تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 86 از 107 اولاول ... 367682838485868788899096 ... آخرآخر
نمايش نتايج 851 به 860 از 1070

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایتالیا | فصل 2010-2011

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

اونی که باید پوزخند بزنه مائیم!
    چه ربطی داره به داربی و بازی شالکه!! پوزخند شدید من از حرفای خنده داریه که سران دو باشگاه اینر و میلا می زنن! یکی میگه مسی رو میاریم یکی میگه رونالدو رو... خدا وکیلی به جز ایران و کشورهای عربی، این مدل حرفا فقط تو ایتالیا زده میشه!!؟؟
    بعدش:

دیگه اسکودتو هم خیلی وقته پیش ماست!
    راستی برد خوبی مقابل کیوو داشتیم!! با برد میریم گلزنکرشن خیلی خوبه...
    امشب اگه فیورنتینایی که تو 5 هفته آخیر باخت نداده، یه حرکتی جلو میلان تو خونش بزنه، حساسیت سری آ مثل سابق میشه!

پروفشنال King_90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    behind u

پيش فرض

خوب لاتزیو با بردش مقابل پارما و شکست دیروزه اودینزه امد رده چهارم . ( واسه یه بار هم که شده این رم مفید بودش .)

کـاربـر بـاسـابـقـه dizgah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    8PAR

پيش فرض

پیشاپیش برد میلان مبارک
    + سیدورف گل قشگی زد
    : )

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

چقدر گزارشگر بازی فیورنتینا میلان، گـــیـــجـــه!!!

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

الگری: هنوز با جام قهرمانی فاصله داریم/ در تمرینات هم زلاتان سر خودش داد می زند

ماسیمیلیانو الگری، مربی باشگاه میلان از عملکرد تیمش در دیدار مقابل فیورنتینا راضی است

سایت گل- میلان یکشنبه شب توانست تا با نتیجه 1-2 از سد فیورنتینا عبور کند تا بدین ترتیب با 3 امتیاز برتری نسبت به ناپولی رده دوم به صدرنشینی اش در جدول ادامه دهد.

ماسیمیلیانو الگری، مربی میلان جام قهرمانی را در دستانش نمی بیند و معتقد است که تکلیف قهرمان رقابتهای این فصل هنوز روشن نشده است.

الگری به کوریره دلوسپورت گفت:« ما به جام قهرمانی نزدیک تر نشده ایم.هنوز شش بازی دیگر باقی است و امتیازات زیادی در میان است. البته برتری ما نسبت به ناپولی و اینتر ، امتیاز ی است که از آن بهره می بریم.»

مربی میلان در ادامه درمورد اخراج زلاتان صحبت کرد:« از دست او عصبانی نیستم و مشکلی وجود ندارد. هرچند که او اشتباه کرد که چنین کاری انجام داد ولی او گاهی وقتها در سر تمرینات تیم هم سر خودش داد می زند.من از عملکرد او راضی ام.»

بازی بعدی میلان مقابل سمپدوریا خواهد بود

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    By Ghazaal Ziari

2011/4/11

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آباته: جام قهرمانی در دستان ماست

مدافع باشگاه میلان از برد تیمش مقابل فیورنتینا بسیار خوشحال است

سایت گل- ایناسیو آباته، مدافع باشگاه میلان از برد 1-2 تیمش مقابل فیورنتینا در دیدار یکشنبه شب بسیار خوشحال است و در صحبتهایی اعلام کرد که در حالی که تنها 6 بازی دیگر تا پایان رقابتهای این فصل سری آ باقی است، سرنوشت میلان در دستان خودش است

پیروزی مقابل فیورنتینا باعث شد تا میلان با سه امتیاز برتری نسبت به تیم رده دوم به صدرنشینی اش ادامه دهد و آباته در پایان این مسابقه به وب سایت رسمی باشگاه میلان گفت:« ما می دانستیم که باید هر سه امتیاز این بازی را بگیریم و کاملا می دانستیم که بازی سرنوشت سازی در کورس فتح جام قهرمانی پیش رو داریم.»

آباته ادامه داد:« الان همه چیز دردستان ماست.این پیروزی باعث شد تا با سه امتیاز برتری نسبت به ناپولی درصدر جدول باشیم و 5 امتیاز با اینتر فاصله داریم. این برای ما خیلی مهم است تا بتوانیم در سه بازی آتی ، هر 9 امتیاز ممکن را بگیریم.»

میلان در حال حاضر 68 امتیاز از 32 بازی اش کسب کرده و در آستانه فتح اولین اسکودتو از فصل 4-2003 به بعد است
      محتوای مخفی: منبع 

کد:

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

باید همچنان ادامه دهیم

مصاحبه ی سیلوا و ماریو یپس , زوج خط دفاعی میلان در بازی برابر فیورنتینا با Milan Channel

تیاگو سیلوا پیروزی مقابل فیورنتینا را به خانواده اش تقدیم کرد چرا که اعتقاد دارد میلان شب فوق العاده ای را پشت سر گذاشته است.

مدافع برزیلی میلان بار دیگر در ترکیب میلان درخشید،شبی که میلان توانست با دو گل سیدورف و پاتو فیورنتینا را شکست بدهد, اگر چه زلاتان ابراهیمویچ از زمین اخراج شد.

تیاگو سیلوا که در انتظار پایان فصل است تا برای دیدن خانواده اش به برزیل سفر کند اعتقاد دارد که میلان باید تا فتح اسکودتو در همه ی بازی ها پیروز از زمین خارج شود.

تیاگو سیلوا بعد از اتمام مسابقه به Milan Channel گفت " ما نباید از این شادابی تیمی فاصله بگیریم و باید به مسیر رو به رشد خود ادامه بدهیم.ما دربرابر باری و پالرمو خیلی ضعیف بودیم اما در دربی و بازی امشب برابر فیورنتینا بسیار خوب ظاهر شدیم. من این پیروزی را به فرزندانم ایگو و ایساگو و همچنین به همسرم ایزابل تقدیم میکنم."

"من متاسفم که نمیتوانم همراه آن ها باشم،اما از امروز فقط کمی بیش از یک ماه باقی مانده است تا من به برزیل برگردم.اما من فقط برای آنها اینجا کار میکنم چرا که خانواده ام از همه چیز برای من با ارزش تر است."

سیوا در ادامه گفت
    "ما بازی های رفت و برگشت مقابل اینتر ، ناپولی و فیورنتینا را با پیروزی پشت سر گذاشتیم و باید این پیروزی ها را ادامه بدهیم تا به مقام قهرمانی برسیم."

زلاتان؟
    " ایبرا از دست خودش عصبی بود و کمک داور اشتباه کرد و به داور گفت که ایبرا به او توهین کرده است."

الساندرو نستا بازی شب گذشته را به دلیل مصدومیت جزئی از دست داد تا یپس جانشین او شود.

ماریو یپس در پایان بازی گفت:
    " من بسیار خوشحال هستم چرا که ما پیروزی ارزشمندی را برابر فیورنتینا بدست آوردیم. بدست آوردن سه امتیاز کار ساده ای نبود اما تیم ما بسیار خوب کار کرد و توانست سه امتیاز را به دست آورد. میلان تیم بزرگی است و هر بازیکنی که در این تیم بازی میکند باید این آمادگی را داشته باشد تا هر وقت از او خواستند بهترین عملکردش را به نمایش بگذارد و به تیم کمک کند "

او ادامه داد

" ما میتوانستیم در همان نیمه ی اول کار را تمام کنیم اما این اتفاق رخ نداد و در 10 دقیقه ی پایانی تحت فشار قرار گرفتیم اما موفق شدیم که این بازی را ببریم چیزی که اکنون مهم است ادامه ی روند پیروزی هایمان است.من از هواداران تیم هم تشکر میکنم چرا که به ما کمک کردند تا پیروز شویم.ما برای قهرمان شدن به حمایت آن ها نیاز داریم "

کد:

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

چقدر گزارشگر بازی فیورنتینا میلان، گـــیـــجـــه!!!
    تازه فهمیدی ؟ بدترین گزارشگر به نظر من اونه بعدش جوات !

یعنی اینجوری میشم موقع گزارشش :

---------- Post added at 06:40 PM ---------- Previous post was at 06:39 PM ----------

اسمش هم محمدرضا احمدیه تو جام جهانی فقط بازی اروگوئه رو بهش میدادن و یکی از عادتاش اینه که اسم بازیکنارو همیشه

کامل میگه مثل کوین پرینس بواتنگ که اصلا رد خور نداره !

در آغاز فعالیت the special one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

InterFC.ir- ال مورو پس از حدود 5 ماه دوری از میادین به علت مصدومیت از ناحیه رباط صلیبی، بالاخره به میادین بازگشت و در لیست نراتزوری برای بازی با شالکه، حضور دارد.
    به گزارش تارنمای رسمی اینترمیلان، والتر ساموئل که 153 روز پیش زیر تیغ جراحی پروفسور فرانکو بیناتزو رفته بود، با تلاش مثال زدنی خود و زحمات کادر پزشکی تیم به رهبری پروفسور فرانکو کومبی، توانست برخلاف انتظارات، پیش از پایان فصل از مصدمیت رهایی پیدا کند و بار دیگر امیدهای اینتر را برای تقویت خط دفاعی، زنده کند.
    والتر صبح فردا به همراه تیم عازم آلمان خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خبر فوری: محرومیت سه جلسه ای زلاتان

سایت گل- کمیته انظباطی فوتبال ایتالیا زلاتان ابراهیموویچ، مهاجم سوئدی میلان را به دلیل کارت قرمزی که در دیدار شب گذشته مقابل فیورنتینا دریافت کرد، برای سه جلسه از همراهی تیمش محروم کرد.

زلاتان در دیدار شب گذشته و در جریان بازی یک کارت زرد دریافت کرد که پنجمین کارت او در این فصل بود و به این ترتیب دیدار بعدی تیمش را از دست می داد اما در پایان بازی به دلیل فحاشی به داور، با کارت قرمز مستقیم مواجه شد.

این در حالی است که این مهاجم سوئدی بعد از پشت سر گذاشتن دو جلسه محرومیت، شب گذشته بار دیگر برای تیمش به میدان رفته بود. او اکنون دیدارهای حساس تیمش مقابل سمپدوریا، بولونیا و برشا را از دست خواهد داد.

زلاتان ادعا کرد به خودش فحش داده اما کمیته انظباطی حرف های او را باور نکرد و برای او محرومیتی سه جلسه ای در نظر گرفت.

باشگاه میلان اعلام کرد در این مورد فرجام خواهی خواهد کرد.

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •