تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 86 از 97 اولاول ... 367682838485868788899096 ... آخرآخر
نمايش نتايج 851 به 860 از 962

نام تاپيک: آموزش ورود به منوی مخفی تلویزیون های جدید LG

اگه نباشه جاش خالی می مونه web2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    مستاجر خالق

14

با سلام کسی از دوستان کدی نداره برای 49UH850V-TA که منو فارسی بشه و در کنارش ستلایت هم باشه ؟ یعنی با تغییرش مشکلی برای 4K و گیرنده دیجیتالش و ستلایت و غیره پیش نیاد و منوی فارسی اضافه بشه. حس میکنم تمام زبانها میتونن در این tv فعال بشن ولی بنا به هر منطقه جغرافیایی یه سری را غیرفعال و یه سری فعال هستند. کسی کدهای منطقه ای رو داره و میدونه قرار بده و توضیحی ارائه کنه بعنوان مثال :

7412----> ----T+----S+ENGLISH+ARABIC

بدین صورت باشه خیلی عالی میشه ....یعنی بتونیم یسری امکانات مثل فارسی اضافه و بقیه امکاناتی که با آن کد اضافه نشده یا حذف شده را از TOOL OPTION ها بصورت دستی با وارد کردن کد یا دستی فعال کنیم. یه آموزش جامع خواهد شد.
    Last edited by web2003; 29-10-2016 at 08:19.

پروفشنال leilash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

دوستان چطوری میتونم وارد منو مخفی uf 770v بشم و ر-س-ی-و-ر تلویزیون رو فعال کنم... ممنون
    Last edited by leilash; 31-10-2016 at 21:22.

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

دوستان کنترل مادر رو پیدا کردم وارد منو مخفی شدم با کد 0413 حالا کدام قسمت برم واسه فعال کردم دی وی بی؟ مدل تی وی uf770v

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان کنترل مادر رو پیدا کردم وارد منو مخفی شدم با کد 0413 حالا کدام قسمت برم واسه فعال کردم دی وی بی؟ مدل تی وی uf770v
    دوست عزیز

مدلهای 4k و جدید.
    بایستی در قسمت ابشن تولز رفته و Area option رو 7412 بگذارید و اوکی تموم هم زیرنویس فیلمها خوانا و هم منو فارسی و هم دیجیتال فعال می شود همین عدد 4 رقمی همه چیز را فعال می کند.
    برای تنظیم ----- هم کافیه به تنظیمات برید و دنبال گزینه Satelit setting بگردین

کد ایران رو پیدا کنم البته این برای ال ای دی uf850هست 23800 کلا مدلهایدیگر نیز بااین کد شروع میشه میتوانید مقدار رو کم یا زیاد کنید به کد مورد نظر دست پیدا کنید.

یک نکته در تلویزیون UF680 قسمت AREA OPTION بود که داخل این منو فقط عدد اول 4 رقمی قابل تغییر است
    ایران رو روش فعال کنم!
    عدد بین 7400تا 7450 باید تست کنید بعد از وارد کردن عدد اوکی کنید اگر در قسمت کانتری IR زد درست شده

و در مورد دیگر هم در پست خصوصی تان توضیح دادم

5. 2 کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

دوست عزیز

مدلهای 4k و جدید.
    بایستی در قسمت ابشن تولز رفته و Area option رو 7412 بگذارید و اوکی تموم هم زیرنویس فیلمها خوانا و هم منو فارسی و هم دیجیتال فعال می شود همین عدد 4 رقمی همه چیز را فعال می کند.
    برای تنظیم ----- هم کافیه به تنظیمات برید و دنبال گزینه Satelit setting بگردین

کد ایران رو پیدا کنم البته این برای ال ای دی uf850هست 23800 کلا مدلهایدیگر نیز بااین کد شروع میشه میتوانید مقدار رو کم یا زیاد کنید به کد مورد نظر دست پیدا کنید.

یک نکته در تلویزیون UF680 قسمت AREA OPTION بود که داخل این منو فقط عدد اول 4 رقمی قابل تغییر است
    ایران رو روش فعال کنم!
    عدد بین 7400تا 7450 باید تست کنید بعد از وارد کردن عدد اوکی کنید اگر در قسمت کانتری IR زد درست شده

و در مورد دیگر هم در پست خصوصی تان توضیح دادم

ممنون مهندس تغییر میدم به 7400 و 7412 ولی تی وی رو روشن و خاموش میکنم باز برمیگرده رو 7450

اگه نباشه جاش خالی می مونه web2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    مستاجر خالق

پيش فرض

سلام. ما که UH8500V-TA هر کدی زدیدم ایران پیدا نکردیم. همه جور کد زدیم که امریکا.کره.امریکای جنوبی و ....زدیم اومد ولی کد فارسی پیدا نکردیم....7412 اصلا جواب نمیده...از 7400 تا 7450 زدم 7500 و.... هیچکدام ایران یا فارسی نیست.... کسی کدهای منطقه ای بصورت مرتب نداره در سایتی جایی ...مثل سایتهای روسی...که بشه راحت ست کرد کدها را....
    Last edited by web2003; 03-11-2016 at 12:01.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام تی وی من 43LF540v هست اما کد سه رقمی میگیره نمیدونید باید چند بذارم؟ مرسی

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام دوستان من کمنرا مادر رو پیدا نکردم گوشی مادون قرمزم پیدا نمیشه دیگه...
    تلوزیون la67000 گیرنده دیجیتال داخلی داره و ال جی هست... میخوام دیجیتال رو فعال کنم ممنون میشم کمک کنید ( نسیم ببینم )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام ، کنترل سرویس الجی خریدم ولی نمیدونم چطوری و توسط کدوم دکمه ها باید وارد منو مخفی بشم لطفا راهنمایی کنید :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام ، کنترل سرویس الجی خریدم ولی نمیدونم چطوری و توسط کدوم دکمه ها باید وارد منو مخفی بشم لطفا راهنمایی کنید :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام. فکرنکنم کنترل سرویس باشه. باید کلیدهای INSTART, INSTOP, EZADJUST داشته باشه. میتونید از نرم افزار اندرویدی anymote smart و گوشی که اینفرارد داشته باشه استفاده کنید. مثلا نوت 3

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •