تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا شما اعتقاد دارید که 2012 پایان دنیاست؟

راي دهنده
547. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلی؟

74 13.53%
  • خیر؟

473 86.47%
صفحه 86 از 157 اولاول ... 367682838485868788899096136 ... آخرآخر
نمايش نتايج 851 به 860 از 1562

نام تاپيک: 2012_ پایان زندگی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

[QUOTE=Babak;7324323

یه اماری یادمه که از میلاد مسیح تا به حال بشریت کمتر از حدود 40 روز ( روی این عدد شک دارم) بدون جنگ سپری کرده. تاریخ رو مرور کنید جنگ های بزرگ بسیار عادی بوده و در هر قرن چند تاییش رو داشتیم. زلزله همیشه بوده. آتشفشان همیشه بوده . سیل همیشه بوده. طوفان همیشه بوده. بیماری همه گیر همیشه بوده. جنگ هم همیشه بوده. خشک سالی هم بوده. اینا همه رخداد های معمول هستن در طول سال ها.
    باید اتفاق خاصی بیوفته که خاص کنه این 2012 رو. وگرنه من روزی یکی دو بار عطسه رو دارم و این نیازی به پیشگویی مایا ها نداره.
    آ[/QUOTE]
    بله اون که صد در صد اینا حوادث عادی هستن ولی بالاخره ناخوداگاه همه منتظر یه حادثه برا این روز هستن

2. این کاربر از amir 777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

یه حس بدی نسبت به این حادثه دسامبر دارم! همینطوری که دوست خوبمون گفتن امکان داره یه اتفاق خاصی بیفته، با توجه به اینکه غربیا برای چندین سال آیندشون برنامه ریزی دارن و این تو گذشته هم ثابت شده این زمینه سازیا و فضاسازیا میتونه آماده کردن اذهان عمومی برای جنگ با ایران باشه! بدین ترتیب که بیان بگن آره دیدید چی شد ما یه کشور ظالم و خطرناکو داریم نابود میکنیم و این میتونه همون پیش بینی مایاها باشه گفتن یه اتفاق اساسی میفته!! این جنگ غزه هم بنظرم پیش زمینشه! بهر حال خود بنده به این جور پیش بینیا و حرف مفت زدن اهمیتی قایل نیستمو مطمینا تاثیری تو زندگی من یکی که نمیذاره

4. این کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بله ما هم که عات داریم فکر کنیم همیشه یک توطئه ای در کاره ! فراماسون و صهیونیسم و از این جور حرف ها .

6. 8 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

یه حس بدی نسبت به این حادثه دسامبر دارم! همینطوری که دوست خوبمون گفتن امکان داره یه اتفاق خاصی بیفته، با توجه به اینکه غربیا برای چندین سال آیندشون برنامه ریزی دارن و این تو گذشته هم ثابت شده این زمینه سازیا و فضاسازیا میتونه آماده کردن اذهان عمومی برای جنگ با ایران باشه! بدین ترتیب که بیان بگن آره دیدید چی شد ما یه کشور ظالم و خطرناکو داریم نابود میکنیم و این میتونه همون پیش بینی مایاها باشه گفتن یه اتفاق اساسی میفته!! این جنگ غزه هم بنظرم پیش زمینشه! بهر حال خود بنده به این جور پیش بینیا و حرف مفت زدن اهمیتی قایل نیستمو مطمینا تاثیری تو زندگی من یکی که نمیذاره
    بحث سیاسی نشه و فقط جهت اطلاع دوستان میگم جنگی با ایران قرار نیست اتفاق بی افته چون ایران عضو بلوک شرق هست الان
    تحرکات سیاسی و نظامی اخیر برای اینکه بازوهای ایران از کار بی افته و ایران مجبور به مذاکره بشه

8. این کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

بله ما هم که عات داریم فکر کنیم همیشه یک توطئه ای در کاره ! فراماسون و صهیونیسم و از این جور حرف ها .

نابودی دنبا که حرف مفته ولی 80% احتمال این هست گوشه و کنار جهان یه اتفاقی میوفته بالاخره ......

10. 6 کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه spermahdi12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام!من تازه به این بحث اومدم ومیخوام نظرم رو بگم.ازیه استاد دانشگاه شنیدم که میگفت انقراض دایناسورها انقراض پنجم بودوپیش بینی شده (البته پیش بینی علمی نه ستاره بینی واین حرفا...)اگرجنگل های استوایی که اکنون به شدت درمعرض تخریب هستند نابود شوند،انقراض ششم رخ میدهد زیرانیمی ازگونه های جانوری وگیاهی درآنجازندگی میکنند.(شاید ربطی نداشته باشه ولی حالا که بحث ازنابودیه بهتره فقط به خودمون فکر نکنیم وبه دیگر موجودات زنده هم توجه کنیم!)ایشون همین طور گفتن نابودی دنیا صحیح نیست وباید بگیم نابودی
    برخی از اجرام آسمانی درضمن ایشون اضافه کردندکهزمین بیدی نیست که به این باد ها بلرزد(طوفان خورشیدی) وممکن است دوباره زمینیان نابود شوند ولی زمین کلا نابود نمیشود
    وممکن است دوباره باپیدایش حیات مواجه شویم.دراین صورت نمیتوان گفت که همه چیز نابود میشود.

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

با وجود اینکه میدونم روز 21 دسامبر هیچ اتفاقی نمیفته اما خیلی خیلی دوست داشتم کلا زمین میترکید همه چی تموم میشد.

13. 5 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    زمین

پيش فرض

سلام
    من نابودی زمین و کار ندارم
    این 3 روز تاریکی هم شایعه است یا واقعا اتفاق می افته ؟

پروفشنال FC.Barcelona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

همش خرافات هست ! حالا حالاها زمین در امن و امان هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •