با سلام
ابی جان با تشکر از لطفت ؛ پسوند فایل رو به AVI تغییر دادم مشکل حل شد و بخوبی از روی هارد 500 گیگابایتی اجراش کرد
تشکر![]()
با سلام
ابی جان با تشکر از لطفت ؛ پسوند فایل رو به AVI تغییر دادم مشکل حل شد و بخوبی از روی هارد 500 گیگابایتی اجراش کرد
تشکر![]()
آقا این عینکی که شما میگین نمیدونم چند مدل داره ولی پیرانشهر که بودم صاحب مغازه ای که ازش خرید میکردم قیمت عینک اضافه چه برای الجی سه بعدی 6500 و چه برای سامسونگ 8000 رو میگفت 45-50 و در ضمن میگفت فابریک هم هستن حالا باقیش الهو اعلم....
- قیمت کنترل یدکی فابریک 7000 و 8000 رو هم 50 میگفت
-خوب خدا رو شكر ناصر جان
---------- Post added at 01:24 PM ---------- Previous post was at 01:24 PM ----------
-ميتوني يكدونه براي من امارش وبگيري ببيني دقيقا چند ميگن ؟- قیمت کنترل یدکی فابریک 7000 و 8000 رو هم 50 میگفت
لازم دارم
برادر عزیز با عرض معذرت اول خودتون یه فکری برای نوشته های درهم و ورهم!!!!خودتون بکنین که از همه اونجاهایی (تایپ = تاپیک احتمالا!!!) که فرمودین قر و قاطی تره
راستی مدرسه که میرفتین دیکته و انشا هم داشتین؟
شوخی کردم ولی خدایی این طرز نوشتن شایسته این سایت و این تاپیک نیست از همه دوستان درخواست عاجزانه دارم : فارسی رو درست بنویسیم چون شیرینیش به همین درست نوشتن و درست خواندن اونه![]()
البته که میتونم ابی جان
اینهفته احتمالا سه شنبه تا پنجشنبه (البته اگه وضع هوا و راهها مساعد باشه) میرم پیرانشهر ؛ آمار دقیقشو برات حتما میگیرم. کنترل برای 8000 میخواستی دیگه نه؟
-قربونت برم اره فرقي نميكنه c7000 ,c8000
ممنون ميشم توي پيام خصوصي در موردش باهات حرف ميزنم![]()
تقاضای کمک دارم در خصوص 40c7000
با PVR میشه تصاویر دیجیتالی رو ذخیره کرد یا این ویژگی فقط در تصاویر دیجیتالی است.
Last edited by mehrban1; 31-01-2011 at 15:31.
نیاز به کمک دارم کنترل از راه دور 40c7000 از کار افتاده !
سلام
دوست عزیز یک بار باطری رو خارج کن دوباره بنداز اما اگر در منوی مخفی دستکار کردی باید فاکتوری ریست کنی تا تلویزیون به حالت اول بر گرده اموزش هم در تایپیک های سامسونگ موجود است...موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)