اتفاقا امروز برای من تا 10:40 دقیقه وصل بود.تونستم 240 مگابایت دانلود کنم.اما چه فایده چون فقط برق الکی مصرف کردم.قبلنا با اینترنت شبانه توی 20 دقیقه 250 مگابایت با سرعت 230 کیلو میگرفتم.![]()
اتفاقا امروز برای من تا 10:40 دقیقه وصل بود.تونستم 240 مگابایت دانلود کنم.اما چه فایده چون فقط برق الکی مصرف کردم.قبلنا با اینترنت شبانه توی 20 دقیقه 250 مگابایت با سرعت 230 کیلو میگرفتم.![]()
دیگه داره کفرم در میاد. این برنامه ای که باهاش 2 گیگ دانلود میکنید چیه؟ یکی یه آموزش بذاره همه ازش استفاده کنن دهنشون سرویس بشه![]()
معجزه نمیکنه. برنامه advanced dialer (از سایت kamyabonline.com)
options>scheduling میتونید تنظیم کنید که هر دقیقه یه بار دیسکانکت کنه. و از اونجایی که شب لحظه اول دانلود سرعت خوبه میتونه کمک کنه!
میشه هم از قسمت options>actions تنظیم کنید که زود تر از 1دقیقه دیسکانکت کنه.
به نظر شما ما که روتر داریم چه خاکی به سرمون بریزیم ؟
شبانه که هیچی
مال من روزانشم مشکل داره
حتی نمیتونم بصورت آنلاین یه آهنگ MP3 که 3 مگ بیشتر نیست رو گوش بدم.
موقع استریم کردن MP3 سرعت بیشتر از 10 کیلوبایت نمیشه هیچی، هر چند ثانیه یکبار هم به صفر میرسه.
خلاصه اگر بخوام چیزی رو بدون IDM بگیرم سرعتم بیشتر از 10 کیلوبایت نمیشه و با IDM هم که دانلود میکنم بالاتر از 65 کیلوبایت نمیره.
اون از شبانش اینم از روزانش
پینگشم که رسیده به 400 میلی ثانیه.
از شرکت های در پیتی هم بدتر شده.
چه امضاي خوبي داري
مگه اين خاك تو سر ها سرعت رو كم نكردند؟ پس الان چه مرگشونه با اين پينگ بالا؟
خب کانکشن درست کن دیگه
اقا با این نرم افزاری که شما میگی از ساعت 3 تا 7:30 چقدر میشه گرفت ؟ وقتی دیس کانکنت میکنه نره به روزانه وصل بشه و حجم مارو تموم کنه !
من اینو دانلود کردم بی زحمت مرحله به مرحله بگین چیکارش کنم
Last edited by Ali_pc; 27-09-2010 at 16:04.
اینجا هم بلوایی برپاست ===>کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا شما رو نمیدونم ولی من بعد از چندین روز بالاخره امروز اینترنت روزانه ام پینگش دوباره اومده پایین و از اون چیزی که قبلا بود هم پایین تر. این چند روز گذشته پینگم رفته بود بالای 400 ولی الان روی 170 اومده تقریبا. ولی هنوز ایراد داره و گاهی time out میده.
امیدوارم شبانه درست شده باشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)