تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 86 از 451 اولاول ... 367682838485868788899096136186 ... آخرآخر
نمايش نتايج 851 به 860 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

داره خودمونی میشه Vespoher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

پچ رو هم دانلود کردم ولی درست نشد
    زنگ زدم امرتات میگه روی سریn ویندوز نصب نیست!!!!
    کسی راه دیگه ای به نظرش نمیرسه؟

یعنی چی ویندوز نصب نیست. مگه شما بار اول روشن کردی لپ تاپو ویندوز روش نصب نبود ؟
    مدل شما n61jq مگه نیست ؟ این که ویندوز اورجینال روشه.

داره خودمونی میشه molavi88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

یعنی چی ویندوز نصب نیست. مگه شما بار اول روشن کردی لپ تاپو ویندوز روش نصب نبود ؟
    مدل شما n61jq مگه نیست ؟ این که ویندوز اورجینال روشه.
    n61jq-jx014v
    من نمیدونم این کارشناس امرتات چی میگه؟رو کارتن لپتاپ هم زده که ویندوز روش هست
    زیر لپتاپ هم آرم مایکروسافت و پروداکت کی هستش حالا به نظر شما مشکل از کجاست؟

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

n61jq-jx014v
    من نمیدونم این کارشناس امرتات چی میگه؟رو کارتن لپتاپ هم زده که ویندوز روش هست
    زیر لپتاپ هم آرم مایکروسافت و پروداکت کی هستش حالا به نظر شما مشکل از کجاست؟
    دوست عزیز من پستهای مربوط به مشکلت رو خوندم.شما با تلفن و این چیزها مشکلت حل نمیشه.خودت رو هم اذیت نکن.وظیفه شرکت گارانتی رفع مشکل شماست.لپ تاپت رو بردار و حضوری به گارانتی مراجعه کن .مطمئن باش که جواب میگیری.

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

ب
    اینم مربوط به اون مسئله ای که روش دعوا شده بود :(از منبع معتبر :این Rate زیاد مهم نیست)

مرسی دوست عزیز.

من هم میخوام به نکته ای اشاره کنم شاید برای بعضی ها مهم باشه چون خودم هم هنوز به جوابش نرسیدم.

یکی از دوستام لپ تاپش رو که تازه خریده بود آورد تا من واسش آب بندی کنم. کارهایی مانند پاک کردن برنامه های اضافی, غیر فعال کردن سرویس ها, بک آپ گرفتن و نصب برنامه های امنیتی از قبیل آنتی ویروس.

لپ تاپ این دوستمون HP Pavilion DV6 2170 با مشخصات زیر.

Intel Core i7-720QM
    6 GB DDR3 RAM
    640 GB HDD 7200rpm
    Geforce GT 230M 1GB DDR3

مارک رمی که در این لپ تاپ استفاده شده بود Samsung بود و چون جای 2 تا رم داشت یک رم 4 گیگی انداخته بودند و یکیش هم 2 گیگ. این رو با برنامه ی CPU-Z نسخه ی 1.55 چک کردم. همچنین رمهاش 1333MHz بودن.
    امتیازی که ویندوز به این رم داده بود 7.4 بود.

بعد اومدم و در لپ تاپ خودم یعنی ASUS M60J توسط CPU-Z نسخه ی 1.55 مشخصات رمش رو با HP DV6 2170 مقایسه کردم. اول از همه در ایسوس برنامه CPU-Z نشون میده که جای 4 تا رم داره. در بعضی از انجمن ها هم اشاره شده که جای 2 تا از رمهاش مثل لپ تاپ های معمولی پشتش قرار داره و چای دوتا دیگه اش زیر کیبورد قرار داره. اگر واقعا جای 4 تا رم داشته باشه پس با انداختن 4 تا 2 گیگی پرفورمنس لپ تاپ رو میشه خیلی بهتر کرد.

آیا لپ تاپ شما هم جای 4 تا رم رو نشون میده؟

در ASUS M60J از دوتا رم 2 گیگ با مارک سامسونگ با فرکانس 1066MHz استفاده شده اما با این وجود امتیازی که ویندوز 7 به این رم میده نسبت به رم HP DV6 2170 خیلی قابل قبوله.

از نکات مثبت HP DV6 2170 که با نام HP DV6 2020 هم در ایران وجود داره میتونم به کناره های براق و فلزی اون اشاره بکنم.

با وجود اینکه هم HP هم ASUS از رزولیشن 1366*768 (خروجی FULL HD از طریق HDMI) استفاده میکردند اما رنگ های ایسوس در مونیتور طبیعی تر از HP بود. البته قبلا هر کنتراست هر دو لپ تاپ رو روی 90 درصد گذاشته بودم. و هر دو لپ تاپ هم از High \Performance در حالت اتصال به برق استفاده میکردند. در کل کیفیت مونیتور ایسوس خیلی بهتر بود.

نکته ی منفی دیگه HP صدای فنش بود. با وجود اینکه من چند ماهه که دارم از M60J استفاده میکنم اما HP DV6 2170 تازه خریداری شده بود اما صدای فن HP بیشتر بود. تقریبا میتونم بگم ایسوس اصلا صدایی در مقابل اچ پی نداشت.

از طرف دیگه شیار های خروجی هوا توسط فن و گرمای داخل لپ تاپ در HP طراحی بدی داشت. بدترین جایی که میشه این شیارها رو قرار داد پشت پشت لپ تاپ و در حالت رو به پایین. طوری که وقتی لپ تاپ رو روی پا قرار میدادی این شیار ها تقریبا گرفته میشدند و راهی برای خارج کردن گرما وجود نداشت. در حالی که در ایسوس سمت چپ و بغل لپ تاپ گداشته شده و حتی در حالت دراز کشیدن روی تخت و استفاده از لپ تاپ این خروجی گرفته نمیشه.

نکته منفی دیگر HP در مقابل ایسوس برای کاربران معمولی (نه حرفه ای ) این بود که تمام حجم هاردش رو به 1 پارتیشن اونم C اختصاص داده بود. یک پارتیشن دیگه هم به اسم Recovery وجود داشت که 10 گیگ حجمش بود با یدونه دیگه که فکر کنم تقریبا 300 مگابایت حجم داشت و نوشته بود HP Tools یا یک همین جیزی.

در کل HP یدونه C داشت و دیگه هیچی نداشت. یکی نیست به اینها بگه خیلی سخت بود که مثل ایسوس و خیلی از برندهای دیگه 2 تا پارتیشن درست و حسابی با حجمهای یکسان درست میکردی تا حداقل کاربران معمولی که جیزی از پارتیشن بندی و یا تغییر حجم پارتیشن ها بلد نیستند بتونند یک پارتیشن و درایو مطمئن داشته باشند تا در صورت از دست دادن ویندوز و خرابیهاش به فایل ها و یادگاریهایی که دارند آسیبی نرسه.
    واقعا این قسمتش کم کاری HP رو نشون میداد. هیچ دلیلی هم نمیتونه برای من قانع کننده باشه که چرا اچ پی این کار رو نکرده.

نکات دیگه نرم افزاری هم وجود داشت اما بهتره بهش اشاره نکنم تا دوستان نگند داره از اچ پی بد میگه. من سعی کردم واقعیت ها رو بگم و برام مهم نیست که خودم ایسوس استفاده میکنم یا اچ پی. اما با آزمایش یکی از High End های اچ پی فکر نکنم در صورت عوض کردن ایسوس بخوام سمت اچ پی برم.

در مورد رم اگر یکی توضیح بده ممنون میشم.

5. 3 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه molavi88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوست عزیز من پستهای مربوط به مشکلت رو خوندم.شما با تلفن و این چیزها مشکلت حل نمیشه.خودت رو هم اذیت نکن.وظیفه شرکت گارانتی رفع مشکل شماست.لپ تاپت رو بردار و حضوری به گارانتی مراجعه کن .مطمئن باش که جواب میگیری.
    به نظر شما قبول میکنن؟اگه قبول نکرد چیکار کنم؟

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر شما قبول میکنن؟اگه قبول نکرد چیکار کنم؟
    یعنی چی قبول نمیکنن.شما حدود 150 هزار تومن بابت ویندوز لپ تاپت پول دادی،حتمآ قبول میکنن.

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام مهرداد جان

بله 1G رم داره و بقیش رو هم ویندوز Share میکنه.
    سلام داداش
    مگه 5730 هم شر داره ؟
    من فکر میکردم نداره

---------- Post added at 06:52 PM ---------- Previous post was at 06:48 PM ----------

به نظرم ویندوز نمراتش همینجوریه
    خیلی مسخرس نمره دادنش من چک کردم یه مدت

---------- Post added at 06:54 PM ---------- Previous post was at 06:52 PM ----------

دوستان g51jx مشکلی نداره؟ کسی تا حالا مشکلی ازش نشنیده؟ کانفیگ و ظاهرش که عالیه!
    خیلی از n61jq باید بهتر باشه.البته قبول دارم تو این رنج قیمت n61jq تکه...
    این لپتاپ هنوز به فروش عمده تو ایران نرسیده که بچه ها بخوان بگن بده یا خوبه
    اما کار ایسوز تکه
    اما قیمتی که سازگار زده نمی ارزه

داره خودمونی میشه Mohammad_Asus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه
    امروز یه سر رفتم پارسیان و ایرانیان ، اعصابم خورد شد !
    این مغازه دارها و نماینده ها واقعا چیزی نمیدونن یا اینکه نمی خواهند به مشتری جواب درست و حسابی بدن ؟!

از یکی از نماینده های به نظر گردن کلفت تو پارسیان پرسیدم پسوند N61JQ یی که شما دارین چیه ؟ گفت ببین این پسوندها اصلا مهم نیست و یکی از اون طرف گفت اینها مربوط به Distributor های مختلف هست(حالا فکر کرد من نمیدون یعنی چی )
    گفتم که اینها از نظر قطعات داخلی و برندهای اونها با هم فرق میکنند ، میگفتند که نه بابا تو چقدر حساس هستی و (تو دل خودش : بیا جنس مارو بخر ، حالشو ببر ! )

یه جا هم رفتم با کمال احترام گفت 010v هست - باس رم این نوت بوک 1066 و هارد اون 500GB - 7200RPM هست.(این رو میشه در لینکهای سایتهای خارجی هم دید).یکی از بچه های اینجا هم فکر کنم همین مدل رو دارند که برند قطعاتش فرق میکرد با 014v

ایرانیان هم به همین منوال..اکثرا اسرار دارند رو اینکه همه این مدلهای وارد شده یکی هستند.

در ضمن من فکر میکنم وارد کننده اصلی ویستا هست ولی به طور مستقیم با امرتات و سازگار ارتباط دارن ، البته هنوز مطمئن نیستم.

10. این کاربر از Mohammad_Asus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز erno69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بابلسر

پيش فرض

هرجوری حساب کنیم بازم g51jx از n61jq بهتره...

داره خودمونی میشه Mohammad_Asus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی نظرتون در مورد تفاووت برچسب USB 3.0 چیه ؟ ممکنه برای خودتون رو بفرمایید ؟! ( مردم به چه چیزهایی دقت میکنند هااا )

شماره 1 : ( مربوط به 010)

شماره 2 : (مربوط به یکی از تصاویر داخل همین تاپیک - فکر میکنم 014 هست)

نوت بوک چک :

خدایا توبه !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •