تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 86 از 674 اولاول ... 367682838485868788899096136186586 ... آخرآخر
نمايش نتايج 851 به 860 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

Pro Evolution Soccer: What is PES Magic

ببخشید این چی هست؟حجمش چه قدره ، از gameplay هستش؟؟؟یه توضیح جزئی میدادی رفیق !!

ویرایش!!!:اهان یه متنه در مورده بازیه یه عکس هم اولش موجوده که فکر کنم تکراریه

توی متنش هم گفته شده که pes قبلا یه جور جادو داشت که در این نسل دیگه شاهد جادوی pes نیستیم و بجاش fifa روز به روز بهبود یافته

2. 2 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad dante's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    همینجا...

پيش فرض

کسی نمی دونه تاریخ دقیق عرضه ی این بازی چه زمانیه؟؟؟؟؟

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

کسی نمی دونه تاریخ دقیق عرضه ی این بازی چه زمانیه؟؟؟؟؟
    نوامبر 2010 , برابر با ابان و اذر سال جاری .

آخر فروم باز Traceur's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

تریلر مربوط به گیم پلان :

(89 مگ)کیفیت بالا:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    (18.4 مگ) کیفیت متوسط:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. 6 کاربر از Traceur بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mj21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام
    ببخشید دموی این بازی کی میاد ؟ مثل دموی 2010 که چند تا تیم داشت
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad dante's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    همینجا...

پيش فرض

نوامبر 2010 , برابر با ابان و اذر سال جاری .
    ولی من یه جا خوندم تا یکی دو هفته ی دیگه میاد

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ولی من یه جا خوندم تا یکی دو هفته ی دیگه میاد
    دو هفته که نه ولی امید می ره که تا یک ماه یا 5 هفته دیگه بیاد دموی قابل بازی PES 2011
    یکی از دلایلی که پارسال PES 2010 بهتر مشکلاتش برطرف شد همون زود اومدن دموش بود و توی اون مدت کم یعنی یک ماه سازندگان بازی تا حدودی برخی مشکلات رو برطرف کردند

10. 6 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

روز چهار شنبه adam در podcast در مورد آخرين كدي كه بازي كرده توضيح ميده ....

A few of you connected the dots, and yes i had some of the WENB guys here to play code.

JUST finished now, and dropped them off at the hotel.

Pleased to say EVERYONE was more than happy. You'll get their impressions on Wednesday in a special round table podcast

ویژگیهای بازیکنان

- در مورد دقت و قدرت پاسها و اینکه چطوری این موارد بر اساس تواناییها و استت بازیکنان بنا شده :
    پاسورهای خوب در پاسهای تک ضرب حساسیت بیشتری نسبت به دکمه پاس دارن یعنی این قبیل بازیکنان در زمان فشار دادن دکمه پاس در گیم پد , واکنش سریعتر و ترکیب بهتری در دقت و قدرت پاسها نسبت به بقیه دارن .

- شوت با پای غیر تخصصی . چه مقدار در دقت شوت بازیکنانی که با پای غیر تخصصی اقدام به شوتزنی میکنند داره ؟
    فرصت امتحان کردنشون پیدا نکردم اما دو تا شوت از فن پرسی دیدم که با پای راستش زد اون شوتها توی چارچوب بود اما قدرت لازمه رو نداشت و راحت توسط دروازه بان مهار شد .

- تمام بازیکنان میتونند تکنیکها و فریبها رو در بازی اجرا کنند ؟
    تمام بازیکنان میتونن اما دریبل زنهای ماهر تر میتونن ایتکار رو سریع تر انجام بدن .
    - استفاده افراطی از دویدن چه تاثیری روی STAMINA سرعت دقت و حرکت با توپ داره ؟
    مستقیما امتحان نکردم اما هر بازیکن یک شاخص روی سرش داره که فکر میکنم مربوط به دویدن باشه .

انیمیشن ها

- در رابطه با حرکت توپ آیا انیمیشنها با حرکات مچ میشن ؟
    فقط چند مورد بود که حرکات حالت نرم نداشتن . در بیشتر موارد انیمیشنها حرکات بازیکنان رو مچ میکردن .

- در مورد حرکات بدون توپ چی ؟
    مورد خاصی در این زمینه ندیدم بنابراین این بخش هم موردی نداره .

- در مورد شناوری انیمیشن ها . حرکات بهم پیوسته هستن ؟ مثلا پرش فریم در ضربه به توپ یا مواردی از این دست وجود نداشت ؟
    دوباره باید بگم بنظر خوب میرسیدن .

- انیمیشنهای شوتهای والی - جایگیری بازیکنان .
    مورد قابل توجهی ندیدم .

- انیمیشنهای مربوط به شیفت و جابجایی توپ به قسمت خارج پا .
    در این زمینه هم مورد خاصی ندیدم .

- لغزش و بهم خوردن تعادل بازیکنان در اثر زمان سنجی نادرست در حرکاتشون .
    توی چند موقعیت دیدم که بازیکنانی در نتیجه حرکاتی که با توپ داشتن به زمین خوردن اونا مهارت لازمه رو برای اون حرکات نداشتن .

هوش مصنوعی

- در زمینه سیستم جدید دفاعی .
    حرکت Jockeying خوب به نظر میرسه ( توی پست قبل در موردش توضیح دادم ) اما امیدوارم دفاع "hold up play"( نوعی حرکت تدافعی برای عدم پیشروی مهاجمین ) بهتر بشه . به نظر نمیرسید که فریبها و تکنیکهای مهاجمین زیاد کار ساز بشه و از این طریق مهاجمین بتونن از مدافعین عبور کنن اما بعضی وقتا دیده میشد که یک بازیکن سرعتی به راحتی از طریق چلنج و تعامل و نبرد فیزیکی حریفشو پشت سر میذاشت .

- دروازه بانها در مجموع .
    در 50 درصد موارد اونا خیلی ضعیف عمل میکردن . ضعفشون واضح و مشخصه .

- مدافعین برای ضربات کرنر جلو میومدن ؟
    چیز جدیدی ندیدم تا جایی که میتونم بگم مثل نسخه قبله .

- در مورد تنوع و گوناگونی پرسینگ و سبک دفاعی تیمهای مختلف .
    من فقط چند تا بازی در برابر CPU بازی کردم به نظر میرسه پرسینگ فقط در منطقه دفاعی و میانه زمین صورت میگیره . درجه سختی بازی روی درجه متوسط تنظیم شده بود .

- عملکرد هوش مصنوعی که مدافعین شما رو کنترل میکرد به چه شکلی بود ؟ فقط فضاهای خالیو پوشش میداد یا اینکه دفاع خوب و شایسته ای رو به اجرا میذاشت ؟
    هنوز به نظر میرسه فقط فضاهای خالیو پوشش میده . برای پوشش یک بازیکنی که در حال دویدن بود من هنوز باید خودم مدافع خودیو تحت کنترل در میاوردم و با یک بازیکن دیگه مهاجم دیگه رو پرس میکردم .

- هوشیاری بازیکنان در زمینه توپهای سرگردون چطور بود ؟ بخصوص بعد از زدن تکل .
    در مجموع خوب بود اما من هنوز فکر میکنم این موردو باید بیشتر روش کار کنن .

- در زمینه انتخاب نحوه مهار یا دفع توپ توسط دروازه بانها مثلا بجای اینکه توپ دفع کنن اونو مهار کنن .
    حسين جان در مورد stamania نمي فهمم منظورشو ......

اين همون نفس بازيكنا هستش كه بعد از طي مسافتي ديگه نميتونن بدوند ؟!؟ يا منظورش همون نوار هستش كه روي اسم بازيكن هستش .....همون نوار خستگي ....؟
    منظورش از شاخص روي سرش چيه ؟
    اين خيلي رنج آور هستش كه پدال سرعت رو بگيري و با يك بازيكن از اين طرف ميدون بري اون طرف و اون بازيكن خم به آبروش نياد ! اين نكته هم توي فيفا رعايت شده و يك مسافت كه بازيكن مي دوه خسته ميشه و ديگه نمي تونه راه بره
    .................................................. ...
    نكته رو در مورد انيميشنهاي بازي بگم كه درسته فيفا كليكسيون از انيميشن هستش اما نميشه از ساكر انتظار داشت توي اين نسخه بتونه مثل فيفا اونقدر انيميشن به بازي اضافه كنه چون فيفا اين كارو توي 4 سال انجام داد نه يكسال ....البته امسال انصافا خيلي انيميشن به بازي اضافه شده و نسبت به نسخه 10 بازي خيلي بيشتر هستش و بازيكنهارو از اون حالت خشكي درآورده و بازي خيلي نرم تر شده .اگه تو اين ويديو هاي كوتاه منتشر شده از بازي ببينين بنظر من نرمي و رواني بازي با نسخه 10 قابل قياس نيست .
    .................................................. ............................
    Last edited by google_boy07; 01-08-2010 at 19:16.

12. 2 کاربر از google_boy07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دقیقا به نظرم بازی باز هم خشکی حرکاتش بر طرف نشده!و این یعنی بد..............................امیدوارم تو ویدیو Gamescom برطرف بشه مشکل!

14. این کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دقیقا به نظرم بازی باز هم خشکی حرکاتش بر طرف نشده!و این یعنی بد..............................امیدوارم تو ویدیو Gamescom برطرف بشه مشکل!
    برعكس .......من به نظرم نسبت به نسخه 10 بازي خيلي بهتر شده و انيميشنها نرم تر شده

دوست من مطمئن باش ديگه از اين بهتر نميشه و ديگه انيميشني نيست تا اضافه بشه .

به نظره من براي امسال عاليه . خيلي حساس شدي .

من اگه بخوام نسبت به پارسال مقايسه كنم ميدوني كه امسال 1000 انيميشن جديد به بازي اضافه شده در حالي كه پارسال فقط 300 تا بود . اين موضوع در بازي كاملا مشهود هستش .

به نظره من اين حالت روباتيك خيلي خيلي بهتر شده .

16. این کاربر از google_boy07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •