تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 86 از 125 اولاول ... 367682838485868788899096 ... آخرآخر
نمايش نتايج 851 به 860 از 1249

نام تاپيک: طرفداران Dell XPS L501

داره خودمونی میشه nastybros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

این لپتاپ در حالت عادی 100 درجه نیست.
    اشتباه برداشت نشه...ولی در حالتی که لود می ره خیلی بالا 10-20 درجه گرمتر از لپتاپ های دیگه هست
    اگر برای کسی مهم نیست بخره ... من هم عرض کردم احتمالا این گرما برای این لپ تاپ در طراحی پیش بینی شده ..."احتمالا" .... و این هم باز به مثال من یا تشبیه دوست دیگرمون به بخاری منافاتی نداره ...
    اصلاح می کنم که به کسی بر نخوره " در حالت فول لود مثل بخاری میشه"
    ظاهرش بد نیست به نظر من از MSI و حتی HP بهتره
    بدنه خوب و محکمی هم داره از هم ردیفاش خیلی بهتره
    صدای فوق العاده بلند و اسپیکر ها و ساب خوبی هم داره زیرش
    برندش هم خیلی خوبه از همه رقیباش بهتره...
    گارانتی زیگورات هم که داره میگن دوستان خوبه

اینها مزیت های این دستگاهه دیگه چی میخواهید ...
    آقا ما فول لودم تست کردیم اینقدر که شما میگی بالا نرفت نرماله حتی کمتر از لپ تاپای دیگه، آیه ی الهی هم نازل شه شما میگی دماش بالاس

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

6- از همه اینا گذشته لپ تاپهای جدید دیگه سی دی ویندوز ندارن و ظاهرا ویندوز به یه شکلی مثل Image روی هارد قرار داره(بجز نسخه نصب شده ویندوز که روی هارد هست).حالامن میخوام از این ویندوز به اصطلاح نصب نشده یه Backup روی دی وی دی داشته باشم.شاید همون Backup که بچه ها میگن همین باشه. من تو این موردش وارد نیستم و نمیدونم باید از کجا و به چه شکل این کار رو انجام بدم.در ضمن نمیدونم این Backup که من میگیرم فقط ویندوز هست یا برنامه های همراه اون رو هم میریزه روی دی وی دی؟(منظورم نرم افزارهایی هست که خود کمپانی الان واسه لپ تاپ من نصب کرده).
    لطفا اگه کسی بلده روش این کار رو واسه بنده و بقیه دوستان بطور کامل و قدم به قدم توضیح بده. آخه میترسم همین اول کاری سیستم قاط بزنه و همه چی بپره.(ما که شانس نداریم)
    7- واسه پارتیشن بندی هم یه لینک دانلود نرم افزار میخوام که راحت بتونم 4 یا 5 درایوش کنم.
    8- آنتی ویروس هم یه مک آفی روش بود که رایگان و 10 روزه بود.پاکش کردم ولی نمیدونم ESET Smart Security نصب کنم یا Avira Free؟!!!
    ممنون میشم اگه کمک کنین.[/QUOTE]

سلام بر دوست من
    من لپ تاپ xps 1530 دارم که حدودا 3 سال پیش خریدم 1700 تومن ولی الان می خوام عوضش کنم. لطفا این لپ تاپتو خوب بررسی کن ببین کم و کسری نداره که چون اینجا می گن که لپ تاپای دل دیگه کیفیت سابقو نداره. برا من ساخت مالزیه سفارش کانادا
    در رابطه با پارتیشن هم می ری به دیسک منجمنت سیستمت بعد روی درابوت کلیک راست کرده گزینه sharing رو می زنی (البته فک کنم) چیزی تو همین مایه ها بقیش هم راحته

پروفشنال tranceyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

نه لازم نیست فعالش کنی خودش فعاله یعنی هر جا لازم باشه از nVidia استفاده میکنه اما این امکان به صورت دستی هم وجود داره که برنامه ی مورد نظرو با این گرافیک ران کنی( راست کلیک بعدش run with graphic processor بعد high performance nVidia processor). دقت کن که رزولیشن گیماتو چطوری تنظیم میکنی این مانیتورا Full HD نیستن. اینکه میپره که یه حالت فلش داره و دوباره بر میگرده تو گیم و این عادیه من GTA 4 رو تست نکردم و Portal 2 رو همچنین اما تو گیمایی که دارم مثل Crysis 2 , COD: Black OPS, battlefield bad company 2, NFS shift مشکلی ندیدم. فقط NFS فول اسکرین نمیشد که اونم با یه تغییر حل شد. آفیسی که روش نصبه رو پاک کن یه آفیس دیگه بریز ترجیحا 2007، درست میشه.البته اگه Deamon Tools یا چنین برنامه ای هم نصب کردی بگو چون اونام درایو مجازی ایجاد میکنن. این درایو بخاطر یه تکنولوژِی ماکروسافت به اسم Click to run ایجاد شده که یه درایو مجازی ایجاد میکنه بر اینه که زود کرش نکنه برنامه ولی استقبال نشده گویا. شما میتونی با زدن File Menu بعدش Help از این قضیه مطمئن شی.( یه جاش نوشته شده Click-to-run version ). البته فکر میکنم ورژنای جدید 2010 آفیس اینطوری نیستن.
    بهم ریختگی تو ویندوز شد یعنی چی؟
    لطفا اشاره کن چند ثانیه طول میکشه یعنی چند ثانیه تو صفحه Welcome میمونه. خیلی سادس شما 2 تا راه حل داری یکی اینه که بری بخش ریکاوری ویندوز که حتما بلدی چطوری ( start-control panel-Back up and restore ). اونجا پایین نوشته Recover System settings or your computer ، اونو میزنی، تو صفحه ی بعدی ام پایین زده Advanced recovery methods ، اونو میزنی و بعدش گزینه ی اول یعنی use a system image you created earlier to recover your computer رو انتخاب میکنی و بعد همون دی وی دی یا سی دی سیستم ایمیج رو میزاری و ادامش. راه دوم ام اینه که بری start-all programs-dell data safe-dell data safe local backup بعد اونجا از بالا دومی restore رو انتخاب میکنی بعدم اولین گزینه همونیه که تو میخوای: factory state.
    سلام مرسی که راهنمایی میکنی
    والا من الان کرایسیس 2 رو نصب کردم ولی تو بازی نمیره وقتی هم روی lunch کلیک میکنیم وارد نمیشه و
    روی آیکون بازی هم کلیک میکنم ارور میده و میگه ویندوز 64 و این چیزا
    کلا خیلی ناراحتم که چرا شانس من اینجوری شده حس میکنم که این سیستم مشکل داره و شانس من
    این دستگاه ایراد داره و باید ببرم عوض کنم از نمایندگی دل ایران هم گرفتم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

شما باید برنامه quick set رو نصب کنی دوست من
    اگه نداشتی تو سایت دل می تونی پیداش کنی

داره خودمونی میشه nastybros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام مرسی که راهنمایی میکنی
    والا من الان کرایسیس 2 رو نصب کردم ولی تو بازی نمیره وقتی هم روی lunch کلیک میکنیم وارد نمیشه و
    روی آیکون بازی هم کلیک میکنم ارور میده و میگه ویندوز 64 و این چیزا
    کلا خیلی ناراحتم که چرا شانس من اینجوری شده حس میکنم که این سیستم مشکل داره و شانس من
    این دستگاه ایراد داره و باید ببرم عوض کنم از نمایندگی دل ایران هم گرفتم
    من احساس میکنم شما یه مقدار سخت میگیری قضیه رو ببین دنیای دیجیتال همینه هر روز یه مشکل میاد بالا. من خودم تو نصب بلک آپس مشکل داشتم ارور dll missing میداد خورد تو حالم یه سرچ زدم دیدم هزار نفر مثل من سریع directx رو update کردم حل شد. حالا میخوای ببری تعویض و اینا نمیدونم اما اگه خواستی دقیق بگو چه اروریی میده تا مشکلو حل کنم اگر بلد بودم

پروفشنال tranceyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من احساس میکنم شما یه مقدار سخت میگیری قضیه رو ببین دنیای دیجیتال همینه هر روز یه مشکل میاد بالا. من خودم تو نصب بلک آپس مشکل داشتم ارور dll missing میداد خورد تو حالم یه سرچ زدم دیدم هزار نفر مثل من سریع directx رو update کردم حل شد. حالا میخوای ببری تعویض و اینا نمیدونم اما اگه خواستی دقیق بگو چه اروریی میده تا مشکلو حل کنم اگر بلد بودم
    حق با شماست ولی اخه من مشکلم ایناس که وقتی روشن میکنم سیستم رو 2 دقیقه توی wellcome
    میمونه بعد میاد بالا ویندوز بعد اینکه من کرایسیس رو دوبار نصب کردم و وقتی روی آیکونش کلیک میکنم
    هیچ اتفاقی نمیافته روی یه ایکون دیگه کلیک میکنم میگه ویندوز شما باید 32 بیت باشه
    درایوش هم یه سی دی میذارم خام نشون میده درمیارم دوباره میذارم دی وی دی و میاره بالا مثلا یه برنامه
    گذاشتم و در آوردم دی وی دی رو یه چیز دیگه گذاشتم ولی دی وی دی قبلی رو نشون میده اصلا یه
    چیز عیجیبی هست دیگه کرایسیس رو نیاره جای تعجب داره من حتی درایورها شو نصب کردم که نصب نشد

راستی این رو از سایت دل گرفتم سریال دستگاه رو دادم

بعد اینکه شما که خریدی باطری دستگاه اونجا که یه دکمه داره میزنی میزان شارژ رو نشون میده صاف بود یعنی خطی نداشت انگار که استفاده شده باشه؟
    Last edited by tranceyou; 05-05-2011 at 02:07.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

آقایان من به کمک شما نیاز دارم
    به نظر شما من ای لپ تاپ با قیمت 1460 بخرم ؟ آیا می ارزه ؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مشخصات کلی:
    مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.78 کیلوگرم
    Intel 2630QM 2.0 GHZ Core i7 2.93 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MH :z پردازنده
    6 GB DDR3 حافظه:
    750 GB 5400 RPM : هارد دیسک
    Nvidia GeForce GT540M 2048 MB UpTo 4096 MB : کارت گرافیک
    15.6" - Bright LED : صفحه نمایش
    امکانات:BlueRay - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
    سایر مشخصات: باتری 9 سلولی - Microsoft Windows 7

مشخصات خوبی داره یا نه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بنظرتون همین XPS رو بخرم یا وایسم سری gaming دل (Alienware M14X) تو ایران بیاد؟؟دل یه لپتاپ هلو داده.دیگه آخره سیستم و کانفیگه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینم بگم که اگه الان بخرم نمیتونم زیاد استفاده کنم چون کنکوری هستم! پس تا تیرماه فقط خاک خواهد خورد
    Last edited by mamomeys; 05-05-2011 at 16:14.

آخر فروم باز mehdi666lp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران جلس

پيش فرض

مشخصات کلی:
    6 GB DDR3 حافظه:
    امکانات:BlueRay - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port

مشخصات خوبی داره یا نه ؟
    .
    .
    .
    .
    سلام
    خوبه بخر.......اما با گارانتی پدر مادر دار بخر.........زیگورات با هارد 640 گیگ میده 1.450.000 حالا واسه 10.000 تومن با هارد 750 گیگ میصرفه........راستی این مدل با CPU Core I7 2720QM نیز موجود هست بگردی تا 1.500.00 گیر میاد راحت........

---------- Post added at 05:17 PM ---------- Previous post was at 05:12 PM ----------

بنظرتون این لپتاپو بخرم یا وایسم سری gaming دل (Alienware M14X) تو ایران بیاد؟؟دل یه لپتاپ هلو داده.دیگه آخره سیستم و کانفیگه
    اینم بگم که اگه الان بخرم نمیتونم زیاد استفاده کنم چون کنکوری هستم!
    .
    .
    .
    .
    سلام
    واسه بازیم خوبه مشکلی نداره........اما Alineware معلوم نیست با چه قیمتی وارد بازار میشه...........سری گیم مخصوص بازی هست و گرافیک و رم و هارد بالایی دارن .........CPU هم آخرین مدل روز رو سیستم گیم هستش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مشخصات کلی:
    6 GB DDR3 حافظه:

مشخصات خوبی داره یا نه ؟
    واسه دیجیکالا tv tuner هم داره ولی زیگورات نداره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •