من دیروز رفتم azzaro pour homme رو دوباره تست زدم. سعی کردم دوستش بدارم .ولی نمیشه. شاید تو تابستان جواب نمیده؟
من دیروز رفتم azzaro pour homme رو دوباره تست زدم. سعی کردم دوستش بدارم .ولی نمیشه. شاید تو تابستان جواب نمیده؟
چرا با مردنت من خوشحال بشم؟ تو خودت نوشتی امید به زندگی=0 به نظرم آدمی که امید به زندگی نداشته باشه مرده متحرکه
اسم ادکلن مشابه لالیک از ریو کالکشن اینه:Noir de RIO
امروز یک ادکلن بی نام و نشان هدیه گرفتم. بوی دارچین میده. به اسم traveler pour homme
یکبار اسپری زدم گذاشتم تو جعبه . خوشم نیامد. بوی مزخرفی داره.
اینه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اتفاقا من اینو تست زده بودم.طرف چقدر هم ازش تعریف میکرد.وقتی بو کردم اصلا دوست نداشتم دوباره
تستش کنم.من نمیدونم اینا چی هستن که بعضیا خوششون میاد!!
منم 1 ساعت پیش رفتم واسه تست همینم تست کردم (noie de rio ) میگفت 35 تومن encere noeir اصلی رو گفت 55 چند تا دیگه رو هم تست کردم مثل silver scent که میگفت 35 و چند تای دیگه رو هم تست کردم که یادم نمونداکوا بولگاری هم اصلشو نداشت ریو بود
![]()
Last edited by sAeEd_kHaAn; 18-06-2011 at 17:05.
چه جالب. فکر کردم اصلا اینجا پیدا نشه. چند بود قیمتش؟ لعنتی بوش هم نمیره . یکبار شستم باز بو داره![]()
noie de rio که بچه ها گفتن زیر 20 تومن قیمتشه !؟
یک نمونه افتر شیو بالم givenchi pi neo هم دستم رسیده که بوی خنک و تازه ای داره و برای تابستان گزینه خوبیه. بوی مرکبات و گل و .. ایناست بنظرم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اره گرون میداد اصرار هم داشت که خرید این از اصلیش بهصرفه ترههرچی تلاش کرد نتونست بکنه تو پاچم
سیلور سنت رو هم تست کردم بوش به شدت و تلخیه انکق نوانبود و ملایم تر بود اینم گرون میداد 35 تومن گفت فقط همین انکق نوا ( تلفضش خیلی باهاله
) رو به قیمت میداد 55 تومن که گفت خرید پیشه الان گرون تره
حالا باز چند جا دیگه هم میرم فردا ببینم چی گیرم میاد
یه مدت نبود.ولی الان زیاد شده.من تو اهواز بو کردم.یه 20 تایی رو تست کردم.این اینقدر بدبو بود که قیمتش
هم نپرسیدم.ولی فکر کنم حول و هوش 50 بود.(مطمئن نیستم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)