تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 86 از 95 اولاول ... 3676828384858687888990 ... آخرآخر
نمايش نتايج 851 به 860 از 942

نام تاپيک: راهنمای برای خرید ساعت مچی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

با سلام
    دوستان من میخوام یه ساعت کاسیو مدل MTP-1384D-1AV رو بخرم!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    منتها تفاوت قیمت ها تو فروشگاه ها و سایت های فروش انلاین ( مثل ایران تایمر و دیجی کالا) یکم زیاده.من بچه تبریزم.دیروز رفته بودم چهار راه شهناز همین ساعت رو 280 هزار تومن میگفتن در حالی که تو سایت های انلاین فروش ساعت مچی این ساعت به قیمت 210 و حتی 197 هزار تومن فروخته میشه.کسی میتونه کمکم کنه که قیمت این ساعت دقیقا چنده یا مثلا چند تا فروشگاه معتبر بهم معرفی کنه که برم از اونجا بخرم؟؟؟ مرسی
    Last edited by salar_4731; 05-04-2015 at 21:55.

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با سلام
    دوستان من میخوام یه ساعت کاسیو مدل MTP-1384D-1AV رو بخرم!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    منتها تفاوت قیمت ها تو فروشگاه ها و سایت های فروش انلاین ( مثل ایران تایمر و دیجی کالا) یکم زیاده.من بچه تبریزم.دیروز رفته بودم چهار راه شهناز همین ساعت رو 280 هزار تومن میگفتن در حالی که تو سایت های انلاین فروش ساعت مچی این ساعت به قیمت 210 و حتی 197 هزار تومن فروخته میشه.کسی میتونه کمکم کنه که قیمت این ساعت دقیقا چنده یا مثلا چند تا فروشگاه معتبر بهم معرفی کنه که برم از اونجا بخرم؟؟؟ مرسی
    دیجی کالا اگر داره ازش خرید کنید من تضمینش نمیکنم ولی من تا حالا ازش ۲-۳ بار جنس خریدم و کاملا راضی بودم خیلی کارشون خوب بود و جنس هاشون رو تو بسته بندی خیلی خوب و محکم و نسبت به کاربردش خیلی شیک(جعبه پستی دیگه معمولا خیلی داغونه) میفرستن در خونه براتون ولی دیجی کاملا سالمه جعبه هاش و کارشون هم سریعه مثلا تو اصفهان زیر ۲۴ ساعت تحویل میدن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

دیجی کالا اگر داره ازش خرید کنید من تضمینش نمیکنم ولی من تا حالا ازش ۲-۳ بار جنس خریدم و کاملا راضی بودم خیلی کارشون خوب بود و جنس هاشون رو تو بسته بندی خیلی خوب و محکم و نسبت به کاربردش خیلی شیک(جعبه پستی دیگه معمولا خیلی داغونه) میفرستن در خونه براتون ولی دیجی کاملا سالمه جعبه هاش و کارشون هم سریعه مثلا تو اصفهان زیر ۲۴ ساعت تحویل میدن

والا مشکل اینجاست که دیجی کالا فعلا تو انبارش موجود نیست.حدود 1 و نیم ماهی هم میشه که منتظرم موجود بشه این ساعت ولی فعلا که خبری نیست.نمیدونم از کجا میتونم قیمت دقیقش رو بفهمم!!!

آخر فروم باز ba maram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان چند تا ساعت ورزشی خوب بهم معرفی می کنید ؟ تا 400 500
    میخوام یکی بخرم اگه بشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

دوستان چند تا ساعت ورزشی خوب بهم معرفی می کنید ؟ تا 400 500
    میخوام یکی بخرم اگه بشه
    به سایت واچ آنلاین سر بزنید بهترین ساعت های موجود با قیمتای عالی داره

داره خودمونی میشه akbarahmadabadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    این سایت هم سر بزن بد نیست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    قیمتاش رو من گرفتم و با گارانتی دایا سنجش میده شاید کمکتون کنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

سلام خوبین؟من میخوام یه ساعت مچی سه موتوره بخرم بین قیمت 400-500 تومن. نمیخوام هم کاسیو بخرم ! میخوام هم به تیپ اسپرت بیاد هم رسمی و ضد آب خوبی باشه و کیفیتش بالا باشه. و یه چیزی باشه که بدا پشیمون نشم بگم کاش فلان ساعت رو خریده بودم. چیز فیک هم نمیخوام.
    چی پیشنهاد میدین?
    Last edited by ali moon; 23-04-2015 at 16:25.

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام خوبین؟من میخوام یه ساعت مچی سه موتوره بخرم بین قیمت 400-500 تومن. نمیخوام هم کاسیو بخرم ! میخوام هم به تیپ اسپرت بیاد هم رسمی و ضد آب خوبی باشه و کیفیتش بالا باشه. و یه چیزی باشه که بدا پشیمون نشم بگم کاش فلان ساعت رو خریده بودم. چیز فیک هم نمیخوام.
    چی پیشنهاد میدین?
    درود دوست من در مورد پخ که فرستادید

تا جایی که اطلاع دارم در مورد فستینا این کمپانی اصلیتی سوییسی دارد اما در حال حاضر تشکیلات آن در بارسلون اسپانیا است و موتور آن ژاپنی است

9. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

سلام دوستان..
    من ساعت زیر رو دیروز خریداری کردم..
    اول خواستم نظرتون رو در موردش بدونم؟ از لحاظ جنس و ظاهر؟
    و بعد این که در کل نمیدونم اون سه تا موتور دیگه کاراییش چیه؟ منظورم اون سه دایره‌ی مشکیه؟ چه طور باید باهاشون کار کرد؟ ممنون.

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام دوستان..
    من ساعت زیر رو دیروز خریداری کردم..
    اول خواستم نظرتون رو در موردش بدونم؟ از لحاظ جنس و ظاهر؟
    و بعد این که در کل نمیدونم اون سه تا موتور دیگه کاراییش چیه؟ منظورم اون سه دایره‌ی مشکیه؟ چه طور باید باهاشون کار کرد؟ ممنون.
    ساعت خوبیه مبارک باشه ظاهر هم سلیقه ای هست و من خودم سلیقه ام بند قهوه ای با صفحه سفید رو خیلی میپسندم و تقریبا همه ساعت هام
    به این شکل بوده
    اون سه موتور هم سمت چپی ثانیه شمار هست پایینی دقیقه شما و سمت راستی هم صفحه 24 ساعته هست یعنی کل 24 ساعت رو توی صفحه نشون میده و اگر بشماریشون هم میبینی که برخلاف ساعت های عادی 24 تا خط داره
    با دکمه های بالا و پایین میتونی روشون کنترل داشته باشی..دکمه بالا رو که یه بار بزنی خواهی دید که ثانیه شما و دقیقه شمار فعال میشن و پایینی رو بزنی ریست میشن ...کلا یکم باهاش کار کنی میفهمیه جریانش چیه چیز پیچیده ای نداره

12. 3 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 77 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 77 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •