میشه از پیغامی که میاد ، عکس بگیرید و بذارید
چون لینکی که شما گذاشتین، یک لینک ورودی به ایمیل هست و پیغامی که شما دریافت میکنی را نشون نمیده
نه متاسفانه راهی نیست ...
باید تک تک بلاکشون کنید
![]()
میشه از پیغامی که میاد ، عکس بگیرید و بذارید
چون لینکی که شما گذاشتین، یک لینک ورودی به ایمیل هست و پیغامی که شما دریافت میکنی را نشون نمیده
نه متاسفانه راهی نیست ...
باید تک تک بلاکشون کنید
![]()
عکس از ارور هنگامه وارد شدن به یاهو مسنجر
اینم هنگامه وارد شده به ایمیلم
![]()
راستش به شخصه نمیدونم با این مشکل دقیق باید چه کرد
فقط میدونم که مشکل از سرویس یاهوی شما نیست و حتی مشکل جدی نیست ، سکیوریتی فایرفاکس اینطور عمل کرده
از بروزرهای دیگه امتحان کنید
از طرفی میتونید I understand the risks را بزنید و ببینید به کجا ختم میشه
این پیج را هم مطالعه کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب وقتی I understand.... رو میزنم که میرم تو صفحه ایمیلم. اما من میترسیدم که هکی چیزی شده باشم که با توجه به اون تاپیکی که شما لینک دادین به نظر چیز مهمی نمییاد .
مشکل اینجاست که من هر کاری میکنم نمی تونم تو یاهو مینجر ساین این کنم همش ارروری که بالا عکسشو گذاشتم میده.
من در تاپیک های انگلیسی زبان هم خواندم، این سکیوریتی فایرفاکس هست و مهم نیستخوب وقتی I understand.... رو میزنم که میرم تو صفحه ایمیلم. اما من میترسیدم که هکی چیزی شده باشم که با توجه به اون تاپیکی که شما لینک دادین به نظر چیز مهمی نمییاد .
مشکل اینجاست که من هر کاری میکنم نمی تونم تو یاهو مینجر ساین این کنم همش ارروری که بالا عکسشو گذاشتم میده.
در رابطه با یاهو مسنجر هم مشکل از سرور باید باشه که گهگداری اذیت میکنه
با فیل.تر شکن امتحان کنید
الان فقط با جوراب میشه لاگ کرد برا بقیه درسته؟باز دوباره چه خبره....
سلام دوستان عزیز
چند وقتی هست به صورت اتوماتیک برای اونایی که تو لیست ایمیلم هست یعنی اونایی که ایملشون رو ذخیره کردم ( فکر کنم اسمش بوک لیست باشه) ایمیل خالی ارسال میشه تو تنظیمات ایمیل هم رفتم گزینه ارسال اتوماتیک غیر فعال است چه کار کنم کلافه ام کرده لطفا راهنمایی کنید
داخل اين ياهو جديد كه ميريم بالا زده iption ميزنم mail option بعد گزينه change password نداره؟؟ كجا بايد پسورد عوض كرد؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را مطالعه کنید.
فقط شما در بخش sign-in and security روی change password کلیک کنید
موفق باشید![]()
سلام
من بعد از ارسال بعضی ایمیل ها یک failure notice از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میگیرم در صورتی که آدرس ایمیل کاملا درسته.
مشکل رو چطور حل کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)