من اطلاعات مهمی تو هاردای اینترنالم دارم همیشه هم به سیستمم وصله
موندم چی بگیرم برای حفظ این اطلاعات!؟
اکسترنال
اینترنال
تو دی وی دی رایت کنم!؟
نمیدونم
چی پیشنهاد میدین
من اطلاعات مهمی تو هاردای اینترنالم دارم همیشه هم به سیستمم وصله
موندم چی بگیرم برای حفظ این اطلاعات!؟
اکسترنال
اینترنال
تو دی وی دی رایت کنم!؟
نمیدونم
چی پیشنهاد میدین
اگه خیلی اطلاعاتتون مهمه:
بهترین راه و ایمن ترین راه استفاده از هارد های SSD است که قیمت خیلی بالایی داره و بعلت قیمت بالا پیشنهاد نمیشه!!!
ولی در غیر اینصورت باید یه هارد اکسترنال مدل دسکتاپ (آداپتور دار) بگیرید.
این بهترین گزینه است.
دوست عزیز ببخشید ولی الان اصلا وقت ندارم به سوالت جواب بدم.فعلا برو به لینک زیر که سایت اصلیه خود شرکته تا فردا عصر که بهت جواب بدم.
واقعا عذر میخوام!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مگه سرعت انتقال اطلاعات توی هارد اکسترنال با یو اس بی 2 نطده 480 مگ بر ثانیه ؟ پس چرا هیچ وقت تحت هیچ شرایطی به این سرعت نمیرسه ؟ مثلا همین الان دارم اطلاعات هارد 500 گیگ رو میریزم روی هارد 1 ترا جدید که جفتشون با یو اس بی 2 وصلن اما سرعت از 20 مگ بر ثانیه بالاتر نمیره !!!!
همیشه انطوری بوده چه در مورد فلش چه هارد اکسترنال چه جا به جایی اطلاعات از هارد اینرنال به اکسترنال و بلعکس !!!!
ببین اگه اینترنال بگیرم باید بذارم سر این کامپیوتر.کامپیوترش دیگه داره قدیمی میشه.مادربوردشم قدیمیه .پاورشم فکر کنم ضعیفه!
اگه یه هارد اکسترنال بگیرم فکر کنم بهتر باشه...از اکسترنال میشه جای فلش استفاده کرد؟ نه این که بذارم تو جیبم.منظورم اینه که باهاش تبادل اطلاعات کنم دیگه...منظورم اینه خیلی اینور اونورش کنیم خراب میشه(پست اول یه طوریه که آدم فکر میکنه خیلی ناز نازیه!)
میگید آداپتور دار یعنی باید وصل کنیمش به برق؟ یعنی دیگه به پاور فشاری وارد نمیشه؟بعد اگه آداپتور دار بود حتما باید وصل شه به برق یا بدون اونم میشه؟
من احتمالا میخوام فیلمامو توش نگه دارم و کامپیوتر خودمو تقریبا خالی کنم.
میشه هارد اکسترنالو با خودم ببرم دانشگاه یا به اینو اون بدم؟
سلام در مورد a70 هيچي نگفتين؟ ممنون مي شوم بگين
ببینید شما خیلی نمی تونید هارد اکسترنال تغذیه دار رو به راحتی حمل و نقل کنید مثل فلش چون هم ابعادش بزرگه هم اینکه به تغذیه نیاز داره و بدون تغذیه کار نمی کنه برای این منظور شما باید هارد پرتابل بگیرید که بدون تغذیه هست و از طریق همون pc شما تغذیه میشه و مشکلی از لحاظ پاور فکر نکنم داشته باشید اما سرعتش از تغذیه دارا کمتره ابعادش کوچیکتره به راحتی قابل حمله و در یه حجم مساوی قیمتش 2 برابر تغذیه داراست
اگه قصد استفاده به عنوان آرشیو(فیلم) دارید و زیاد حمل ونقل ندارید تغذیه دار مناسبتره
اون سرعت 480 مگا بیت در ثانیه هست که می شه 60 مگابایت در ثانیه. این که شما به نهایت این حد سرعت بری بستگی به خیلی چیزا داره. قابلیت و سرعت هارد خود سیستم و میزان درگیری اون، رابط انتقال دیتا از هارد به مادربورد و کیفیتش، کیفیت بورد اصلی مادر بورد و اتصالات اون، کیفیت کابل ارتباط usb و در نهایت قابلیت خود هارد اکسترنال. من خودم در بهترین حالت روی 46 و 45 مگابایت سرعتم متغیر بوده. ولی روی همون سیستم با همون هارد اکسترنال یه زمانی روی 16 هم انتقال داشتم چون هارد درگیر بوده!
شما باید اولویت هاتون رو برای خرید مشخص کنید.
اگر براتون انتقال در درجه اول اهمیت هست هارد portable بگیرید که آداپتور هم نداره و از یو اس بی استفاده می کنه. سرعتش هم با هاردهای دیگه تفاوتی نمی کنه خیالتون راحت.
اگر براتون انتقال مهم نیست و فقط می خواید اطلاعات رو آرشیو کنید از مدلهای desktop باید استفاده کنید. هم حجم بالاتری می تونید خرید کنید و هم می تونید وقتی نیاز ندارید به اطلاعات دسترسی داشته باشید هارد رو خاموش کنید که اینجوری عمرش بیشتر می شه و اطلاعاتتون هم امنتر خواهد بود.
هارد desktop رو هم میشه حمل و نقل کرد ولی سخت تره جابجاییش و سنگین تره.
من یه هارد 1 ترا میخوام برای اطلاعات مهمم ولی من باید به این اطلاعات دسترسی داشته باشم یعنی دوست دارم 24 ساعته مثل هارد اینترنال به سیستمم وصل باشه سرعتش مهم نیست!!
چی پیشنهاد میدین؟
اکسترنال امنیتش بیشتره یا اینترنال
A70 دقیقا از نظر مشخصات و ظاهر مشابه A80 هستش با این تفاوت که A80 به رنگ آبی هستش ولی A70 به رنگهای قرمز و سیاه در ضمن A70 از USB3 پشتیبانی نمیکنه.
من فردا یا پس فردا A80 سیلیکون پاور رو میگیرم (متاسفانه این 2 روزه نتونستم پیدا کنم) منتظر تست سرعت A80 با USB3 با لپ تاپ من باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)