آقا ما فول لودم تست کردیم اینقدر که شما میگی بالا نرفت نرماله حتی کمتر از لپ تاپای دیگه، آیه ی الهی هم نازل شه شما میگی دماش بالاس![]()
آقا ما فول لودم تست کردیم اینقدر که شما میگی بالا نرفت نرماله حتی کمتر از لپ تاپای دیگه، آیه ی الهی هم نازل شه شما میگی دماش بالاس![]()
6- از همه اینا گذشته لپ تاپهای جدید دیگه سی دی ویندوز ندارن و ظاهرا ویندوز به یه شکلی مثل Image روی هارد قرار داره(بجز نسخه نصب شده ویندوز که روی هارد هست).حالامن میخوام از این ویندوز به اصطلاح نصب نشده یه Backup روی دی وی دی داشته باشم.شاید همون Backup که بچه ها میگن همین باشه. من تو این موردش وارد نیستم و نمیدونم باید از کجا و به چه شکل این کار رو انجام بدم.در ضمن نمیدونم این Backup که من میگیرم فقط ویندوز هست یا برنامه های همراه اون رو هم میریزه روی دی وی دی؟(منظورم نرم افزارهایی هست که خود کمپانی الان واسه لپ تاپ من نصب کرده).
لطفا اگه کسی بلده روش این کار رو واسه بنده و بقیه دوستان بطور کامل و قدم به قدم توضیح بده. آخه میترسم همین اول کاری سیستم قاط بزنه و همه چی بپره.(ما که شانس نداریم)
7- واسه پارتیشن بندی هم یه لینک دانلود نرم افزار میخوام که راحت بتونم 4 یا 5 درایوش کنم.
8- آنتی ویروس هم یه مک آفی روش بود که رایگان و 10 روزه بود.پاکش کردم ولی نمیدونم ESET Smart Security نصب کنم یا Avira Free؟!!!
ممنون میشم اگه کمک کنین.[/QUOTE]
سلام بر دوست من
من لپ تاپ xps 1530 دارم که حدودا 3 سال پیش خریدم 1700 تومن ولی الان می خوام عوضش کنم. لطفا این لپ تاپتو خوب بررسی کن ببین کم و کسری نداره که چون اینجا می گن که لپ تاپای دل دیگه کیفیت سابقو نداره. برا من ساخت مالزیه سفارش کانادا
در رابطه با پارتیشن هم می ری به دیسک منجمنت سیستمت بعد روی درابوت کلیک راست کرده گزینه sharing رو می زنی (البته فک کنم) چیزی تو همین مایه ها بقیش هم راحته
سلام مرسی که راهنمایی میکنی
والا من الان کرایسیس 2 رو نصب کردم ولی تو بازی نمیره وقتی هم روی lunch کلیک میکنیم وارد نمیشه و
روی آیکون بازی هم کلیک میکنم ارور میده و میگه ویندوز 64 و این چیزا
کلا خیلی ناراحتم که چرا شانس من اینجوری شده حس میکنم که این سیستم مشکل داره و شانس من
این دستگاه ایراد داره و باید ببرم عوض کنم از نمایندگی دل ایران هم گرفتم
شما باید برنامه quick set رو نصب کنی دوست من
اگه نداشتی تو سایت دل می تونی پیداش کنی
من احساس میکنم شما یه مقدار سخت میگیری قضیه رو ببین دنیای دیجیتال همینه هر روز یه مشکل میاد بالا. من خودم تو نصب بلک آپس مشکل داشتم ارور dll missing میداد خورد تو حالم یه سرچ زدم دیدم هزار نفر مثل من سریع directx رو update کردم حل شد. حالا میخوای ببری تعویض و اینا نمیدونم اما اگه خواستی دقیق بگو چه اروریی میده تا مشکلو حل کنم اگر بلد بودم
حق با شماست ولی اخه من مشکلم ایناس که وقتی روشن میکنم سیستم رو 2 دقیقه توی wellcome
میمونه بعد میاد بالا ویندوز بعد اینکه من کرایسیس رو دوبار نصب کردم و وقتی روی آیکونش کلیک میکنم
هیچ اتفاقی نمیافته روی یه ایکون دیگه کلیک میکنم میگه ویندوز شما باید 32 بیت باشه
درایوش هم یه سی دی میذارم خام نشون میده درمیارم دوباره میذارم دی وی دی و میاره بالا مثلا یه برنامه
گذاشتم و در آوردم دی وی دی رو یه چیز دیگه گذاشتم ولی دی وی دی قبلی رو نشون میده اصلا یه
چیز عیجیبی هست دیگه کرایسیس رو نیاره جای تعجب داره من حتی درایورها شو نصب کردم که نصب نشد
راستی این رو از سایت دل گرفتم سریال دستگاه رو دادم
بعد اینکه شما که خریدی باطری دستگاه اونجا که یه دکمه داره میزنی میزان شارژ رو نشون میده صاف بود یعنی خطی نداشت انگار که استفاده شده باشه؟
Last edited by tranceyou; 05-05-2011 at 02:07.
آقایان من به کمک شما نیاز دارم
به نظر شما من ای لپ تاپ با قیمت 1460 بخرم ؟ آیا می ارزه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات کلی:
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.78 کیلوگرم
Intel 2630QM 2.0 GHZ Core i7 2.93 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MH :z پردازنده6 GB DDR3 حافظه:750 GB 5400 RPM : هارد دیسکNvidia GeForce GT540M 2048 MB UpTo 4096 MB : کارت گرافیک15.6" - Bright LED : صفحه نمایشامکانات:BlueRay - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 9 سلولی - Microsoft Windows 7
مشخصات خوبی داره یا نه ؟
بنظرتون همین XPS رو بخرم یا وایسم سری gaming دل (Alienware M14X) تو ایران بیاد؟؟دل یه لپتاپ هلو داده.دیگه آخره سیستم و کانفیگه
اینم بگم که اگه الان بخرم نمیتونم زیاد استفاده کنم چون کنکوری هستم! پس تا تیرماه فقط خاک خواهد خوردکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by mamomeys; 05-05-2011 at 16:14.
.
.
.
.
سلام
خوبه بخر.......اما با گارانتی پدر مادر دار بخر.........زیگورات با هارد 640 گیگ میده 1.450.000 حالا واسه 10.000 تومن با هارد 750 گیگ میصرفه........راستی این مدل با CPU Core I7 2720QM نیز موجود هست بگردی تا 1.500.00 گیر میاد راحت........
---------- Post added at 05:17 PM ---------- Previous post was at 05:12 PM ----------
.
.
.
.
سلام
واسه بازیم خوبه مشکلی نداره........اما Alineware معلوم نیست با چه قیمتی وارد بازار میشه...........سری گیم مخصوص بازی هست و گرافیک و رم و هارد بالایی دارن .........CPU هم آخرین مدل روز رو سیستم گیم هستش
واسه دیجیکالا tv tuner هم داره ولی زیگورات نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)