تو رتبه بندی ها که تهران از شریف بالاتره
حتی دوم نیست شریف
اینجارو ببینید متوجه می شید :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما اگر ملاک هایی که برای این رنکینگ محسوب میشه و ببینید متوجه میشید که این مقیاس اصلا ملاک نیست.
به عنوان مثال یکی از امتیاز ها اینه که دانشگاه رشته های بیشتری و پوشش بده
خب تهران دانشکده هنر داره. پزشکی داره .... ولی شریف فقط صنعتیه.
یکی دیگه مقالاتیه که از اون دانشگاه بیرون میره . در سطح رشته هایی جز هنر و پزشکی
بخاطر تحریم ها و ... طبیعیه.
دیگه امکانات رفاهی دانشگاهه که هیچ ربطی به سطح علمی نداره.
دانشگاه شریف با بسیاری از دانشگاههای برتر اروپا مثل نشنال تکنیکال ها پیمان ارتباط داره.
و حتی سطح علمیش از این دانشگاه مذکور که رنک 30 رو در دانشگاههای اروپا داره بالاتره.
و بچه هایی که از شریف میان بورسیه همشون میگن که ما هیچی از نظر علمی تو دانشگاه از اینا کم نداریم.
مخصوصا تو مقطع لیسانس. ولی کمبود امکاناته که بچه ها رو ترغیب میکنه
برای بورس یا ادمیشن گرفتن.
کاری به رتبه بندی ندارم
کلا اینده شو میگم واسه کاری
شریفی ها بیشتر میرن اونور انگاری
بله، درصد زیادی از دانشجویان شریف برای ادامه قصد دارن یا موفق میشن که از دانشگاه دیگه ای پذیرش بگیرن.
چون نداشتن امکانات واقعا دست بچه ها رو میبنده. ولی از نظر سطح علمی فقط باید به 3تا4 دانشگاه مطرح برن
که ارضاشون بکنه. گرنه همون صحبتی رو میکنند که گفتم.
پذیرش گرفتن از اون دانشگاهها هم کار هر کسی نیست.
---------- Post added at 12:47 PM ---------- Previous post was at 12:45 PM ----------
بچه ها من سوالات المپيادهاي شيمي رو ميخوام. كسي كتاب "باشگاه دانش پژوهان المپياد شيمي" رو داره؟ براي المپياد كدوم كتاب از همه بهتره؟ البته من كنكور مد نظرمه و ميخوام براي كنكور بيشتر كار كنم.
خلاصه اگه كتاب سطح بالا سراغ داريد كه تستها رو فصل به فصل جدا كرده ( نه مثل OTN كه همرو باهم گذاشته) لطفا معرفي كنيد. .gif)
سلام
با اجازه من در حد توانم پاسخ شما رو در تاپیک معرفی کتاب میدم.
لطفا سوالتونر و اونجا مطرح کنید. جواب سریعتر و بهتری هم میگیرید.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید