هستم با جناغ گل. هوامو داشته باشيا ....
هستم با جناغ گل. هوامو داشته باشيا ....
به به..داداش حسين خودم.بابا خيلي مخلصيم.دمت گرم.بشين رو صندلي اومدم برات!!!.
1)چقدر با من حال ميكني؟
2)حقدر حال ميكني بچه شمالي؟
3)طويلت واسه من هم جا داره اگه بيام شمال؟
4)اگه الان بهت بگم...حسين....من شمالم,بي مرام كجايي چي كار ميكني؟
5)چرا اصلا‘‘ لهجه نداري؟!!!
6)اگه امشب بخوابي و فردا كه بلند شدي....و به اينترنت وصل شدي,.ببيني سرعتت 2مگ هست,چي كار ميكني؟
7)نميخوام اذيتت كنما...ولي واسه اون كسايي كه نامردي كردن بهت...چي كار ميكني ؟بازم ميتوني بهشون اعتماد كني؟
8)رفتاقت يعني چي؟نامرد بي مرام نا رفيق چيه؟
9)دوست داري جاي بيل گيتس باشي؟يا همين حسين خودمون بموني؟با دليل.
10)اگه يه روز رييس جمهور بشي...چي كار ميكني؟
11)بهت ميگن شما حق داري 2 تا ماشين انتخاب كني1)يه MClaren SLR AMG2004
2)BMW Astrouwil 2004
چيكار ميكني؟
12)اگه يه ماشين معمولي (مثل سمند بهت بدن)...اگه پول داشته باشي,چي كارش ميكني؟چقدر خرجش ميكني؟
چي ميبندي روش؟اصلا‘‘ اهل ماشين و ماشين بازي هستي,يا نه؟
13)زرشك پلو دوست داري؟آب هوج چي؟با دست پخت من حال ميكني؟
14)قليون كه ايشاا...ميزني ديگه ,نه؟
15)تا حالا شده با اتاقت بگي (بلا نسبت) خوك دوني؟!!!
16)هر چي خواستي فحش بدي..آفلاين بزار.
نوكرتم شخصا‘‘.
يا حق![]()
سلام به عشق خودم آقا حسین گل اينم سوالايه من ببخشی اگه زيادی پرويی کردم
1-چند سالته و متولد چه ماهی هستی؟
2-به چه چيزی خيلی علاقه داری؟
3-از چه چيزی خيلی بدت ميآد؟
4-از چه ادم هايه خوشت مياد و از چه ادم هايی بدت مياد؟
5-چرا اين نامه کاربريو برايه خودت انتخاب کردی نکنه علاقه زيادی به ریس بودن داری؟
6-اخرين کتابی که خوندی چی بود؟
7-چرا مثله قبل تو پی سی فعال نيستی؟
8-چه موزيکی گوش ميدی و آيا مداحی هم گوش ميدی و از کدوم مداح خوشت مياد؟
9-از کدوم مديرايه پی سی خوشت ميآد و از کدوماشون کمتر خوشت ميآد؟
10-نماز که ميدونم ميخونی اما نظر کليت راجع نماز چيه ؟
11-به چه غذايی علاقه داری و خودت آيا آشپزی ميکنی؟
12-به کدام يک از معصومين و بزرگان تاريخ ارادت بيشتری داری؟
13-به امام زمان اعتقاد داری اگه داری به چه دليل و اگه نداری به چه دليل؟
14-نظرت در مورد ايران و ايرانی چی؟
15-نظرت در مورده نظام کنونی چيه؟
16-با کدوم بچ ها تو پی سی بيشتر حال ميکنی لطفا چند تا نام ببر؟
17-با کدوم از انجمن هايه پی سی بيشتر حال ميکنی؟
18-اگه يه مشکلی داشته باشی بعد خدا با کی دردو دل ميکنی و ازش راهنمايی ميخوای؟
19-نظرت راجع به چت چی؟
20-به جز پی سی به چه سايتايه ديگه سر ميزنی؟
21-نظرت در مورده تحريف نام خليج فارس توسط عرب ها و کشور هايه غربی چيه؟
22-به چه رنگی علاقه داری؟
23-از چه گلی خوشت ميآد؟
24-باحال ترين فيلم هايه که تا حالا ديدی چی بودی؟
25-به چه نرم افزار هايی تسلط داری و باحاشون کاری ميکنی؟
26-روزی چند ساعت با کامپيوتر کار ميکنی؟
27-روزی چند ساعت ميآی اينترنت؟
28-روزی چند ساعت مطالعه داری؟
29-نظرت در مورده من و امضام چيه؟
30-از کدوم تاپيکی که من تاحالا زدم خوشت اومده؟
31-دوست داری صندلی نشينه بعدی که باشه؟
ديگه ببخشيد اگه زيادی پرويی کردم و سوال زياد پرسيدم
کوچيکه شما مهدی
[QUOTE=Man Hunter]به به..داداش حسين خودم.بابا خيلي مخلصيم.دمت گرم.بشين رو صندلي اومدم برات!!!.
1)چقدر با من حال ميكني؟سلام خوبی ؟ خیلی اگه کمی یه سری اخلاقت و درست کنی خیلی![]()
![]()
![]()
2)حقدر حال ميكني بچه شمالي؟خیلی زیاد افتخارم اینه بچه ی شمالم . مردم مهمانواز و ساده و ایرانی
3)طويلت واسه من هم جا داره اگه بيام شمال؟. ببین . همینو میگم . اینا رو نگی اره دوست دارم . ما تو خونمون طویله نداریم . اخه تو طویله گاو دارن . ما که گاو نداریم . شاید ...![]()
4)اگه الان بهت بگم...حسين....من شمالم,بي مرام كجايي چي كار ميكني؟ . هیچی میگم کجایی . اگه بتونم سری بهت میزنم . حتما
5)چرا اصلا‘‘ لهجه نداري؟!!! نم یدونم خیلی ها میگن . ولی خوب فکرک نم مث تهرانیا با قر حرف نمیزنم![]()
![]()
![]()
![]()
. ولی حالا اصلا لهجه ندارم ؟
![]()
6)اگه امشب بخوابي و فردا كه بلند شدي....و به اينترنت وصل شدي,.ببيني سرعتت 2مگ هست,چي كار ميكني؟اولش سه تا سکته ناقص میزنم بعد تا شیش مترمی پرم هوا و بعدش شروع میکنم تا دلم می خواد دنلود میکنم :(عقده ای باز ی در میارم . هرچی تو سایبر دیدم می دنلودم :blink:)evil:
![]()
![]()
![]()
7)نميخوام اذيتت كنما...ولي واسه اون كسايي كه نامردي كردن بهت...چي كار ميكني ؟بازم ميتوني بهشون اعتماد كني؟هیچی به جهنم ... خدا باهاشون تصفیه میکنه ... نه هیچ وقت . واقعا اعتمادی که کرده بودم بهش . این انتظار و هیچ وقت نداشتم خیانتی ببینم ...
8)رفتاقت يعني چي؟نامرد بي مرام نا رفيق چيه؟رفاقت واقعی چیزی جز برادری یا خواهری نیست . غیر از اون سو استفاده و تظاهره .....یعنی کسی که تمام زندگیتو براش بدی . و اونم نارو بزنه به بد ترین صورت ممکن . پشتت بد بگه و...
9)دوست داري جاي بيل گيتس باشي؟يا همين حسين خودمون بموني؟با دليل. نه . چون حسین خیلی بلند پروازه اگه امکاناتشو داشته باشم . 10 تا بیل گیتس میشم ... (بلوف نمیزنم . چ.ن تو زندگیم انقدر سختی داشتمو کشیدم و به مقامهایی رسیدم که خیلی ها فکرشو نمی کردن ... من استعدادشو دارم . خداشم دارم ... می تونم . چون توانشم دارم )
10)اگه يه روز رييس جمهور بشي...چي كار ميكني؟ اول از همه قانونی صادر میکنم (میگم که صادر کنن ) هر کسی اختلاس کرد از بیت المال خورد به دون استثنا اعدام بشن . کسی که خیانت کرد باید اعدام بشه ... مسعولینی که با مردم بد تا میکنن همه باید برن حبس ابد . معتاد ها اصلاح میشن . اگر نشدند اعدام ... قیمت سیگار و مواد افیونی صد برابر . میکنم . مرز ها رو بشدت تحت کنترل در میارم ... نیروهای نظامی رو تجهیز میکنم ... و قیمت ها تثبیت و سعی در بهینه سازی بستر ها برای رشد و تعالی مردمم میکنم ... حق دخالت هیچ کشوری رو نم یدم ... (ما هر چی کشیدم به خاطر مصلطحت اندیشیه بعضی ها بوده ..)
11)بهت ميگن شما حق داري 2 تا ماشين انتخاب كني1)يه MClaren SLR AMG2004
2)BMW Astrouwil 2004
چيكار ميكني؟ خوب من تا حالا اون بی ام ووه رو ندیدم . سوار بنزم نشدم . غیر اون دیزلیاش ... ولی بنزو میگم . چون نرم میره خیلی راحته (این بنز سئار شدن ما هم داتانی داره . م یخواستیم سوار الگانس پلیس شیمو چه اتفاق افتاد .وووو)
12)اگه يه ماشين معمولي (مثل سمند بهت بدن)...اگه پول داشته باشي,چي كارش ميكني؟چقدر خرجش ميكني؟
چي ميبندي روش؟اصلا‘‘ اهل ماشين و ماشين بازي هستي,يا نه؟ ماشین و ماشین بازی اره . اما نه سمند ... ارزششو نداره .. ولی از اونجایی که اسب پیش کشیو دندون نمی شمورن . ما هم در جا م یفروختمش پولشو صرف سیستم می کردم![]()
(من خورهی ارتقای سیستم م هستم . نم یدونم چرا )
13)زرشك پلو دوست داري؟آب هوج چي؟با دست پخت من حال ميكني؟ نوچز . نوچز نوچز . من با کیشمیش پلو حال میکنم.. اب هویج هی بگی نگی ... اینو هنوز نخوردم ولی فکر نکنم با حال باشه (بهتر از برادر بزرگترم ..اون خدای اشپزیو . فنی کاری و... خودش سس مخصوص درست کرده کارش درسته واسه هر غذای یه چیزی تو چنته دارهجالب اینکه دوسال بیشتر ازم بزرگتر نیست
14)قليون كه ايشاا...ميزني ديگه ,نه؟: نه اصلا اهل دودو دم نیستم حساسیت دارم ... اینا رم بچه بازی میدونم ...
15)تا حالا شده با اتاقت بگي (بلا نسبت) خوك دوني؟!!! نه ... هیچ وقت
16)هر چي خواستي فحش بدي..آفلاين بزار.
نوكرتم شخصا‘‘. ما بیشتر
يا حق![]()
به سلام جناب مستر عزيز .
1- بهترين خصوصيت اخلاقيت؟
2- بدترين خصوصيت اخلاقيت؟
3- سحرخيزي؟
4- چندتا اسم شمالي بگو؟
5- اهل كتاب هستي؟
6- نظرت راجع به اين تاپيك چيه؟ ( تصميم نداري فعاليتت را تو اين تاپيك بيشتر كني؟ )
7- رنگ مورد علاقه ات؟
8- انعطاف پذيري؟
9- چند وقت به چند وقت ميري دريا؟
10- مسافرت را دوست داري؟ دوست داري كجا بري؟
11- تابستون كه اكثرا مي يان شمال شمالي ها مي رن كجا؟
12- توي شاليزار كار كردي؟
13- برنامه كودك نگاه مي كني؟
14- چند تا خواهر و برادر داري؟
15- نظرت راجع به دوران جنگ چيه؟
16- موقع جنگ با عراق توي شمال هم خبري بود منظورم بمباران يا از اين جور چيزهاست؟
17- بزرگترين شانس زندگيت؟
18- از چه جور آدمايي خوشت مي ياد؟ ( خصوصيت اخلاقي )
سلام به عشق خودم آقا حسین گل اينم سوالايه من ببخشی اگه زيادی پرويی کردم: سلام مهدی جووونم . من نو کرتم . داداشم
1-چند سالته و متولد چه ماهی هستی؟: من همسن خودتم و اسفند ماه
2-به چه چيزی خيلی علاقه داری؟میشه واضح تر بگی . خوب خیلی چیزا رو دوست دارم . موسیقی . گیم . ساخت نرم افزار ( البته الان بلد نیستم ) . دست بردن تو سافتها (اینو بلدم![]()
3-از چه چيزی خيلی بدت ميآد؟خیانت و اهانت( دروغ و که دیگه نگوووو )
4-از چه ادم هايه خوشت مياد و از چه ادم هايی بدت مياد؟ انسانهایی که با خدا صمیمی باشن ... مسولیت پذیر باشن و از امری که بهشون محول شده شونه خالی نکنن.. مسلمون شناسنامه ای نباشن . مثل من بی سرو پا نباشن . همین . خوش اخلاق باشن . احترام والدین و حفظ کنن... . از انسانهای کوته فکر و خشک مقدسها . ملا هایی که دین جدمونو به بازی گرفتن و تمامی افرادی که مسولیتی دارند و دارند به مردم خیانت می کنند ...
5-چرا اين نامه کاربريو برايه خودت انتخاب کردی نکنه علاقه زيادی به ریس بودن داری؟راستشو بخوای اره . همیشه دوس داشتم حرف حرف من باشه .. اولین باشم ... ولی خوب اینم گفتم . چون تو خونه مادرم بهم می گه اربابشاید باورتون نشه ولی عین واقعیته ... در ضمن اسم یکی از شخصیت های مورد علاقمه تو متال گیر ... چیزی که دارای مشخصه ای باشه که شخصیتمو به کل معرفی کنه . چیزی بهتر از مستر گیر نیووردم (درست یا غلطش با خودتون )
6-اخرين کتابی که خوندی چی بود؟ من روبوت
7-چرا مثله قبل تو پی سی فعال نيستی؟خوب گفتم بهت که مشکل دارم . مساعل اخیرم باعث شده علاقم کم تر شه و علاوه بر اومن من دیگه زیاد نمی مونم فکر کنم این هفته که رو صندلی داغم اخر باشه ...
8-چه موزيکی گوش ميدی و آيا مداحی هم گوش ميدی و از کدوم مداح خوشت مياد؟من موزیک های یانی و اتمار گیلبرت رو خیلی دوست دارم ..مدا ح هم اقای کریمی . چون خیلی متواضع و متنهاشم مشکل ندارن ...
9-از کدوم مديرايه پی سی خوشت ميآد و از کدوماشون کمتر خوشت ميآد؟خوب این بماند . چون انتقاد تا موقعی مفیده که سازنده باشه . من با بیان این مطلب نه تنها سازندگی رو دنبال نخواهم کرد بلکه ویرانگری رخ خواهد نمود ... اینو بگم که هم مدیر های باشعور و هم بدون با شعور داره ...![]()
![]()
10-نماز که ميدونم ميخونی اما نظر کليت راجع نماز چيه ؟ رابطیه به دوست صمیمیم . نزدیک ترین کسم تو تمامیه عمرم .. و وسیله ای برای حل تمام مشکلاتم
11-به چه غذايی علاقه داری و خودت آيا آشپزی ميکنی؟ من خوب غذاهای زیادی رو دوست دارم . سالاد الویه مادرمو خیلی دوست دارم . اشش و سوپش و خورشتاش ... باید می گفتی چیا رو دوست ندارم . چون به غیر از اونا بقیه رو دوست دارم
12-به کدام يک از معصومين و بزرگان تاريخ ارادت بيشتری داری؟حضرت ابوالفضل . خیلی دوسش دارم ... اما حیسنم بود . ولی اما حسن اخیرا دلم خیلی براش نیشسوزه چون اما حسین و حضرا ابوالفضل حداقل کسایو داشتند از خانوادشون که قصشونو بخورن . اما امام حسن . زنش بهش خیانت کرد . نزدیک ترین کسش ...خیلی دردناکه
13-به امام زمان اعتقاد داری اگه داری به چه دليل و اگه نداری به چه دليل؟ صد در صد ... مشخصه ... چون یه بار خوابشو دیدم ... در ضمن بهت گفتم که رفیقم باهاش![]()
![]()
14-نظرت در مورد ايران و ايرانی چی؟ تنها قوم با غیرت رو ی کره ی زمین که البته با غیرتاش دارن منقرض میشن کم کم . ایران مهد تمدن بوده و هست و خواهد بود و تجلی گاه جامعهی پر فروغ اسلامی و شیعی در زمان ظهور منجی عالم
15-نظرت در مورده نظام کنونی چيه؟ مسعولینی دارند واقعا کار میکنن اما بعضی ها کم لطفی میکنن ... اسلام واقعی نداریم ... در لوای اسلام خیانتها میکند بعضی ها ... در کل موافقم ..چون شالودش اسلامیه و تفکرات اسلامی درش وجو داره . حالا اگه تمام و کمال اجرا نمیشه کاهلی ا زخودمونه
16-با کدوم بچ ها تو پی سی بيشتر حال ميکنی لطفا چند تا نام ببر؟خیلی ها واقعا .. نمی تونم نام ببرم چون واقعا زیادن. نمونش یکیش خودتی مهد ی جون ...
17-با کدوم از انجمن هايه پی سی بيشتر حال ميکنی؟ سابقا با انجمن نرم افزار و بعدش کرک . مدتی بعدم متفرقه بود ... اما الان دیگه نه ...
18-اگه يه مشکلی داشته باشی بعد خدا با کی دردو دل ميکنی و ازش راهنمايی ميخوای؟ بستگی داره .. با دوستم . خواهرم . اگه نباشه با یکی دیگه از صمصمی ترین کسم
19-نظرت راجع به چت چی؟ خوبه . مثل شمشیر دولبه میمونه ... هم خوبه هم بد .. ولی تو ایران و اکثر جاها ازش بد استفاده میشه
20-به جز پی سی به چه سايتايه ديگه سر ميزنی؟ من به سایت انریل . پی سی سون . و کمیاب انلاین و ... سر میزنم ...
21-نظرت در مورده تحريف نام خليج فارس توسط عرب ها و کشور هايه غربی چيه؟ هیچی چی بگم . نشانه ی خرفتی خودشونه
22-به چه رنگی علاقه داری؟ ابی و سبز
23-از چه گلی خوشت ميآد؟ رز و محمدی
24-باحال ترين فيلم هايه که تا حالا ديدی چی بودی؟ یکیش کانستنتین بوده . یکیش هم جن گیر . طالع نحس . هات چیکس . انیمال . امیرکان پای 1 و 2 .و امیرکن ودینگ (مردم از خنده ) ماسک و ....
25-به چه نرم افزار هايی تسلط داری و باحاشون کاری ميکنی؟. خیلی . من اقیانوس یه سانتی متری هستم . میک اوور . فتو شاپ . فلش . مالتی میدیا بیلدر . و...
26-روزی چند ساعت با کامپيوتر کار ميکنی؟ سابقا از 24 ساعت 18 ساعت پای پی سی بودم و یا با نرم افزرا ور م یرفتم یا باز یمیکردم یا تو سایبر بودم
27-روزی چند ساعت ميآی اينترنت؟ حداقل 5 ساعت
28-روزی چند ساعت مطالعه داری؟ سابقا 2 ساعت . اما الان صفر ساعت صفر دقیقه . اگعه روزنامه رو بگی و مطالب علمی خوب فرق میکنه . میشه 5 ساعت حد اقل (اگه سایبر به حساب نیاد باز همون صفر هستش )
29-نظرت در مورده من و امضام چيه؟ مهدی جان پسر عمومه . خیلیییییییییییییییییییییی ییییییییییی ناز و گله . من با کسی تعارف ندارم ... خیلی خوبه . و برام با ارزش .. امضاتم ندیدم . هواسم نبود . باز بهت می گم .
30-از کدوم تاپيکی که من تاحالا زدم خوشت اومده؟ خوب تا پیکات خیلی با حالن همشون . بدون استثنا اما . تواپیک اخیرت واقعا یه چیز دیگه بودن ... خداییش . من تو هر تا پیکی پست نمی دم .. . پس متوجه هستی که تنها تاپیکهایی نظرمو جلب می کنن که یا فرد تاپیک زن برام عزیز باشه یا اینکه مطلب عالی که قابل تحسین و یا احیانا بحث کردن باشه . باشن :happy:
31-دوست داری صندلی نشينه بعدی که باشه؟ گفتم ... از دوستان گلم نباشه چون گریش در میاد![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ديگه ببخشيد اگه زيادی پرويی کردم و سوال زياد پرسيدم
کوچيکه شما مهدی
نه بابا مهدی جووونم . پر رویی چیه گلم . نازم ... بپرس با کمال میل جواب می دم
سرورمی داداش گلم![]()
سلام داش حسین..خوبی(احتمالا یه کمی تو سوالات از زبون محلی استفاده میشه)
1. خوب داش حسین اما ره نویندی خشالی
2.چرا من ازت خیلی خوشم میاد؟
3.معرفت خوبه؟
4.عشق چی؟
5.ترس از خدا؟
6.ترس از بنده خدا؟
7.چرا از دورویی بدت میاد؟
8.اگه ته خوه بَون دوست داشتی اگه مازنی نیی ؟ کجایی باشی تِچی گتی؟
9.اگه بهت بگن یکی از اینا رو انتخاب کن کدومو انتخاب میکنی چرا؟ 1.زندگی عادی با عمر 70 سال 2.زندگی با هیجان و پرخطر و همراه با یک جور موفقیت وبا عمر 25 سال؟
10.ته نظر در مورد ته برار (من) تچیه
ته فدا برار اشالا داماد بوی![]()
سلام جناب مستر عزيز . : سلام . فرانک . غریبه شدی![]()
![]()
خوبم شما بهتری
![]()
1- بهترين خصوصيت اخلاقيت؟ خیلی افراط و تفریط دارم
2- بدترين خصوصيت اخلاقيت؟خیلی افراط و تفریط دارم
3- سحرخيزي؟ اره ... ساعا 3 صبح بیدار میشم ( اگه چشم نکنینجدی می گما یه موقع نگی وووه )
4- چندتا اسم شمالي بگو؟ مگه من از پشت کوه قاف اومدبابا خوب اسما مثل همه جاس دیگه ولی خوب بعضی اسمای یونیک هم داریم ..مثل سبز علی . کلسوم باجی . ننجون . ببو ...و.... والله من اطلا عات کافی ندارم بخدا ... محلی رو هم یا لحجه حرف می زن م همه بهم می خندن
![]()
![]()
5- اهل كتاب هستي؟ اره . خیلی
6- نظرت راجع به اين تاپيك چيه؟ ( تصميم نداري فعاليتت را تو اين تاپيك بيشتر كني؟ ) نظری ندارم . نظر بزرگترا شرطه . با اجازهی بزرگترا بععععله![]()
![]()
![]()
7- رنگ مورد علاقه ات؟ سبزو ابی (شونصد بار گفتم )
8- انعطاف پذيري؟ اره جون خودم![]()
(اره هستم . خیلی بدون شوخی )
9- چند وقت به چند وقت ميري دريا؟ لازم نیست برم دریا خودش میاد![]()
![]()
![]()
. نه بابا چی می گی . بابا دریا همین بغله راهی نیست که . اینم بگم از بس اب دیدم . دریا دیدم برام یکنواخته .. مثل شما ندید بدید نبیدم
![]()
![]()
![]()
(به دل نگیریا . شوخیدم بابا(
10- مسافرت را دوست داري؟ دوست داري كجا بري؟ اره خیلی ولی از اتوبوس متنفرم یعنی خوابیدن توش . من باید مثل ادمیزاد بخوام وگرنه کفری میشم ... جایی که درخت داشته باشه ابم باشه (دریا و یا دریاچه )
11- تابستون كه اكثرا مي يان شمال شمالي ها مي رن كجا؟ خونه عمی ننجون پسر خالهی ننه غزی مادر جد پدری کلسوم خانوم دختر پسر بچه ی دایی خاله ی مادر برادر پسر خاله ی پدر بزرگ جد یماردی بابای عمهی داداش زاد![]()
![]()
![]()
میرن جایی که از دست این بچه زرتقا خلاص و راحت باشن
![]()
![]()
(نه امادهی مهمان نوازی هستند . در منزل شون و سر کار که بهترین خدمات رو در حد توانشون ارایه بدن (
12- توي شاليزار كار كردي؟ اره . پدر ادم در میاد
13- برنامه كودك نگاه مي كني؟ اره . خیلییییییییییییی با حالن :blink:![]()
14- چند تا خواهر و برادر داري؟ خواهر یکی . برادر 3 تا
15- نظرت راجع به دوران جنگ چيه؟ دوران مقدسی بود ... همه با هم مثل خواهر برادر بودن . اما الان همه به خون هم تشنن
16- موقع جنگ با عراق توي شمال هم خبري بود منظورم بمباران يا از اين جور چيزهاست؟ اره . بود . نیروگاه نکا و...
17- بزرگترين شانس زندگيت؟ این که سیدم و خون جدم در رگهام جریا ن داره . از نوادگان خلیل الله هستم . نوه ی حضرت ابرایم و . اشتیم با بهترین و صمیمی ترین دوستم . خدا
18- از چه جور آدمايي خوشت مي ياد؟ ( خصوصيت اخلاقي ): ادم های لارج . با معرفت . راز دار ... مثل خودم باهام رفتار کنن همین و ظاهر بین نباشن ...
من چاکرتم ... همینطور تو (گفت ایشالله داماد شی ( )نوشته شده توسط Dash Ashki
سلام بازم منم نگي چته اين قدر تند تند سوال مي كني ها
اول راجع به اسم هاي شمالي مي تونم مثلا بهت بگم رايكا - روجا . رخسار - اراز - گلنسا - ويشكا و.... اسم هاي شمالي هستن تا جايي كه من مي دونم
1- تو كاراي خونه كمك مي كني؟
2- چه جور كتابايي دوست داري؟
3- قبول داري آزادي هر كس تا حدي كه ازادي بقيه را محدود نكنه ادامه داره ؟
4- نظرت راجع به كسي كه نماز نخونه چيه ؟
5- خوب اسم شمالي كه بلد نبودي چندتا غذاي محلي بگو .
6- مال كدوم شهري؟
7- بچه بودي دوست داشتي چه كاره بشي؟
8- نظرت راجع به جوك هاي رشتي چيه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)