سلام 42sl900qrدارم .ميخوام گيرنده ديجيتالشو فعال كنم.تو منو مخفيش هم رفتم گزينه ايي نداشت.چه كاري بايد انجام بدم .آيا باآپديت فعال ميشه؟لطفا كمكم كنيد
سلام 42sl900qrدارم .ميخوام گيرنده ديجيتالشو فعال كنم.تو منو مخفيش هم رفتم گزينه ايي نداشت.چه كاري بايد انجام بدم .آيا باآپديت فعال ميشه؟لطفا كمكم كنيد
دوست عزیز شما قیمت ال جی رو لازم دارید در حالی که تو همین فروم هست اینم ادرسشکلیه قیمت ها و مدل هاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام 42sl900qr دارم چند تا سوال دارم اگه زحمتي نيست لطفا بهم جواب بديد
1-چطور ميتونم نرم افزار رو آپديت كنم.ازطريق چه پورتي؟
2-آپديتشو از كجا بگيرم؟
3-چطور DTV رو فعال كنم.تو منو مخفي هم رفتم نشد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باتشكر
---------- Post added at 11:30 PM ---------- Previous post was at 11:25 PM ----------
سلام كسي نيست
---------- Post added at 11:31 PM ---------- Previous post was at 11:30 PM ----------
كمممممممممممممممممممممممم ك
سلام.ورژن فعلي V6.19ميباشد كه DTV موجود نميباشد.چطور فعالش كنم؟
با توجه به قدیمی بودن این مدل فکر نکنم دیگه آپدیتی براش بیاد
در ضمن این تلویزیون تا اونجا که من می دونم اصلا تیونر دیجیتال نداره که بخواد فعال بشه
سلام.داره عزيزم البته رو 42sl90QD
امیر جان هم اسم من!
خودت می گی رو 42sl90QD داره چه ربطی به 42sl900qr داره این مدل انحصارا در ایران و زمانی عرضه شد که هنوز کانالهای دیجیتال در ایران بورس نشده بود و اون موقع تجهیزات اضافه حذف می شد، برای سود بالاتر
حالا اگر فکر می کنید که داره خوب حتما باید در منو مخفی بشه فعالش کرد
سلام
چقدر برخی از تاپیکهای سایت سوت کور شده
دیگه جوابی به سوالات داده نمی شه
معلوم نیست دوستان کجا رفتند
انشالاه هرجا هستند سالم و سر حال باشند
خوش باشید
Last edited by koh; 10-08-2011 at 08:18.
خوب من که تو بحث ها نبودم ولی جواب 99% سوالامو گرفتم و حالا هم که آقا هادی مهندسه این تاپیک نیستش و جواب کسیرو بده
به یاری خدا پایان تاپیک رو اعلام می کنم
درسته من به علت کار زیاد دیگه نمیرسم به این تایپک سر بزنم.
در ضمن در حال تهیه فیلم از مدل های جدید هستم.
امامشکل بزرگ اینجا است که یکی از تبلیغ کنندگان گلدیران که با این شرکت قرار داد دارد و در این سایت عضو هست و بنده ان را میشناسم متاسفانه کارهای که بنده انجام میدهم به نام خودشان میزنند .
و این باعث میشه من کم تر به این سایت سر بزنم.
با تشکر.
هادی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)