من دوست دارم دوباره یورگن کلیزمن برگرده بایرن
من دوست دارم دوباره یورگن کلیزمن برگرده بایرن
بازی با اینتر کی هست ؟
ای بابا کلینزمن که شوت شوت بودش
اون بودش که هوملز رو فروخت،مارسل یانسن رو رد کرد و رفت ماسیمو اودوی پیر رو قرضی از میلان گرفت وباعث شد بایرن با مشکل حل نشدنی دفاع چپ بعدها روبروبشه
نتایجش هم که اصلا مناسب نبود
در کل کلینزی به درد مربیگری باشگاهی نمیخوره به نظر من
هفته بعد هستش.
Last edited by بردیا; 08-03-2011 at 10:05.
رائول و داستانهایی از تمرینات کشنده ماگات
سایت گل - كي از دلايل اصلي موفقيت رائول ، تمرينات سخت ماگات است .
29 ژولاي ، رائول كفش هايش را پايش كرد تا براي اولين بار زير نظر فليكس ماگات تمرين كند . يك مربي مقرراتي كه به نظم و انضباط اهميت ويژه اي مي داد .
ريشه سختگيري اين مربي را مي توان در كودكيش دانست . او پسر يك سرباز پوئرتو ريكويي در ارتش ايالات متحده بود . مادرش اهل آلمان شرقي بود ...
خلاصه ، تمرين آغاز شد . زير هواي گرم و 31 درجه آلمان ، قرار بود كه دو ساعت و نيم تمرين پر فشار انجام شود . برخي از جوان تر ها بالا آوردند ، برخي ديگر نمي توانستند روي پاي خود بايستند . رائول از مربي درخواست آب كرد اما پاسخ ماگات مشخص بود :"تا آخر تمرين ، آب ممنوع "
به گزارش مرجع خبری رئال رائول وقتي كه به خانه اش در دوسلدورف رفت كاملا خسته شده بود اما از طرفي ديگر مي دانست كه نتيجه اين تمرينات چه خواهد بود . در واقع اين چيزي بود كه خودش در جلسه ده روز پيش خود با ماگات در رستوران لادورادا در مادريد پذيرفته بود .
چند روز بعد شالكه اسكودرو را خريد ، يك مدافع جوان اهل مورسيا . اولين تمرين آن قدر پر فشار بود كه اين بازيكن غش كرد . رائول نزد او رفت و تشويقش كرد كه بلند شود و به او توضيح داد كه اين مربي با كسي شوخي ندارد . درست است كه اين تمرينات پر فشار است اما در نهايت نتيجه اش مثبت خواهد بود . كشيدن عضلات هم در آن تمرينات ممنوع بود و حالا رائول قدرتمندتر از هميشه ، فيناليست شده است.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یواخیم لوو، گزینه اصلی بایرنی ها برای جانشینی فن خال
باشگاه باواریایی روز گذشته اعلام کرد سرمربی هلندی این تیم علی رغم اینکه تا تابستان 2012 قرارداد دارد، تابستان آینده این باشگاه را ترک خواهد کرد و براساس گزارش ها لوو گزینه اول جانشینی اوست
سایت گل- به گزارش نشریه بیلد، یواخیم لوو، سرمربی تیم ملی آلمان در صدر کاندیداهای جانشینی لوئیس فن خال در بایرن مونیخ است.
باشگاه باواریایی روز گذشته اعلام کرد سرمربی هلندی این تیم علی رغم اینکه تا تابستان 2012 قرارداد دارد، تابستان آینده این باشگاه را ترک خواهد کرد و براساس گزارش ها لوو گزینه اول جانشینی اوست.
این در حالی است که لوو 51 ساله تا پایان یورو 2012 با فدراسیون فوتبال آلمان قرارداد دارد و بعید است مسئولان فدراسیون به او اجازه دهند پیش از این رقابت ها، این تیم را ترک کند.
به همین خاطر بایرنی ها قصد دارند یک مربی را به طور موقت به خدمت بگیرند تا زمانی که قرارداد لوو با فدراسیون آلمان به پاین برسد. گزینه موقت بایرنی ها، یوپ هاینکس، سرمربی لورکوزن است
یواخیم لو هم خیلی تووپه ولی مربی تیم ملی کی میشه؟ : دی
به نظر من لو باید تا2014 سرمربی تیم ملی بمونه،اینجوری مطمئنا قهرمان میشیم با تیمی که داریم چون فعلا گزینه درست حسابی برای جانشینیش نداریم
مطمئنا شرایط لو به یورو 2012 بستگی داره اگه اونجا بتونه قهرمان بشه بدون شک تا جام جهانی می مونهبه نظر من لو باید تا2014 سرمربی تیم ملی بمونه،اینجوری مطمئنا قهرمان میشیم با تیمی که داریم چون فعلا گزینه درست حسابی برای جانشینیش نداریم
آلمان واقعا برا 10 سالی تیمش بیمه شده
+
تبریک تیم سوم لالیگا رو حذفوندیم... این همه ادعا دارن و آخر از تیم 10هم آلمان می بازن
هفته نامه کیکر
پنجشنبه 10 مارچ 2011
Magath: Das Beben auf Schalke
ماگات : در شالکه زلزله آمده
Bayern: Das Wechselspiel mit Heynckes
بایرن به دنبال تغییر با هاینکس
Das Chaos beim HSV
هرج و مرج در باشگاه هامبورگ
هفتۀ بیست و ششم بوندسلیگا
شنبه 22 اسفند ماه سال 1389
![]()
![]()
Allianz Arena
گنجایش: 69.901 نفر
.:: عملکرد دو تیم در 10 بازی اخیر ::.
.:: چارت عملکرد دو تیم بنقل از کیکر تا پایان هفتۀ بیست و پنجم ::.
.:: آمار مختصر و کلی از بازیهای رو در روی هم ::.
* توضیح: بایرن 28 بار پیروز شده، 7 بار متوقف شده و 8 بار دو تیم به تساوی رسیده اند
* توضیح: بایرن در کل بازیها، موفق به زدن 116 گل شده و 44 گل هم دریافت کرده است
.:: ترکیب دوتیم بنقل از کیکر و اسامی محرومین و مصدومین ::.
![]()
.:: ترکیب دوتیم بنقل از بوندسلیگا ::.
.:: بازیهای رو در روی دو تیم و نتیجۀ ده بازی اخیر از کیکر ::.
.:: جدول بوندسلیگا ::.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)