دوست عزیز شما اصلن پست های من رو مطالعه میکنی؟!! گفتم که من 3 سالی میشه استفاده مبکنم و بله تاثیرش مثبت اما سوالم رو هم پرسیدم در پست های پیشین.
دوست عزیز شما اصلن پست های من رو مطالعه میکنی؟!! گفتم که من 3 سالی میشه استفاده مبکنم و بله تاثیرش مثبت اما سوالم رو هم پرسیدم در پست های پیشین.
بعد مدت ها که هداند شولدر در بازار تقلبی بود ، چند روز قبل یه دونه با برچسب شبنم خریدم.
به نظر میرسه همون کیفیت سابق را داره! هرچند قیمتش سه برابر شده!!!
بله می ارزه...بین 20 تا 30 شامپویی که روی ریزش مو تاثیر داشته باشه فقط کنین کلوران هست و ایوروشه که هیچ کدوم کافئین ندارن.
عکسی دیده نمیشه!
هد اند شولدرز اورجینال هم جزء شامپو های معتبر در دنیا محسوب نمیشه.
یه نکته رو هم اضافه کنم :
هیچ شامپویی نمیتونه باعث رشد مو بشه.فقط میتونن حاوی موادی باشن که تقویت کنند پیاز مو رو...اونم در صورتی که بعد از اون ها از محرک های رشد مو استفاده بشه مثل ماینوکسیدیل. حتی سرم ها و محلول ها هم تحریک کننه رشد مو هستند و به تنهایی باعث رشد مو های از دست رفته در ریزش موی ارثی نمیشن. مگه اینکه ریزش مو عوامل غیر ارثی داشته باشه که با لوسیون یا سرم ها هم موهای از دست رفته با تقویت پیاز مو مجددا رشد کنند
Last edited by Ali_softcenter; 31-01-2013 at 19:29.
یه مدتی H&S می زدم که نیست شد تو بازار رفتم سراغ clear عالی بود و اصلاً پوست سرم ملتهب نمیشد و پوسته نمی ذاشت.سر تحریمهای جدید clear هم نیست شد یه دفه دیدم H&S اومده تو بازار یه دو ماهی هست که میزنم اما مثل قبل نیست پوست سرم خیلی ملتهب میشه و پوسته داره.h&s قبلیا اینطور نبود
امروز تو داروخونه دیدم clear دارن اما قیافش تغییر کرده و مردونه زنونه شده.خریدم بزنم ببینم این چطوره
البته!
شما منظورت اینه که پولی که بابتش میدی ضروری هست؟
خوب جوابش را شما که تجربه ۳ سال مصرفش را داری بهتر میدونی.
من خودم بعد از اطلاعات معتبر که خوشبختانه به خاطر اینترنت در دسترس همه هست تجربه شخصی را خیلی مهم میدونم.
آره موهام نرم نازک شده...حجمدار نیست ولی ب شدت چربه...
ماهیانه هم میتونم تا سقف 30 تومن هزینه کنم...
اگه منظورتون اینکه هم برای ریزش و هم چربی کلا روی هم ماهیانه 30 تومن میتونید هزینه کنید که به نظر من یه شامپو گزنه کلوران 23 تومن + یک لوسیون ضد ریزش ایرانی مثل سریتا یا سینره یا ایروکس خریداری کنید و لوسیون رو شب ها 2 ساعت قبل از خواب بعد از شستن موهاتون وقتی نم دار هست طبق دستور داخلش استفاده کنید انتظار میره هم چربی موهاتون کم بشه هم ریزشتون بعد از یک هفته به طرز قابل ملاحظه ای کم بشه.چون با این هزینه نمیشه یک شامپو هم جداگانه برای تقویت و ریزش مو خریداری کرد. میره بالا 30 تومن.
اگر هم منظورتون جداگانه هست پیشنهاد من اینه :
شامپو گزنه کلوران 23 تومن
شامپو کنین کلوران 23 تومن یا شامپو ضد ریزش مدیلن (ایرانی ) بین 6 تا 10 تومن
یک لوسیون تقویت کننده و ضد ریزش سریتا یا سینره یا ایروکس بین 6 تا 12 تومن
اگر بتونید این کار رو بکنید هم خیلی خوب میشه
+
یکی از این دو محصول برای ریزشتون :
که البته هزینه تون بالا میره ولی بسیار موثر هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک پلن دیگه هم پیشنهاد میتونم بدم
+
این شامپو ضد ریزش 35 تومن تا 37 تومن
هزینه کلی تون میشه نزدیک 60 تومن . البته آنافاز رو میتونید یک روز در میون بزنید که بیشتر از یک ماه داشته باشید.
ممکنه شما درمان خوراکی هم نیاز داشته باشید که من نمیتونم براتون تجویز کنم.
دوستان برای معرفی محصول ، مطلب رو تو انجمن بذارین ، لطفا لینک فروشگاه اینترنتی یا سایت که جنبه تبلیغاتی داره ندین که پستتون ویرایش یا حذف نشه ..
درستان من سانسيلك آبي(ضد شوره) ميزدم كه ديگه پيداش نميكنم.
ميشه يه ضد شوره قوي و كم ضرر براي پوست بدون توجه به قيمتش معرفي كنيد خارجي يا ايراني بودنش مهم نيست فقط خوب باشه
همه اینا بستگی به جنس خود مو و ارٍ و ژن داره
حالا شامپو 200 هزاری هم بزنید بخاد بریزه میریزه تخم مرغی هم بزنی کسی که موهاش پرپشته و ژنش هست نمیریزه
البته تقویت درسته ولی اصلش اونه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)