بله من هم در جواب بالا هم گفتم که رتبه هاش فقط قابل اعتماد هست.ولی درصدهاش خیر
موفق باشید
بله من هم در جواب بالا هم گفتم که رتبه هاش فقط قابل اعتماد هست.ولی درصدهاش خیر
موفق باشید
سلام
ببینید داوطلبان در یکی از 3 سهمیه منطقه 1-2-3 قرار میگیرند
شهرهای بزرگ منطقه 1 بقیه شهرها به جز مناطق روستایی 2 مناطق روستایی سهمیه 3
شما باید رتبه در سهمیه رو ملاک قرار بدهی
البته برخی رشته ها که گزینش کشوری دارند رتبه کل ملاک هست
تورو خدا جواب این سوال منو بدید..با چه رتبه ای میشه دانشگاه شیراز.یا صنعتی شیراز قبول شد؟؟منطقه 3 هستم
تورو خدا جواب این سوال منو بدید..با چه رتبه ای میشه دانشگاه شیراز.یا صنعتی شیراز قبول شد؟؟منطقه 3 هستم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این اطلاعات قبولی های کانون رو نگاه کن همه چی رو متوجه می شی
برو سايت كانون
میتونید تست کنید ... قبول شده ها درصدشون موجوده ... رتبشون هم موجوده ...
بدید بچه هایی که به گزینه 2 دسترسی دارن میبینید دقت تخمینش بالاست ... کانون از همون اول هم مشکل داشت. موقعی که این تاپیک رو از کردم از گزینه 2 استفاده میکردیم فقط ... سازمان سنجش هم که فقط برای انتخاب رشته هست و اصلا نمیتونید دقتش رو انکار کنید .چون اطلاعاتش کامله ...
سلام رفقاکسی با رتبه 20 هزار، منطقه 2 ، رشته ریاضی باشه کامپیوتر تو استان تهران چی میتونه قبول شه؟غیرانتفاعی شانسی داره یا فقط پیام نور؟تو سایت کانون هم رفتم ولی چیزی پیدا نکردم و قسمت موندگارشم!!! فایلش دانلود نمیشدلطفا کمک کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام رفقاکسی با رتبه 20 هزار، منطقه 2 ، رشته ریاضی باشه کامپیوتر تو استان تهران چی میتونه قبول شه؟غیرانتفاعی شانسی داره یا فقط پیام نور؟تو سایت کانون هم رفتم ولی چیزی پیدا نکردم و قسمت موندگارشم!!! فایلش دانلود نمیشدلطفا کمک کنید
اینو ببین.
بازم بیشتر بگرد.
داداش خودت لینکی که دادی را ببیناصلا هیچ ربطی به سوال من ندارهضمنا کانون یه مرکز بی خاصیته و فقط نون تبلیغاتش رو میخوره. بعنوان کسیکه 8 سال پیش کنکور دادم و کاملا تو این سالها کارش رو دیدم میگمهمین جدولی که داده شما دقت کنچرت و پرت محضهاصلا تو یه دانشگاه خاص ممکنه یه رشته توپ و یه رشته سطح پائین وجود داشته باشه. میانه رتبه به چه درد میخوره؟حتی میانگین هم بدرد نیخوره چه برسه میانهحتی تو یه رشته خاص هم اگر داده هایی که با سایر داده ها اختلاف زیادی نداشته باشند را جدا نکنی، میانگین بی ارزشه. شما میری دانشگاه میبینی یکی رتبش نصف شماست یکی دو برابر و اون موقع متوجه میشی اصلا این امارها بی ارزشهفقط و فقط دو تا آمار بدرد میخورهیکی آخرین رتبه قبولی ( بدون سهمیه های خاص )دومی رتبه قبولی یک نفر ( بعنوان اینکه این رتبه قبول شده حالا ممکنه بدتر از اونم قبول شده باشه ممکنه نه )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)