تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 86 از 126 اولاول ... 367682838485868788899096 ... آخرآخر
نمايش نتايج 851 به 860 از 1251

نام تاپيک: [ Gmail ] / تمامی مسائل جي ميل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

روش های استفاده از امنیت بیشتر در جی‌میل

جی‌میل یکی از رایج ترین و کاربردپسندترین سرویس های ارسال ایمیل در دنیای مجازی است و میلیون ها کاربر در سراسر دنیا دارد.به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام و به نقل از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، البته رایج بودن آن اگرچه اهمیت فراوانی دارد اما باعث شده تا بیشتر در معرض خطر بیشتری هم باشد. هکرهای زیادی به فکر سوء استفاده از حساب های کاربران ایمیل گوگل هستند. به همین منظور، در ادامه تعدادی از روش های امنیت را برایتان توضیح داده ایم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ۱٫ استفاده از پروتوکل httpsیکی از روش های امن برای استفاده از جی‌میل https است. این پروتکل، اتصال اینترنتی امنی را برای کاربر ایجاد می کند. استفاده از آن به خصوص وقتی از کافی نت، کافی شاپ یا مراکز عمومی برای اتصال به اینترنت استفاده می کنید، بسیار لازم و ضروری است.
    برای این منظور فقط کافیست به قسمت «تنظیمات عمومی» بروید گزینه always use httpsبه معنای «همیشه با پروتکل https به جی‌میل وصل شو» را فعال کنید.
    ۲٫استفاده از سوال امنیتیپیش از ساختن حساب کاربری در جی‌میل، از شما خواسته می شود سوالی برای امنیت حسابتان انتخاب کنید و پاسخ آن را فقط پیش خود محفوظ نگه دارید. بهتر است در این قسمت خلاقیت به خرج دهید و سوالی انتخاب کنید که یافتن پاسخ آن برای هکرها آسان نباشد. به این فکر کنید شاید یکی از اطرافیان شما که، شما را به خوبی می شناسد یکی از هکرهای حساب کاربریتان باشد.
    ۳٫ کلمه رمز با عبارت ترکیبی و غیرقابل حدسبهترین روش برای امنیت بیشتر حساب کاربری استفاده از عبارت ترکیبی و غیر قابل حدس به عنوان رمز عبور است. از عباراتی استفاده کنید که هکرها نتوانند آن را به سادگی پیدا و از حسابتان سوءاستفاده کنند. به طور مثال از حروف و اعداد و نشانه ها در عبارت رمز استفاده کنید. اگر کلمات و اعدادی که برای رمز استفاده می کنید به اندازه کافی قوی نباشند، حتی نزدیکان شما نیز می توانند به راحتی با استفاده از نرم افزارهایی همچون «مدیریت پسوورد مایکروسافت» برای پیدا کردن رمز عبورتان اقدام کنند.
    این ابزار مایکروسافت در این مورد – یعنی یافتن کلمات رمز – بسیار کارآمد است؛ شاید بتوان گفت بسیار بهتر از ابزار گوگل در این زمینه عمل می کند. حتما به امنیت اکانت خود اهمیت بدهید و از رمزهای پیچیده استفاده کنید.

۴٫ کنترل اطلاعات IP
    چک کردن IP اتصال به اینترنت، به کاربر کمک می کند تا از آخرین فعالیت های حساب کاربریش آگاه شود. در این صورت اگر فردی غیر از کاربر، از آدرس آی پی جداگانه ای به حساب کاربری او وارد شده باشد، کاربر متوجه خواهد شد.
    ۵٫ نسخه پشتیبان ایمیل
    تهیه کردن نسخه پشتیبان از جی میل علاوه بر امنیت حساب، به کاربر این اطمینان را می دهد که اگر در هر صورت و به هر دلیلی حسابش از بین برود، یک نسخه از فعالیت هایش را دارد. این که هر کاربری مورد حمله هکرها قرار گیرد، بسیار عادی است. حمله هکرها همیشه با علت خاصی نیست اما به هر حال می توانید با رعایت کردن مسایلی جزئی، امنیت خودتان را تضمین کنید.
    برای تهیه نسخه پشتیبان می توانید یک کپی از فعالیت های حسابتان را در حساب کاربری دیگری به صورت آنلاین ذخیره کنید. خوشبختانه گوگل این امکان را به کاربرانش می دهد تا هر تعداد حساب که می خواهند برای خود بسازند و از آن استفاده کنند.
    ۶٫استفاده از keyscrambler
    Keyloggerها برنامه های بسیار کوچک و هوشمندی هستند که می توانند به راحتی از فیلتر نرم افزارهای امنیتی عبور کنند و همچون تروجان اطلاعات حساب کاربر را بدزدند. برای حفاظت از امنیت حساب کاربری خود در جی میل می توانید از keyscramblerها استفاده کنید. این نرم افزار هویت هکرها و لاگرها را تشخیص می دهد و از نفوذ آنها به حساب کاربر جلوگیری می کند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Juventus FC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

نه؛ برای تغییر پسورد نیست. برای تأیید در صورت لاگین مشکوک هست. در زیر این نوشته
    Notification Delivery Setup
    تعیین میکنید که با گوشی لاگین شما تأیید بشه.
    برای اینکه حتماْ شما کد دریافت کنید تا لاگین کنید از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بروید و روی
    Get Started
    کلیک کنید تا آخر.
    آهان ! مرسی

آره گوگل با استفاده گوشی و امکانات آندرویدی یه همچین امکانی و برای من فراهم کرد ، حالا میتونم اطمینان پیدا بکنم که تنها خودم میتونم به ایمیلم دسترسی پیدا کنم.

3. این کاربر از Juventus FC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

دوستان کسی برای ورود به جی میل مشکل داره یا فقط منم ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام یه سوال خیلی خیلی فوری دارم.
    من امروز اشتباهی یک ایمیلو که رفته بود تو اسپم پاک کردم. و مستقیم پاک شد یعنی نرفت تو سطل اشغال. حالا میخوام بدونم اگه دوباره از اون ادرس ایمیل برام ارسال بشه، خودش خودکار حذف میشه؟
    در ضمن تو فیلتر ها یک فیلتر تعریف کردم که ایمیل های ارسالی از اون ادرسو فوروارد کنه به یه ادرس دیگه.

از دوستانی که تجربه و تخصص دارن خواهش میکنم پاسخ بدن . ممنون

داره خودمونی میشه M.Scorpion.K's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام دوستان

راستش من اکانت جی میلم رو برای خرید از play store به مقدار 10 دلار توسط گیفت کارت شارژ کردم ... ولی موقع خرید همش ارور میداد اما بازی های رایگان به راحتی دانلود میشدن...طی ایمیل هایی که به گوگل زدم تیم wallet support شون گفته که اکانتت ساسپند شده و طی سه روز کاری باید مدارکی رو ارائه کنی که شامل اینها میشه:

1. Collect all of the following documents:
      - A bank statement or utility bill that includes your billing address
      - Your non-expired government issued driver’s license, identification card, or passport information page
    2. Scan, copy, or take a digital picture of each document, making sure the images are clear and legible
    3. Submit the documents to Google using the form below. Alternatively, you may fax the information to 650 963 3342, or +1 650 963 3342 if you’re outside the United States

خب گویا من به یه فبض تلفن و یه گواهی نامه احتیاج دارم ( احتمالا برای Ohio چون چیز پی ان سرورش اونجا بود و با اون وصل میشدم )...میخوام ببینم که این مدارک رو میتونم گیر بیارم و کسی میتونه کمکم کنه تا این دو مورد رو جور کنم و 10 دلارم هدر نره؟ ممنون میشم اگه کمکم کنید .

اگه نباشه جاش خالی می مونه m.prodigy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    در خودم

پيش فرض

اقا من ظاهرا به صورت ناخواسته عضو یکی از گروههای google شدم.و ایمیلهای این گروه با اکانت یاهو من فرستاده میشه.
    جالبیش اینه که هر بار با یه ایمیل متفاوت ایمیل میده.مثلا هر بار به ته ایمیلش یه رقم اضافه میکنه.
    چطوری از دریافت ایمیل این شخص جلو گیری کنم؟

داره خودمونی میشه samisamo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی میدونی چطور باید از جیمیل توی گوشی خارج شیم ؟منظوررم جیمیل خود گوشی هست

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

دوستان یک سوال :چکار باید بکنم که هر بار برای ورود به صندوق جیمیل، پیامک تأیید کد به گوشیم نیاد؟
    ظاهراً جدیداً این قابلیت افزوده شده و داخل تنظیمات صندوق هم بخشی نیافتم برای غیرفعال کردنش
    ضمناً با برنامه ی ایمیل خود گوشی هم که جدیداً میخوام وارد بشم هی پسورد می پرسه و هر چه وارد میکنم تأیید نمیشه و دوباره می پرسه
    اینم اگر کسی میدونه لطفاً راهنمایی کنه. ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام دوستان.بنده رو جي ميلم از تاريخ may 2013 ديگه هيچگونه ايميلي دريافت نمي كردم.منظورم از هيچگونه يعني نه ايميل هاي شخصي از دوستان( يا همون primary ) و نه ايميل هاي سايتي (از قبيل social , promotion , forums , updates ) تا اينكه چند روز پيش به قسمت -------- جي ميل رفتم و تمام فيلترها رو پاك كردم.روز بعد چندتا ايميل سايتي برام اومد ولي از ايميلهاي شخصي (primary) خبري نبود..چندتا ايميل شخصي از ايميلهاي ديگه ام براي جي ميل مذكور فرستادم ولي باز از ايميلهاي شخصي (primary) خبري نبود.
    اين شرح داستان ما.ببخشيد اگه طولاني شد.فقط ميخواستم همه چيزو كامل توضيح داده باشم
    پس مشكل اصلي عدم دريافت جي ميل هاي شخصي ميباشد.اگه كسي كمك كنه ممنون ميشم.
    يا علي

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام به همگی
    از دوستان سایت کسی راه حلی برای مشکل من نداره؟
    اصلا کسی این سوال رو خونده؟

امیدوارم دوستان زودتر راهنمایی کنن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •