تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 86 از 421 اولاول ... 367682838485868788899096136186 ... آخرآخر
نمايش نتايج 851 به 860 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

از دیروز همه ی 85 صفحه حرفاتونو خوندمچه تجربه های پیچیده ای دارین.
    و بسیار به اطلاعاتم افزوده شد.مرسی. ولی آقا جان من هنوز موندم چه کنم.
    جمع بندی من اینه:

دل گرافیکش عالیه,سرعتش عالیه, خیلی داغ میکنه,با وایرلسش آدم مشکل داره, ledش خیلی خوب نیست,اگه از زیگورات نخری بهت قاچاقی و سر هم شدشو می ندازن,ویندوزشو بدم فروشنده بندازه چون دردسر داره(من خودم آخه وارد نیستم خیلی) و درایورهاشو هم از تو درایو c ذخیره کنم که داشته باشم,ویندوز 64 بیتی نصب کنم, و اینکه ایسر ممکنه باهاش مشکل داشته باشم و به خوبی دل نیست!
    همین؟ دیگه نظری ندارین؟ یعنی دیگه بقیش اوکی ِ ؟
    شما اولا باید ببینی لپ تاپت رو برا چه کاری میخوای
    اگه خیلی زیاد بازی میکنی برو دنبال کانفیگی گرافیک قویتری داشته باشه اما قیمتش مسلما گرونتره
    5010 برا افرادی که در کنار کارهای دیگه بازی هم گاهی انجام میدن خوبه و اکثر بازیهارو تاحالا اجرا کرده
    درضمن این 5010 خیلی داغ نمیکنه، وایرلسش مشکلی نداره، نصب ویندوزشم هیچ دردسری نداره و براش پول اضافه به فروشنده نده، درایورهاشم اگه فروشنده بهت نده مجبورب دانلود کنی
    موفق باشی

---------- Post added at 06:09 PM ---------- Previous post was at 06:07 PM ----------

یه لیست کامل از کانفیگها و رنگهای مختلف این مدل در بازار ایران رو میخواستم ممنون
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 3 کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه golli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

شما اولا باید ببینی لپ تاپت رو برا چه کاری میخوای
    اگه خیلی زیاد بازی میکنی برو دنبال کانفیگی گرافیک قویتری داشته باشه اما قیمتش مسلما گرونتره
    5010 برا افرادی که در کنار کارهای دیگه بازی هم گاهی انجام میدن خوبه و اکثر بازیهارو تاحالا اجرا کرده
    درضمن این 5010 خیلی داغ نمیکنه، وایرلسش مشکلی نداره، نصب ویندوزشم هیچ دردسری نداره و براش پول اضافه به فروشنده نده، درایورهاشم اگه فروشنده بهت نده مجبورب دانلود کنی
    موفق باشی

---------- Post added at 06:09 PM ---------- Previous post was at 06:07 PM ----------

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

والا من از برنامه های 3dmax-photoshop-rino-... استفاده میکنم.و کلن از لپ تاپ برای "راندو" استفاده میکنم.
    گیم برام مهم نیست.
    ولی هنوز دو دلم و نمی دونم چی کار کنم. چون درنهایت هم بچه های dell n5010 از لپ تاپشون راضین هم بچه های acer 5741G-434G64Mn ! البته ندیدم کسیو که با هردوی این لپ تاپ ها راندو کار کنه و نظر بده.هنوز دارم میگردم...
    اگه بازم نظری دارین خوشحال میشم از راهنماییتون استفاده کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه mss_195's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

...درنهایت هم بچه های dell n5010 از لپ تاپشون راضین هم بچه های acer 5741G-434G64Mn ! البته ندیدم کسیو که با هردوی این لپ تاپ ها راندو کار کنه و نظر بده.هنوز دارم میگردم...
    اگه بازم نظری دارین خوشحال میشم از راهنماییتون استفاده کنم

دوست عزیز من توصیم اکیدا به سمت 5010 نشونه میره، درباره افرادی هم که از هر دو استفاده کردن چه کسی بهتر از فروشنده هایی که هردوتاشو میفروشن؟!(و نه اونایی که فقط نماینگی dell هستن!) چون من خودم این کارو قبل از خرید کردم به تو هم توصیه میکنم زودتر خیال خودتو راحت کنی..

5. 2 کاربر از mss_195 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mamadbahall's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام عرض میکنم به همه دوستان عزیز

من قصد خرید یه لپ تاپ دارم
    با پیشنهاد دوستانم نظرم به سمت 5010 دل جلب شد
    اکثر صفحاتی که دوستان ذحمت کشیدم و توضیح دادن در باره این رایانه را مطالعه کردم
    راستیتش انتظاری که من از لپ تاپم دارم اینه که تو بازی خوب بهم جواب بده
    چون خوره ی بازی هست و اکثر بازی های جدید رو روی PC تموم کردم
    و از اون طرف نهایتا 800.000 تو من میتونم واسه لپ تاپ خرج کنم به نظر شما این مدل واسه من مناسب هست؟؟؟یا باید به فکر مدل دیگه ای باشم؟؟
    ممنون

داره خودمونی میشه mamadbahall's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

و از اون طرف نهایتا 800.000 تو من میتونم واسه لپ تاپ خرج کنم به نظر شما این مدل واسه من مناسب هست؟؟؟یا باید به فکر مدل دیگه ای باشم؟؟
    ممنون

داره خودمونی میشه abbas777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

درسته!
    بعد از نصب ویندوز متوجه شدم که گرافیک من هم 550vهست که با کارت گارانتی مطابقت نداره و امروز پیگیری می کنم! اما درباره ی قدرت گرافیک های 550v،5470و4650باید بگم که از لحاظ قدرت بیشینه به کمینه یه صورت زیر مرتب می شوند:
    1-4650
    2-550v
    5740-3
    که براحتی می شه از قسمتComparison of Laptop Graphics Cards

سایته notebookcheck این مسئله رو چک کرد!
    لطفا،دوستان موافق و مخالف با ارائه دلیل نظر خود را اعلام کنند.
    Last edited by abbas777; 25-09-2010 at 06:03.

داره خودمونی میشه armanjoon_gh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ممنون
    خب شما اگه صفحه اول رو با دقت بخونید متوجه میشید که این لپ تاپ اکثر بازیهای روز رو اجرا میکنه.فکر میکنم بازیهای خیلی سنگین رو هم با تنظیمات پایین اجرا میکنه.با بودجه شما انتخاب کاملا خوبیه.(مدل i3 ).

---------- Post added at 10:32 AM ---------- Previous post was at 10:29 AM ----------

درسته!
    بعد از نصب ویندوز متوجه شدم که گرافیک من هم 550vهست که با کارت گارانتی مطابقت نداره و امروز پیگیری می کنم! اما درباره ی قدرت گرافیک های 550v،5470و4650باید بگم که از لحاظ قدرت بیشینه به کمینه یه صورت زیر مرتب می شوند:
    1-4650
    2-550v
    5740-3

درسته که 5470 ممکنه از 4650 ضعبف تر باشه(که فکر کنم محسوس نباشه) ولی متعلق به سری 5 ATI هست. در نتیجه در آینده بیشتر بدرد میخوره.سایه زن بالاتر و دایرکس 11 فکر میکنم 5470 رو برنده میکنه.

10. 3 کاربر از armanjoon_gh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mr7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    قلعه حیوانات

پيش فرض

درسته!
    1-4650
    2-550v
    5740-3

بله 4650 در بازیها بهتر جواب میده اما تکنولوژی ساخت 5470 جدیدتر هست
    من خودم بازی mafia2 رو روی بالاترین تنطیمات گرافیک روی حالت high performance اجرا کردم و هیچ مشکلی هم نداشت در حالیکه توی سایت notebook check نوشته روی حالت low هم به زور اجرا میشه!!!
    به هر حال توان کارت گرافیک رو نمیشه فقط با بازی سنجید.

12. 2 کاربر از mr7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sayanermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نمی دونم اینی که میگم تکراریه یا جدید و مفید!!
    الان داشتم تا باطری شارژ بشه با ویندوز ور می رفتم متوجه یه موضوع جالب شدم که خیلی وقته درگیرش بودم و دوست داشتم مشکلشو حل کنم و بالاخره امروز تونستم!
    مشکل من و شاید بقیه عملکرد دکمه های f1 , f2 , و ... و همینطور ترکیب دکمه ی fn با دکمه های مذکور برای انجام عملیات ویندوز بوده!! یعنی وقتی میخوایم به صورت میانبر و با دکمه فایلی و تغییر نام بدیم به صورت عادی باید f2 زد تا فایل در حالت rename قرار بگیره!! ولی تو لپتاپ های ما باید ترکیبات fn و f2 رو گرفت!! برای بقیه کارا هم همینطور!!

امروز در قسمت windows mobility center به بخش جالبی برخوردم که این مشکل و حل کرد و حالا تونستم کاری کنم برای دکمه های مدیا و وایرلس و ... ترکیب دکمه های fn و f هارو داشته باشم که برای من و بقیه ای که مدام با دکمه های f در ویندوز و برنامه ها سر و کار دارند خیلی حیاتی و مهمه!!

برای اینکار اول نرم افزار QuickSet و نصب کنید! سپس برید به windows mobility center و طبق عکس زیر در قسمت function key row گزینه ی Function key رو انتخاب کنید!!

به همین راحتی عملکرد دکمه ی fn و fها برعکس میشه و خیلی راحت میشه مثل باقی کیبورد ها!!

امیدوارم تکراری نبوده باشه! اگر تکراری بود از همگی عذر میخوام!!

14. 12 کاربر از sayanermia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نمی دونم اینی که میگم تکراریه یا جدید و مفید!!
    الان داشتم تا باطری شارژ بشه با ویندوز ور می رفتم متوجه یه موضوع جالب شدم که خیلی وقته درگیرش بودم و دوست داشتم مشکلشو حل کنم و بالاخره امروز تونستم!
    مشکل من و شاید بقیه عملکرد دکمه های f1 , f2 , و ... و همینطور ترکیب دکمه ی fn با دکمه های مذکور برای انجام عملیات ویندوز بوده!! یعنی وقتی میخوایم به صورت میانبر و با دکمه فایلی و تغییر نام بدیم به صورت عادی باید f2 زد تا فایل در حالت rename قرار بگیره!! ولی تو لپتاپ های ما باید ترکیبات fn و f2 رو گرفت!! برای بقیه کارا هم همینطور!!

امروز در قسمت windows mobility center به بخش جالبی برخوردم که این مشکل و حل کرد و حالا تونستم کاری کنم برای دکمه های مدیا و وایرلس و ... ترکیب دکمه های fn و f هارو داشته باشم که برای من و بقیه ای که مدام با دکمه های f در ویندوز و برنامه ها سر و کار دارند خیلی حیاتی و مهمه!!

برای اینکار اول نرم افزار QuickSet و نصب کنید! سپس برید به windows mobility center و طبق عکس زیر در قسمت function key row گزینه ی Function key رو انتخاب کنید!!

به همین راحتی عملکرد دکمه ی fn و fها برعکس میشه و خیلی راحت میشه مثل باقی کیبورد ها!!

امیدوارم تکراری نبوده باشه! اگر تکراری بود از همگی عذر میخوام!!
    ممنونم بابت زحمتی که میکشید و دوستان رو راهنمایی میکنید
    منم اینو دیده بودم اما یادم رفته بود بگم، نه تکراری نبود
    از بایوس هم میشه این کار رو انجام داد اما از ویندوز راحتتره
    Last edited by sheytoon001; 25-09-2010 at 16:48.

16. این کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •