تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 86 از 634 اولاول ... 367682838485868788899096136186586 ... آخرآخر
نمايش نتايج 851 به 860 از 6331

نام تاپيک: I9000-I9003 Galaxy S & SL » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Andorid و صفحه نمایش 4 اینچ

داره خودمونی میشه روزبه 007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

این پستتم خیلی باحال بود لذت بردیم[/QUOTE]
    حالا کجای کاری به من می گفتن بلد چارلی چاپلین.احتمالا تا حالا استعداد من رو در فلان چر گفتن درک کردید

---------- Post added at 08:51 PM ---------- Previous post was at 08:48 PM ----------

نشنیدم
    برادر شما می تونی 1020000 تومن بدی آیپد و باهاش حال کنی .. از گالاکسی هم ارزونتر و به صرفه تره.

بخش آیفون هم اینجاست:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خوش اومدی
    چه جالب شما فک کنم الان حدودا یه 6 ماهی می شه علاالدین نرفتی قیمت اخر ایپد750 تومان مفت والا
    از راهنمایی تون هم ممنون راسشو بخواید من نمی دونم ایفون چی .لطفا راچبش توضیح بدید.<خوردنی>
    Last edited by روزبه 007; 05-07-2010 at 19:53.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

حالا کجای کاری به من می گفتن بلد چارلی چاپلین.احتمالا تا حالا استعداد من رو در فلان چر گفتن درک کردید
    رفیق جدآ یه طوری صحبت کن ما هم حالیمون شه...بلد چارلی چاپلین و فلان چر دقیقآ معنیش چی میشه؟!

3. 3 کاربر از bzt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ااااااا خوب شد گفتی .. پس بازم از گالاکسی ارزونتره گالاکسی 900 تومنه نمی ارزه اصلا

خوردنی یه چیز دیگس اگه خواستی تو پروفایلت ادامه می دم.

والسلام

5. 5 کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

چه جالب شما فک کنم الان حدودا یه 6 ماهی می شه علاالدین نرفتی قیمت اخر ایپد750 تومان مفت والا
    ایشون منظورش آیپد 3g بود نه اون آیپد خزو خیلا

رفیق جدآ یه طوری صحبت کن ما هم حالیمون شه...بلد چارلی چاپلین و فلان چر دقیقآ معنیش چی میشه؟!
    احتمالا از گوگل ترانسلیت استفاده میکنه

7. 5 کاربر از S@nti@go_s&k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

انصافا سی پی یو ایفون+کیفیت صفحه+کیفیت عکس و فیلم برداری+پخش فرمت های صوتی و تصوری+وجود خروجی tv+ کیفیت صدا+قدرت باطری از لحاظ حرف زدن مداوم +قدرت دوربین ثانوی+قدرت وب گرد+قدرت سیستم عامل و برنامه هاش از گالاکسی بیشتره

سلام .

اینجا جای مقایسه نیست دوست عزیز ... هر موقع این گوشی امد تهیه شد حتما مقایسه میشه ! ...

اما سی پی یوی گالاکسی بهتره ... پردازنده ها یکی هستند هسته یکی هست و پردازنده ایفون 4 هم همون هامینگبرد سامسونگ هستش با این تفاوت که به جای چیپ گرافیکی 540 از 535 استفاده شده که باعث میشه قدرت گرافیکی کمی کمتر از گالاکسی باشه ...

کیفیت صفحه گالاکسی بهتره

تو پخش فرمت های صوتی و تصویری هم بهتره ...

قدرت باتری هم بهتره ..

قدرت دوربین ثانوی ! الله و علم !

قدرت وب گردی .. تو ویدئویی که بیرون امده بود و گذاشتیم سرعت گالاکسی تو وب گردی کمی بهتر بود با اینکه نسخه 2.1 هستش ! و 2.2 هم نبود

کیفیت عکس رو که هنوز مقایسه نکردند ولی منم فکر میکنم ایفون تو محیط بسته بهتر عمل کنه ! ... ولی فیلمبرداری اصلا ! فیلمهاش موجوده باهم مقایسه شده ..

قدرت سیستم عامل هم ! شاید الان ایفون بهتر باشه !ولی با 2.2 نمیشه نظر قطعی داد ! ... و اگر 3 هم اپدیت بشه که اما و اگر هستش و نمیشه نظر داد .. در کل این مورد سلیقه ای هستش .. چون اندروید هم خوب کار کرده ولی بله فعلا سیستم عامل اپل بهتره

-----------------------------

در مورد تبلت ها !

لطفا تبلت هارو تو بخش خودشون مقایسه کنید ! چون سامسونگ هم تبلتی داره شبیه به ایپد و با امکانات بیشتر که محدودیت های کانکت شدن هم نداره و قیمتش هم احتمالا کمتره ! ...

در مورد pnp هم اعلام شده این گوشی بصورت pnp با قیمت 300 تا 400 وارد میشه .. و رقیبی برای ipod به حساب میاد !

لطفا چیزایی که به هم شبیه نیستند رو با هم مقایسه نکنید
    Last edited by pulp_152; 05-07-2010 at 20:12.

9. 11 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

ایشون منظورش آیپد 3g بود نه اون آیپد خزو خیلا

احتمالا از گوگل ترانسلیت استفاده میکنه
    تو از چی استفاده میکنی این قدر باحال و زیبا و هوشیارانه حرف میزنی

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

تو از چی استفاده میکنی این قدر باحال و زیبا و هوشیارانه حرف میزنی
    من از ژلش استفاده میکنم

12. 5 کاربر از S@nti@go_s&k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام .

اینجا جای مقایسه نیست دوست عزیز ... هر موقع این گوشی امد تهیه شد حتما مقایسه میشه ! ...

اما سی پی یوی گالاکسی بهتره ... پردازنده ها یکی هستند هسته یکی هست و پردازنده ایفون 4 هم همون هامینگبرد سامسونگ هستش با این تفاوت که به جای چیپ گرافیکی 540 از 535 استفاده شده که باعث میشه قدرت گرافیکی کمی کمتر از گالاکسی باشه ...

کیفیت صفحه گالاکسی بهتره

قدرت باتری هم بهتره ..

قدرت وب گردی .. تو ویدئویی که بیرون امده بود و گذاشتیم سرعت گالاکسی تو وب گردی کمی بهتر بود با اینکه نسخه 2.1 هستش ! و 2.2 هم نبود

کیفیت عکس رو که هنوز مقایسه نکردند ولی منم فکر میکنم ایفون تو محیط بسته بهتر عمل کنه ! ... ولی فیلمبرداری اصلا ! فیلمهاش موجوده باهم مقایسه شده ..

قدرت سیستم عامل هم ! شاید الان ایفون بهتر باشه !ولی با 2.2 نمیشه نظر قطعی داد ! ... و اگر 3 هم اپدیت بشه که اما و اگر هستش و نمیشه نظر داد .. در ل در این مورد سلیقه ای هستش .. چون اندروید هم خوب کار کرده ولی بله هفعلا سیستم عامل اپل بهتره
    نه نشد شما داری به نفع می گیری
    1.سی پی یو ایفون a4 ره و همچنین رم 512 داره
    2.خود سامسونگ گفته ایفون 3 تا 5 درصد بهتر از گالاکسی عمل می کنه
    3.توی تصویری شاید گالاکسی بهتر باشه ولی توی صوتی فقط ایفون مطمئن باش
    4.قدرت باطری گالاکسی در زمان روشن نگاه داشتن و ایفون در مکالمه ی مداوم
    5.قدرت دوربین ثانوی نمیدونم یه چیزی گفتم
    6.دیگه انصافا هم می دونن ایفون 4 توی دوربین همسطحه گوشی های 8 مگا و بعضا 12 مگاست خدایی فلشش هم حرف نداره فیلم برداری شون تویه کیفیت ولی چون گالاکسی زیاد ذخیره می شه کمی نویز پیدا میکنه
    راستی اون سی پی یو یی که ایپد 10 اینچی این قدر روون اجرا میکنه دیگه ببین تو ایفون چی می شه

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash s.b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام .

کیفیت صفحه گالاکسی بهتره

قدرت باتری هم بهتره ..

قدرت سیستم عامل هم ! شاید الان ایفون بهتر باشه !ولی با 2.2 نمیشه نظر قطعی داد ! ... و اگر 3 هم اپدیت بشه که اما و اگر هستش و نمیشه نظر داد .. در ل در این مورد سلیقه ای هستش .. چون اندروید هم خوب کار کرده ولی بله هفعلا سیستم عامل اپل بهتره

-----------------------------

در مورد تبلت ها !

لطفا تبلت هارو تو بخش خودشون مقایسه کنید ! چون سامسونگ هم تبلتی داره شبیه به ایپد و با امکانات بیشتر که محدودیت های کانکت شدن هم نداره و قیمتش هم احتمالا کمتره ! ...

در مورد pnp هم اعلام شده این گوشی بصورت pnp با قیمت 300 تا 400 وارد میشه .. و رقیبی برای ipod به حساب میاد !

لطفا چیزایی که به هم شبیه نیستند رو با هم مقایسه نکنید

خودت یه بار اینا رو بخون حتما خندت می گیره.
    اولش گفتی سامسونگ بهتره بعد در تمام مقایسه ها گفتی الان آیفون بهتره قراره بعدا سامسونگ بهش برسه.(عمرا)
    کیفیت صفحه که هزار دفعه مقایسه شده و ثابت شده retina خیلی بهتر از supermoled است.
    در مورد فیلمبرداری هم کهiphione4 با کیفیت HD ضبط می کنه که سامسونگ اصلا تو این مرحله ها نیست.
    بقیش که خودت اندر برتری های آیفون گفتی دیگه.
    حالا مونده تا این شرکت های کپی کار کره ای به اپل برسند.

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام .

تاپیک رو قفل کنید چرا ؟ چون i9200 Galaxy S2 در راه است

مشخصات رو داشته باشین

صفحه نمایش 4.3 اینچ با رزولوشن 720×1280 پیکسل و نسل جدید صفحه نمایش Super AMOLED 2
    آندورئید 3.0
    نسل جدید CPU سامسونگ کلاک شده در 2 گیگاهرتز
    1 گیگ RAM و 4 گیگ ROM
    32 گیگ حافظه داخلی
    8 مگاپیکسل دوربین با ضبط ویدیو Full HD

فقط یه چیزی 3 ماهه اول 2011 معرفی میشه در نیتیجه اونلی G.S

راستی الدار هم تائید کرده مشخصات G.S 2

مخلصیم .

16. 19 کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •