بهتر میدان به دور بعد صعود نکرد و تیم خوش شانس به مرحله بعد رسید.»
رومنیگه درادامه درمورد دلیل فان خال برای تعویض روبن در نیمه دوم هم صحبت کرد:« روبن حالش خوب نبود و این تعویض ،تعویضی سرنوشت ساز نبود»
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
By Ghazal Ziari
2011/3/16
موراتی: مورینیو از برد اینتر خیلی خوشحال شد
او پیام تبریک به اینتر فرستاده است.
سایت گل – ژوزه مورینیو، مربی سابق اینتر پس از پیروزی مقابل بایرن مونیخ به تیم سابقش تبریک گفت.
ماسیمو موراتی، رییس نراتزوری پس از پیروزی باورنکردنی سه بر دو تیمش در آلیانس آرهنا گفت: «مورینیو زنگ زد. او از این نتیجه عالی مقابل بایرن بسیار خوشحال بود. او فردی ورزشی است و عاشق ماست.
امیدوارم در مرحله بعد به تیم بسیار قدرتمندی بخوریم چون در این صورت تمرکز خود را حفظ خواهیم کرد.»
بایرن در اغلب دقایق بازی به نظر میرسید تیم صعودکننده باشد اما در نهایت ضربه گوران پاندف در دقیقه 88 برد اینتر را رقم زد.
موراتی گفت: «در طول بازی خیلی خوشبین نبودم، اما انتظار هر چیزی را داشتم. من البته خیلی شگفتزده نیستم.
از عملکرد لئوناردو، اتوئو، کامبیاسو و اسنایدر راضیام.»
کد:
2011/3/16
دشان: موقعیتها را از دست دادیم و به منچستر باختیم
او گفته تیمش با گل زودهنگامی که خورد دچار مشکل شد.
سایت گل – دیدیه دشان، مربی مارسی گفته تیمش موقعیتهای زیادی را هدر داد و به همین دلیل دو بر یک به منچستریونایتد باخت.
خاویر ارناندس دو گل پیروزیبخش تیمش را زد و وز براون هم گل به خودی زد و در نتیجه بازی دو بر یک شد.
در هر حال قهرمان فرانسه موقعیتهایی داشت و آندره پیر ژینیاک و سلیمان دیاوارا در نیمه اول فرصتهایی خوب را از دست دادند.
پس از بازی، از دشان پرسیدند اگر مارسی از موقعیتهایش استفاده میکرد آیا صعود میکرد و او گفت: «مطمئنا.
البته منچستریونایتد خوب نبود. ما بازی را عالی آغاز کردیم.
من بازیکنان جوانی دارم و بازی در اولدترافورد برای آنها دشوار بود. اما بازیکنان من عالی کار کردند و موقعیتهایی داشتیم، اما گل نزدیم و بعد نتیجه دو بر صفر شد و اوضاع برای ما پیچیده شد.»
میزبان در دفاع مشکل داشت و ریو فردیناند و نمانیا ویدیچ مصدوم بودند و جان اوشی و رافائل هم مجبور به ترک میدان شدند.
دشان گفت که با این که مصدومیتها به مارسی امید داد، اما آنها نمیتوانستند تیم تضعیفشده یونایتد را ببرند: «به نظرم بازیکنان، و خود من حس کردیم که میشود منچستر را برد. آنها از نظر فیزیکی واقعا آماده نبودند.
البته بسیاری از بازیکنان دیدار را از دست دادند و این بهترین منچستریونایتد ممکن نبود.
ما تلاش کردیم اما برای امروز کافی نبود.»
کد:
2011/3/16