دوستان من در مرحله ی چهارده که اون سیاهه کلت رو به طرفم میگیره بازی گیر میکنه،چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
دوستان من در مرحله ی چهارده که اون سیاهه کلت رو به طرفم میگیره بازی گیر میکنه،چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
منظورم دقیقآ همینجاست...
بازی تموم شد و رفت جزو بازی های خاطره ساز مانند مافیا 1
فقط میشه گفت محشر بود
Call of Duty Black Ops Lag Patch
Treyarch has finally released a PC patch for Call of Duty: Black Ops in order to fix the game's broken multiplayer mode. As detailed in our (sad because pointing out documented technical issues shouldn't be f*cking controversial), the game has suffered from intense lag, stuttering and connection issues since launch.
The new patch aims to fix this issue, which ought to bump the game up from shattered mess to GOTY-contending classic. I have not yet personally tested the patch out, but should it work, you can add up to three extra points on our review score should you wish, since the game ought to now be rockin' awesome.
Black Ops was easily among the most miserable reviews I've written. It's never fun to have to bash a game that one knows is great, all due to some absolutely stupid technical problems that shouldn't be there, yet completely ruin the experience. This was Treyarch's big stamp on the series, and it's sad that this had to happen.
خلاصه : شرکت سازنده بازی تری آرک پس از متوجه شدن از مشکلات متعدد کاربران PC ا زجمله داشتن لگ زیاد در بازی و استفاده از تمامی منابع سیستمی از جمله استفاده 100 درصدی از پردازشگر کامپیوتر اولین پچ بازی را از طریق سیستم Steam منتشر کرد که طبق گفته اکتیویژن ناشر رسمی بازی این مشکلات رو حل می کنه :
improves performance for dual and quad core systems, reduces GPU hitching on certain graphics cards and makes tweaks to servers to reduce overall lag
بهبود بخشیدن عملکرد سیستم هایی با پردازشگر های دو هسته ای و چهارهسته ای، کاهش منقبض کردن وان کارت گرافیک در بعضی از کارت های و یه سری از تغییرات در سرورها برای کاهش میزان لگ
این پچ هم اکنون از طریق سیستم Steam برای کسانی که بازی رو خریده اند قابل دریافت است و تیم سازنده بازی در حال کار کردن برای نقص دیگر مشکلات بازی است
پچ رسمی بازی قابل دانلود Non-Steam مدتی بعد برای دیگر کاربران منتشر خواهد شد که می تواند انتقادات زیادی را روانه تری آرک کند، این اولین بار در سری این بازی محبوب است که چنین مشکلاتی باعث بدنام شدنش می شود
Last edited by M A X I M U M; 14-11-2010 at 02:13.
منم بالاخره پس از خرابی بصره همین الان تمومش کردم،اون جایی رو که بالا گفتم گیر میکرد هم دوباره رفتم و خوشبختانه اینبار گیر نکرد....خلاصه بازی خیلی زیبایی بود ولی حیف بسیار کوتاه بود....ای کاش حداقل 40 50 تا مرحله داشت تا به این زودی تموم نمیشد....حالا باید یه سالم بشینیم و منتظر کال اف 8 بشیم تا اونم بیاد و 5 6 ساعته تمومش کنیم....
---------- Post added at 02:57 AM ---------- Previous post was at 02:54 AM ----------
مگه فوتباله که پچ میدن،یه بار تمومش کردیم و من یقره الفاتحه...حالا تازه دارن پچ میدن!!!؟؟؟![]()
سلام میدونم باید بزنی چطوری باید بزنیمش
هر چی شلیک میکنم نمیخوره که روشی داره یا باید روش اول قفل کنه؟
من يه مشكل عجيب دارم وقتي بازي رو اجرا مي كنم اين منو اجرا مي شه
it appears that call of duty: blackops did not quit properly the last time it ran.
do you want to run the game in safe mode?
this is recommended most pepole.
it will chang your system settings but not your controls
وقتي گزينه yes يا no رو مي زنم هم هيچ اتفاقي نمي افته
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.....
باید خودت بهش جهت بدی!
حرفت واسه اونایی که ایراد بی مورد میگیرن درسته نه همه کسایی که اشکالای بازی رو میگن مثل موسیقی بازی!
بازی خوبیه و همه ما حداقل اینو یه بار تموم میکنیم ولی آیا کل این بازی ارزش MW 2 رو داره؟ همه چیش مدیون انجین و زحمات IW هستش اگه رکوردی هم زد(که به نظر نمیرسه)دلیلش به کیفیت برتر نیست بلکه اثرات MW هستش!
بهظنرم ارزش 2 تومن پولی که دادیم رو نداشت!!!
بازی کوتاه،تو هوش مصنوعی واقعا ضعیف بود...
من با نیم میلیون نفر رفیق میرم تو،اونوقت اونا همه به نم شلیک میکنن!!! یا رو جلو روشونه و من اون پشت قایم شدم که اسنپ کنم،اونوقت گیر میدن به من و به بنده ی حقیر شلیک میکنن....
اصلا چششون دنیا رو نمی بینه...
اون یارو ویتنامی ها هم که نوبرن والا....پشت دیوار قایم میشن و تیر رهیاب میزنن!! فک میکم پیش انجلینا جولی دوره ی شلیک وانتدی دیدن!!!
صدا گذاری خنده دار بود حداقل برا من...هر جوری صدا رو بالا پایین کردم،بمش رو شلیک کردن بیخودی و نارنجک الکی انداختن...ولی بازم اکشن نداد بهم!!(چیزی که تو نسخه ی خبلش خیلی بهتر بود!!)
تعداد مراحل هم خیلی کم بود!!! بابا چیه این؟! داداشم تو نصف روز تمومش کرد و من با نیم ساعت بازی 4 ساعت اینترنت بازم دو روزه تمومش کردم!!!
البته از حق نگذریم که بازی کردن تو سطح خیلی سختش واقعا سخت بود و اذار دهنده.....
چه قدر گرافیک کار کردن چه قدر جلوه!!!!!!!
من دهنم باز مونده بود...
واقعا نمیدونم چی بگم...
فکر کنم با گرافیک ترین بازی دنیاست.
محتوای مخفی: صحبت در گوشی
2 تا عکس از بازی گرفتم :
محتوای مخفی: size = 75 KB
محتوای مخفی: Size = 100 KB
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)