صبرم برای به چنگ گرفتن ان 8 به پایان رسید
این هدفونی که تو پست قبلی گذاشتین بلوتوثه؟ یا اون قلم؛ واسه ایران ارسال میشه؟
---------- Post added at 01:02 AM ---------- Previous post was at 01:01 AM ----------
منظورتون از هدف خاص و ایران چیه؟![]()
صبرم برای به چنگ گرفتن ان 8 به پایان رسید
این هدفونی که تو پست قبلی گذاشتین بلوتوثه؟ یا اون قلم؛ واسه ایران ارسال میشه؟
---------- Post added at 01:02 AM ---------- Previous post was at 01:01 AM ----------
منظورتون از هدف خاص و ایران چیه؟![]()
Last edited by Help118; 02-07-2010 at 01:14.
منظور اینکه از اونجا که مدتیه نوکیا برای بازار ایران دندون تیز کرده ممکنه هدف خاص ایرانم باشه!
این هدفون عجب چیزیه
باتشکر
تا جایی که می دونم و دیدم هرکجای نوکیا رفتم برنامه بگیرم از سایتش یا خواستم با OVI اون سرگرم بشم نوشت واسه منطقه شما امکان پذیر و مهیا نیست
خیلی خوب دندون تیز کرده آرهمن فقط تنها تیزدندونی ای که دیدم رایگان شدن نقشه ها و جی پی اس بود
![]()
بچه ها توی مشهد کجا نمایندگی معتبر واسه خرید N8 پشینهاد میکنین میخوام از همین حالا برم زنبیل بذارم
نمایندگی معتبری توی سایت نوکیا ی فارسی ندیدم واسه مشهد
شرم آوره
تنها دلایل این که فروشگاه اووی به ایران خدمات نمی ده، عدم پشتیبانی اپراتورهای ایرانی از ارسال پیام چند رسانه ای به طور کامل و بین المللی و همچنین تحریم بانک های ایرانی به ویژه بانک های دولتی هست. وگرنه مطمئن باش نوکیا از خداشه که اووی به ایران خدمات بده...
شاد باشین![]()
به نظر شما از همه نظر n8 بهتره یا droid x???????????
سرعت
پردازش
گرافیک
برنامه خوری.................
N8
شاد باشین![]()
من بشدت عاشق این سینی شدم! ولی حیف که برا من کاربردی نداره!
بهترین کاربرد و کارایی رو برام همین n8 داره!
تازه تو کاغذ شاید یکی برتر باشه ولی باید در عمل دید!!!
با تشکر
سلام
دوست عزیز درسته طرفدار نوکیا هستیم اما نمیشه که چشممون رو رویه حقیقت بست.
البته نظر دوستانم محترمه اما بنظر من در اکثر این موارد بجز gpu دروید ایکس بهتره.
gpu هم باید بررسی شه دقیق نمیشه گفت.
ودر آخر این دو گوشی اصلا به هم ربطی ندارن.
یکی مالتی مدیا و دوربین یکی ....
شرم نکن همون آدرس نماشنده که واسه تهران هم گذاشته یه شارلاتانی بیش نیستن! دوسه بار گوشی خریدم پستی هر دففعه یه کلک و کلاه و بامبولی راه انداختن
---------- Post added at 02:19 AM ---------- Previous post was at 02:17 AM ----------
اسپم نده(شوخی)
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)