اگرویندوزتون enterprise که کرک تو پست پایین برای ایشون کارکرده جفتشونم حجمشون خیلی کمه واسه اولی هم آموزشش تو سایت youtube هست طریقه نصبش.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگرویندوزتون enterprise که کرک تو پست پایین برای ایشون کارکرده جفتشونم حجمشون خیلی کمه واسه اولی هم آموزشش تو سایت youtube هست طریقه نصبش.
Last edited by jafarian; 19-11-2011 at 01:24.
سلام
برای نصب کرک بایدابتدا گزینه ی Uninstall را زد ؟ چون تازه ویندوز عوض کردم کرک روش نصب نیست.
Last edited by m jax; 21-11-2011 at 14:46.
اگرروی ویندوزتون کلا کرک نصب نیست که برنامه لودر پایین دان کنید بعدشم روی گزینه اینستال کلیک کنید تا ویندوزتون جنیون بشه
نه دوست من اول باید گزینه ی INSTALL رو بزنی.
ولی واسه دفعات بعد اگه با کرک مشکل پیدا کردی اول UNINSTALL و بعد ری استارت و بعد از اون INSTALL.
موفق باشي![]()
سلام و دردود خدمت دوستان و متخصصین گرامی
مشکلی دارم در مورد ریست شدن خودکار سیستم سر هر 2 ساعت
جست جو کردم میگن بخاطر کرک یا sp1 وینوز 7 هست
ولی من قبلا با همین کرک و sp کار میکردم ،جدیدا اینجوری شده
اصلا سخت افزاری نیست چون وقتی بایوس رو ریست کردم درست شد ولی باید تاریخ رو خیلی عقب ببرم.
در ضمن در ویندوز xp هم اینجوری میشه و با تعویض ویندوز و ..... درست نمیشه.
خواهش میکنم کمک کنید .
ویرایش: حل شد مشکل ، ممنون
Last edited by babriii; 21-11-2011 at 23:11.
اگه پیام شات داون اتوماتیک میاد (همون کادر قرمزه که بسته هم نمی شه) ویروسه و شما اگه انتی ویروس آپدیت داشته باشی و اسکن کنی مشکلت حل می شه.
موفق باشي![]()
نه آقا جان این ویروسی که شما میگی رو که نورتون 2002 میکشدش.
از این چیزا نمی یاد.
دو تاسایت پایین یک ببینید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من روي يك سيستم ويندوز 7 ريختم، بعد از اينكه ويندوز رو نصب كردم هربار كه سيستم رو روشن مي كنم فوراً خاموش مي شه و موقع خاموش شدن يه بوق مي زنه
لطفاً يكي كمكم كنه بايد چيكار كنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)