خدامیدونه که من هم آرزو میکنم بازم بخوریم به منچستر+اینتر.اصلا ایکاش میشد با همه تیم ها بازی میکردیمروی همشون رو کم میکردیم میرفت پی کارش
+
جدای از شوخی امسال سال بایرن خواهد بود این رو به همتون قول میدم.
خدامیدونه که من هم آرزو میکنم بازم بخوریم به منچستر+اینتر.اصلا ایکاش میشد با همه تیم ها بازی میکردیمروی همشون رو کم میکردیم میرفت پی کارش
+
جدای از شوخی امسال سال بایرن خواهد بود این رو به همتون قول میدم.
بله اینو رتبه ی این تیم در لیگ آلمان هم نشون میده .
باز خوبه امسال سالشه که 17 امتیاز با صدر فاصله داره ، اگه سالش نبود چی میشد ؟![]()
2001 هم بایرن توی آلمان خوب عمل نمیکرد و بعضی مواقع بد عقب افتاده بود ولی توی اروپا فوق العاده عمل کردن به جاش.
الان چه ربطی داشت گلم؟
خیلی از تیم های بزرگ زمانی که توی لیگ داخلی نتیجه نمیگیرن میان وتوی لیگ های بین المللی موفق عمل میکنن.
بایرن هم یه تیم فوق العاده بزرگه که نشون داده از این کارها خوب بلده انجام بده.
+
اتفاقا اینجوری قهرمانی بیشتر حال میده
بایرن تو قهرمانی
راستی لیورپول هم اون سالی که قهرمان شد توی انگلیس حتی جزو 4تیم اول هم نتونست باشه
نه آخه اون جمله ی "امسال سال بایرنه" خیلی کلی بود ، من اشتباه برداشت کردم فکر کردم در کل می گید .![]()
کیه که ندونه همیشه سرنوشت بوندسلیگا در نیم فصل دوم مشخص میشه.ممکنه در نیم فصل دوم بایرنی کاملا متفاوت رو شاهد باشیم.
هوادای بایرن برای قهرمانی این فصل تو بوندسلیگا علاوه بر اینکه باید شاهد بایرنی کاملا متفاوت باشن، باید در آرزوی دورتموند کاملا متفاوتی هم باشند. چون به نظر من دورتموند اگه همین رویه رو تو نیم فصل دوم هم ادامه بده، قطعا چند هفته مونده به پایان لیگ قهرمان میشه.
(یوسف جان حال کردی با این حمایت جانانه ای که ازت کردمحالا بازم بیا بگو حمید بد...
)
ولی همه ی این حرفها چه سود وقتی که قراره منچستر قهرمان چمپیونزلیگ بشه![]()
حمیدجان اخه دروغ که نگفتی ،واقعیت رو گفتی داداش.هوادای بایرن برای قهرمانی این فصل تو بوندسلیگا علاوه بر اینکه باید شاهد بایرنی کاملا متفاوت باشن، باید در آرزوی دورتموند کاملا متفاوتی هم باشند. چون به نظر من دورتموند اگه همین رویه رو تو نیم فصل دوم هم ادامه بده، قطعا چند هفته مونده به پایان لیگ قهرمان میشه.
(یوسف جان حال کردی با این حمایت جانانه ای که ازت کردمحالا بازم بیا بگو حمید بد...
)
بعدش هم ژرمنی ها از قهرمانی تیم های همدیگه ناراحت که نمیشن هیچ تازه افتخار هم بهش میکنن.خیالت راحت باشه چه بایرن قهرمان بشه چه دورتمونداین عنوان رو کسب کنه همه ژرمنی ها باهم جشن قهرمانی میگیرن.
+
منچستر وقهرمانی؟
حمیدجان بی خیال رفیق...تا دیرنشده بیاو طرفداریه تیم دیگه شو...![]()
امیدوارم که بایرن مثل پارسال و مثل المان جام جهانی همه رو له کنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)