ویژگیهای بازیکنان
- در مورد دقت و قدرت پاسها و اینکه چطوری این موارد بر اساس تواناییها و استت بازیکنان بنا شده :
پاسورهای خوب در پاسهای تک ضرب حساسیت بیشتری نسبت به دکمه پاس دارن یعنی این قبیل بازیکنان در زمان فشار دادن دکمه پاس در گیم پد , واکنش سریعتر و ترکیب بهتری در دقت و قدرت پاسها نسبت به بقیه دارن .
- شوت با پای غیر تخصصی . چه مقدار در دقت شوت بازیکنانی که با پای غیر تخصصی اقدام به شوتزنی میکنند داره ؟
فرصت امتحان کردنشون پیدا نکردم اما دو تا شوت از فن پرسی دیدم که با پای راستش زد اون شوتها توی چارچوب بود اما قدرت لازمه رو نداشت و راحت توسط دروازه بان مهار شد .
- تمام بازیکنان میتونند تکنیکها و فریبها رو در بازی اجرا کنند ؟
تمام بازیکنان میتونن اما دریبل زنهای ماهر تر میتونن ایتکار رو سریع تر انجام بدن .
- استفاده افراطی از دویدن چه تاثیری روی STAMINA سرعت دقت و حرکت با توپ داره ؟
مستقیما امتحان نکردم اما هر بازیکن یک شاخص روی سرش داره که فکر میکنم مربوط به دویدن باشه .
انیمیشن ها
- در رابطه با حرکت توپ آیا انیمیشنها با حرکات مچ میشن ؟
فقط چند مورد بود که حرکات حالت نرم نداشتن . در بیشتر موارد انیمیشنها حرکات بازیکنان رو مچ میکردن .
- در مورد حرکات بدون توپ چی ؟
مورد خاصی در این زمینه ندیدم بنابراین این بخش هم موردی نداره .
- در مورد شناوری انیمیشن ها . حرکات بهم پیوسته هستن ؟ مثلا پرش فریم در ضربه به توپ یا مواردی از این دست وجود نداشت ؟
دوباره باید بگم بنظر خوب میرسیدن .
- انیمیشنهای شوتهای والی - جایگیری بازیکنان .
مورد قابل توجهی ندیدم .
- انیمیشنهای مربوط به شیفت و جابجایی توپ به قسمت خارج پا .
در این زمینه هم مورد خاصی ندیدم .
- لغزش و بهم خوردن تعادل بازیکنان در اثر زمان سنجی نادرست در حرکاتشون .
توی چند موقعیت دیدم که بازیکنانی در نتیجه حرکاتی که با توپ داشتن به زمین خوردن اونا مهارت لازمه رو برای اون حرکات نداشتن .
هوش مصنوعی
- در زمینه سیستم جدید دفاعی .
حرکت Jockeying خوب به نظر میرسه ( توی پست قبل در موردش توضیح دادم ) اما امیدوارم دفاع "hold up play"( نوعی حرکت تدافعی برای عدم پیشروی مهاجمین ) بهتر بشه . به نظر نمیرسید که فریبها و تکنیکهای مهاجمین زیاد کار ساز بشه و از این طریق مهاجمین بتونن از مدافعین عبور کنن اما بعضی وقتا دیده میشد که یک بازیکن سرعتی به راحتی از طریق چلنج و تعامل و نبرد فیزیکی حریفشو پشت سر میذاشت .
- دروازه بانها در مجموع .
در 50 درصد موارد اونا خیلی ضعیف عمل میکردن . ضعفشون واضح و مشخصه .
- مدافعین برای ضربات کرنر جلو میومدن ؟
چیز جدیدی ندیدم تا جایی که میتونم بگم مثل نسخه قبله .
- در مورد تنوع و گوناگونی پرسینگ و سبک دفاعی تیمهای مختلف .
من فقط چند تا بازی در برابر CPU بازی کردم به نظر میرسه پرسینگ فقط در منطقه دفاعی و میانه زمین صورت میگیره . درجه سختی بازی روی درجه متوسط تنظیم شده بود .
- عملکرد هوش مصنوعی که مدافعین شما رو کنترل میکرد به چه شکلی بود ؟ فقط فضاهای خالیو پوشش میداد یا اینکه دفاع خوب و شایسته ای رو به اجرا میذاشت ؟
هنوز به نظر میرسه فقط فضاهای خالیو پوشش میده . برای پوشش یک بازیکنی که در حال دویدن بود من هنوز باید خودم مدافع خودیو تحت کنترل در میاوردم و با یک بازیکن دیگه مهاجم دیگه رو پرس میکردم .
- هوشیاری بازیکنان در زمینه توپهای سرگردون چطور بود ؟ بخصوص بعد از زدن تکل .
در مجموع خوب بود اما من هنوز فکر میکنم این موردو باید بیشتر روش کار کنن .
- در زمینه انتخاب نحوه مهار یا دفع توپ توسط دروازه بانها مثلا بجای اینکه توپ دفع کنن اونو مهار کنن .