تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 86 از 124 اولاول ... 367682838485868788899096 ... آخرآخر
نمايش نتايج 851 به 860 از 1233

نام تاپيک: سایپا 131

آخر فروم باز mohammadirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Iran..Rasht

پيش فرض

برای پراید 131 ex چه روغن موتوری استفاده کنم
    تازه هفته پیش رفتم.فعلا 650 کیلومتر رفتم باهاش و در حال اب بندیه همچنان
    میخوام 1000 تا برسه روغن موتورش رو عوض کنم.چه روغنی بزنم خوبه؟
    بعد میگن روغن واسکازین رو هم حتما عوض کنم.نیازه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

برای پراید 131 ex چه روغن موتوری استفاده کنم
    تازه هفته پیش رفتم.فعلا 650 کیلومتر رفتم باهاش و در حال اب بندیه همچنان
    میخوام 1000 تا برسه روغن موتورش رو عوض کنم.چه روغنی بزنم خوبه؟
    بعد میگن روغن واسکازین رو هم حتما عوض کنم.نیازه؟
    سلام
    من ایرانول 8000 میریزم راضی هستم
    بله روغن گیربکس هم عوض بشه خوبه

آخر فروم باز mohammadirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Iran..Rasht

پيش فرض

این ایرانول 8000 یا 10000 یعنی اینکه تا 8 هزار تا یا 10 هزار کیلومتر بشه بعد عوض کنم؟
    با پرشیا هر 5000 تا عوض میکردم

داره خودمونی میشه ronin_2607's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز این 8000 یا 12000 هزاری که روی قوطی ها می نویسن ربطی به کیلومتر نداره. یادمه یه جا خوندم این عدد ساعت کارکرد موتوره. به نظرم شما همون 5000 تا 6000 کیلومتر منظم هم روغن و هم فیلتر روغن تعوبض کن. توصیه می کنم فیلتر روغن از این چینی ها که تو بسته بندی به آرم کیا هستن نندازی که چراغ روغنت روشن می مونه. از مکانیک پرسیدم میگفت اینا سوزنشون ریزه روغن خوب رد نمیشه اینه که فشار روغن میاد پایین به موتور خودرو آسیب می رسه. واسکازین هم خوب تحقیق کن تو سایتا. اما همون واسکازین اصلی و ایرانی بریزی که خیلی سخت هم گیر میاد خوبه. به نظر من نیازی به تعویض واسکازین بعد از 1000 کیلومتر نیست. بزار ماشین حداقل 8000 تا 10000 تا بره بعد عوض کن. من خودم رو 26000 تا عوض کردم. مشکلی هم نداشت. پراید های جدید به نسبت میشه گفت کیفیت بهتری دارن. حتی به نظر من نیازی به تعویض روغن هم ندارید بزارین حدود 4500 کیلومتری که سرویس اولیه میره اون موقع تعویض کنید. حساسیت شما روی ماشین قابل درکه چون من خودمم همین حساسیت داشتم و دارم. آها تا یادم نرفته همون روغن موتور ایرانی بریزید به توصیه های برادرات تعوض روغنی هم اهمیتی ندید، دوست من ورداشته بود کاسترول مگنت ریخته بود تو موتور پراید!!! آخه هر روغنی با یک سطح استاندارد خاص و برای موتورهای خاصی طراحی میشه. من نمیگم کاسترول مگنت یا روغنهای مشابه بده نه اما برای ماشینی مثل پراید فکر میکنم اصلا مناسب نباشه. بازهم نظر دوستان با تجربه تر ارجح تره.

5. این کاربر از ronin_2607 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان توپی دستگیره شیشیه بالابر عقب ماشینم افتاده نمیدونم کجا گم شده. الان هر چی می گردم انگار تخمشو ملخ خورده. نمایندگی ها دارن اما مربوط به پرایدهای قدیمیه. به این جدیدا نمی خوره. از دوستان اگه کسی مشکل مشابه داشته و خریده ممنون میشم راهنمایی کنه. یه سوال دیگه هم دارم متوسط عمر دیسک و صفحه چند کیلومتره؟؟ البته میدونم به جنس و نحوه رانندگی و خیلی چیزای دیگه وابسته است. کلا عرفش اینه چند کیلومتر تعویض بشه؟ مرسی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ebi1952's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان توپی دستگیره شیشیه بالابر عقب ماشینم افتاده نمیدونم کجا گم شده. الان هر چی می گردم انگار تخمشو ملخ خورده. نمایندگی ها دارن اما مربوط به پرایدهای قدیمیه. به این جدیدا نمی خوره. از دوستان اگه کسی مشکل مشابه داشته و خریده ممنون میشم راهنمایی کنه. یه سوال دیگه هم دارم متوسط عمر دیسک و صفحه چند کیلومتره؟؟ البته میدونم به جنس و نحوه رانندگی و خیلی چیزای دیگه وابسته است. کلا عرفش اینه چند کیلومتر تعویض بشه؟ مرسی.
    اون دستگیره نمیدونم چرا خیلی راحت از جاش درمیاد، حتی موقع بالابردن شیشه هم میبینی دستگیره تو دستت موند! بگردین پیدا میکنین
    کیلومتر خاصی نمیشه برای تعویض دیسک و صفحه در نظر گرفت.شرکت تا 24 هزار کیلومتر گارانتی میده به دیسک و صفحه و بعد از اون پای خودتونه.
    در اصل دیسک باید به صورت مادام العمر (حداقل چند سال!) کار کنه و فقط صفحه در صورت تموم شدن عوض بشه.
    در مورد پراید معمولا بیشترین خرابی مربوط به بلبرینگ کلاچ میشه، در ضمن تعویض بی موقع دیسک و صفحه هم سودی نداره و خیلی حساس نباشین.
    تجربه میگه هر چی کمتر ماشین رو ببری تعمیرگاه و قطعات رو دستکاری کنین بهتره
    Last edited by ebi1952; 29-10-2013 at 13:18.

8. 2 کاربر از ebi1952 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

امروز رفتیم ثبت نام کردیم... ماشین اول و کلی ذوق و شوق... 131 se گرفتم... 2 ایربگ و یه قول خودشون فول... نهایت چیزی که توانم بود رو گرفتم... تحویل اسفند هم بود... که بشخصه بعید میدونم اینا بتونن 4 ماهه تحویل بدن... هرچی خدا بخواد...
    میگم دوستان این پراید جدیدا ریموت نداره؟ یه چند تا عکس دیدم که فرمان هاشون ظاهرا شبیه به رانا و یکمی 206 شده بود... جدیدا از این ها میزنه؟ خیلی دوست داشتم فرمان رو.... به پیشنهاد دوستان هم دیگه hp نگرفتم...

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اتفاقا همچین مشکلی واس منم پیش اومده بود،دیدم ماشین ساکنه اما داره گاز میخوره!!!فک کردم پدال گیر کرده،الان قطع شده اما ماشین بنظرم زیاد سرحال نیس!
    حتما به یک تون اپ کار درست ببرید ماشین رو تا سیستم انزکتور رو شستشو بده براتون. احتمالا کثیفی استپ موتور بوده.
    از مکمل هایی که به عنوان تمییز کننده انژکتور هستن استفاده نکنید. اکثرا تقلبی هستن
    رفقا این مشگل جزء گارانتی هست؟
    کلا چه چیزایی جزء گارانتی هست؟(حالا که ماشینو چن برابره اون قیمتی که میارزه دارن میدن به مشتری پس باید از حداکثر خدمات پس از فروششون استفاده کرد)

اگه نباشه جاش خالی می مونه ebi1952's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

رفقا این مشگل جزء گارانتی هست؟
    کلا چه چیزایی جزء گارانتی هست؟(حالا که ماشینو چن برابره اون قیمتی که میارزه دارن میدن به مشتری پس باید از حداکثر خدمات پس از فروششون استفاده کرد)
    هر نوع تعمیراتی که فقط منجر به تعویض قطعه بشه جزء گارانتی محسوب میشه! در غیر این صورت هر نوع عملیات بازدید، چک کردن و تعویض قطعات مصرفی که در آن قطعه ای تعویض نشود هزینه از مشتری دریافت میگردد.
    برای مثال شما با این مشکل که خودرو بد کار میکنه به نمایندگی تشریف می برین، نمایندگی معمولا اولین کاری که میکنه دیاگ میزنه اگر مشکل خاصی که در بالا هم بهش اشاره شد پیدا نکنه و حتی اگر خودرو نیاز به فیلر گیری داشته باشه هزینه دیاگ و فیلرگیری رو از شما طلب میکنه!

12. 2 کاربر از ebi1952 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه. یه سوالی (طبق معمول) ماشین من 31000 تا کار کرده. تحویل مرداد پارسال ، آیا لازمه ضدیخ تعویض بشه؟؟؟ یا نه. اگه لازمه اینکار انجام بشه آیا میتونم خودم انجام بدم؟ یا نه باید ببرم پیش مکانیکی؟ ممنون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •