شبانه ات روی چنده ؟همون طوری که سایتش زده روی 30 kB هست یا بیشتر
شبانه ات روی چنده ؟همون طوری که سایتش زده روی 30 kB هست یا بیشتر
دقیقا رو 30 کیلو هستش
شبی فقط 600 مگ دانلود میکنم
اگه دوست داشتی برو تو صفحه کلوب وزیر ارتباطات شکایت کن ازشون شاید درست بشه تنها استانی هستیم شبانه مون اینطوری هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا من اصلا به شبانه کاری ندارم بابا روزانه رو درست کنند شبانه پیشکشاز بس امروز قطعی و تایم اوت بود
مشترکین هم که معلوم بود ریختن روی سر پشتیبانی چون میخاستی صحبت کنی باید میرفتی توی یک صف طویل...آخرش هم بهت میگن مشکل سراسریه صبر کنید معلوم نیست کی درست شه و ...
اگه دوستان دیگه هم امروز مشکل داشتند بگن لطفا
فکرکنم مشکل سراسری هست منم که پارس هستم مشکل داره تایپک شاتل گفتن مشکل دارن
درباره شبانه هم انصافا آدم زورش میده الان مخابرات اصفهان و خوزستان نا محدودشون حذف کردن ولی سرویس 10 مگ با شبانه همون 10 مگ میدن یعنی شبی 20 گیگ دانلود
جالبه حالا بری از مسئول زیرساخت بپرسی میگه هیچ موشکلی نداریم
منم دوست دارم اینترنت شبانه هم عالی باشه ولی وقتی اینترنت روزانه افتضاح میشه دیگه نوبت به شبانه نمیرسه![]()
از دیروز اینترنت مخابرات قطع و وصلیه مکرر داره.
الان هم بعد از یکساعت قطعی تونستم این پیام را بذارم.
کسی هست از این مخابرات راضی باشه؟(ماشا الله جزو رتبه های نخستم هستن)
قطعی زیـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــاد
نوسان زیـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــاد
پشتیبانی صفـــــــــــــــــــــــ ــــــــر
خیلی جالبه وقتی ترافیکت تموم شده باشه و بخوای ترافیک ازشون بگیری باید زنگ بزنی 50 مگابایت هدیه بهت بده و بعدش بتونی کارت به کارت کنی
غلط کردن جزء رتبه های اولن اینا همه با هم دستشون تو یک کاسه هست همین چند صفحه پیش گذاشتم تنظیم مقررات گفته بود مخابرات قم در سرعت 512 و 1 مگ رتبه سوم تو کشور داره
جان من شما که قم هستی اصلا مخابرات سرعت 512 یا 1 مگ میده مخابرات قم همه سرویساش روی 2 مگ آخه دروغ از این واضح تر
یعنی من کلاهم بیفته مخابرات سمتش نمی رم موندم شما چرا رفتید از مخابرات سرویس گرفتید
خب ارزونه برادر
حالا ما اومدیم پریروز ازش تعریف کردیم ، گفتیم سرعت بالا رفت ، پینگ بهتر شد، دیروز و امروز کلا داغون شد
همه این کارا رو از پورتالش میتونی انجام بدی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)