تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 86 از 136 اولاول ... 367682838485868788899096 ... آخرآخر
نمايش نتايج 851 به 860 از 1356

نام تاپيک: *. بحث و بررسي سرويس ADSL مخابرات استان تهران.*

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اشتباه شما اینجاست که گفتی علمی باید میگفتی عملی تا بهت میدادن.
    جناب آقای reb یا امضاتو عوض کن یا اگه راست می گی برو توی مودمت و امار adsl رو به شکل عکس بزار اینجا ببینیم خط تلفن شما چطور کشش 2 مگ رو داره و نویز خط شما چنده و ای دی اس ال رو چند بسته شده نیازی هم به speedtest نیست
    یا حداقل یه دلیل عقلائی برای گذاشتن اون امضای جعلی بیان کن ببینیم توی این تاپیک چه خاصیتی داره؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

وزیر ارتباطاتت دولت عدالت محور کشته خودشو با این adsl
    ip مشترک
    الان من از مسنجر بیلوکس بن هستم یعنی تمام کسایی که ip مشترک با من دارن هم بن هستن
    به این میگن

حالا این مسنجر هست وقتی adsl گسترده تر بشه برای افراد بیشتری این مشکلات به وجود میاد

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این برای مخابرات خوب که چی اشتباهی زیاد بستن مودم

اینم رکورد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    صبا نت
    امضاش رو ببینین
    مودمی که استاندارد adsl2+ رو داشته باشه تا 24 مگ
    جا داره حالا باید ببینین که شرکت ارایه دهنده هم استاندارش adsl2+ هست یا نه

بی خیال مگه همه دانلود میکنین فقط یه ارتباط دایم باشه بسه ها نمیدونستین بدونین 64 نامحدود یکی از کم سودترین سرویس هاست و به نظر من بهترین ماهی 6 تومن !هزینه رانژه و آبونمان و نگهداری نگاه کنین چقدره! کسی 64 نگرفته (شاید اصلا ندن!!!!)

راستی هر کس تونست این دو تا رو دانلود کنه بگه dns اش چنده
    Last edited by ieeeman; 18-05-2010 at 17:50.

آخر فروم باز happyfeat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان سرویس های اینترنت پر سرعت مخابرات آیا نامحدود هستش یا محوددیت حجمی دارد
    در ضمن ضریب اشتراک 10 که توسایت مخابرات زدند برای چیست
    و سوال سوم اینکه برای خانگی 128 میده یا 256 و آیا میشه 256 ازش گرفت
    من در حا لحاظر لاز صبا نت دارم آیا ارزش داره بیام رو مخابرات چون صبا واقعا افتضاح شده در این 1 ماهه

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

دوست عزیز شما پست اول رو مطالعه کن پاسخ سوالات شما تماما اونجاست تست سرعت اینترنت مخابرات تو برنامه IDM گذاشته شده.

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

جناب آقای reb یا امضاتو عوض کن یا اگه راست می گی برو توی مودمت و امار adsl رو به شکل عکس بزار اینجا ببینیم خط تلفن شما چطور کشش 2 مگ رو داره و نویز خط شما چنده و ای دی اس ال رو چند بسته شده نیازی هم به speedtest نیست
    یا حداقل یه دلیل عقلائی برای گذاشتن اون امضای جعلی بیان کن ببینیم توی این تاپیک چه خاصیتی داره؟؟
    خوب چرا میزنی برداشتم گرچه راحت ترین کار همون بود که شما گفتید

7. این کاربر از reb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

آقا یه نفر لطف کنه تو پست اول اون دو سه تا pdf رو جای دیگه آپ کنه و جایگزین کنه.چون کار نمی کنه و تازه کارا تو دردسر می افتن

کاربر فعال انجمن عکاسی sinaxex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

باسلام
    بچه ها ببخشید امکان خواندن این تاپیک با این همه صفحه نبود اما خوب از کلیه بچه ها نظر دارم
    من الان یک سرویس وایرلس 256 نامحدود دارم که راحت 35 در همه زمان از روز دانلود میکنه بدون حتی 1 کیلو بایت افت سرعت! آیا میارزه از این adsl مخابرات بگیرم ؟ چون از بعضی جاها که شنیدم مثل اینکه در مناطقی که متقاضی برای adsl کم باشه روی ای دی اس ال مخابرات سرعت حتی تا 1 مگ هم میاد بالا! مثل اینکه شیپر مخابرات انچنان هوشمند نیست ایا واقعا به این شکل هست؟ ایا دیدید سرعت اتون بره بالا؟ مثلا سکشن دانلود اتون را بالا بزارید و سرعت اتون از 128 بیشتر بشه؟
    امروز از مخابرات بهم زنگ زدند گفتند تشریف بیارید یوزر و پس بیگرید من هم رفتم گرفتم (یعنی الان خط رانزه هست؟)میخواستم بدونم ایا از مودم 25 تومانی خودشون بگیرم مشکلی نیست؟ بعدا میتونم با PAP دیگه کانفیگ اش کنم؟ کلا چجور مودم ایی هست؟ بهترین مودم ایی که دوستان به جز همین مدل ایی که مخابرات پیشنهاد میده رو خریدند چه مدلی بود
    باز ممنون از پاسخ هاتون

---------- Post added at 10:15 PM ---------- Previous post was at 10:11 PM ----------

آقا یه نفر لطف کنه تو پست اول اون دو سه تا pdf رو جای دیگه آپ کنه و جایگزین کنه.چون کار نمی کنه و تازه کارا تو دردسر می افتن
    بفرمایید:
    File 1 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    File 2 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    File 3 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    File 4 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. این کاربر از sinaxex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پشمک آباد

پيش فرض

باسلام
    بچه ها ببخشید امکان خواندن این تاپیک با این همه صفحه نبود اما خوب از کلیه بچه ها نظر دارم
    من الان یک سرویس وایرلس 256 نامحدود دارم که راحت 35 در همه زمان از روز دانلود میکنه بدون حتی 1 کیلو بایت افت سرعت! آیا میارزه از این adsl مخابرات بگیرم ؟ چون از بعضی جاها که شنیدم مثل اینکه در مناطقی که متقاضی برای adsl کم باشه روی ای دی اس ال مخابرات سرعت حتی تا 1 مگ هم میاد بالا! مثل اینکه شیپر مخابرات انچنان هوشمند نیست ایا واقعا به این شکل هست؟ ایا دیدید سرعت اتون بره بالا؟ مثلا سکشن دانلود اتون را بالا بزارید و سرعت اتون از 128 بیشتر بشه؟
    امروز از مخابرات بهم زنگ زدند گفتند تشریف بیارید یوزر و پس بیگرید من هم رفتم گرفتم (یعنی الان خط رانزه هست؟)میخواستم بدونم ایا از مودم 25 تومانی خودشون بگیرم مشکلی نیست؟ بعدا میتونم با PAP دیگه کانفیگ اش کنم؟ کلا چجور مودم ایی هست؟ بهترین مودم ایی که دوستان به جز همین مدل ایی که مخابرات پیشنهاد میده رو خریدند چه مدلی بود
    باز ممنون از پاسخ هاتون
    اگه با 35 دانلود میکنید و تهرانید مال مخابرات حداکثر 14 میگیره حداقل از شاتل یا صبانت یا پارس آنلاین بگیرید اگه سرعت بالاتر میخواهید.

مودم مخابرات مالی نیست خیلیم بی ریخته.

اگه مودم ارزون میخواهید tp-link 8811 بخرید همه سرویس دهنده ها هم پشتیبانی میکنند. قیمتم 24 تومن.
    خیلی از بچه های همین فرومم دارن و مشکل حادی نداشته.

12. 2 کاربر از Exir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

[QUOTE=sinaxex;4960453]باسلام
    باز ممنون از پاسخ هاتون

دیگه سوال پرسیدن فایده ای نداره شما یوزر و پسوردتون هم گرفتین حالا چه خوب باشه چه بد. نه عزیز اینکه گفته میشه ADSL مخابرات بعضی مناطق سرعتش بالاست صحت نداره کم میاد ولی بالاتر نیست

ملاک تشخیص رانژه شده خط فقط فقط فقط ثابت شدن چراغ لینک ADSL بعد از یه چشمک زدن کوتاه هست. مودم مخابرات متعلق به کشور دوست و عزیزمان چین هست بماند که مودم مخابرات شبیه .... هست از من می پرسی از خود مخابرات نگیر.
    من که خودم TP-link TD8811 دارم از صبح تا شب هم دارم دانلود می کنم یه آخ نگفته.

---------- Post added at 09:26 PM ---------- Previous post was at 09:22 PM ----------

با تشکر از شما دوست عزیز، پست اول رو یه باز بینی و اصلاح می کنم. Mer30
    Last edited by mehrdad38; 18-05-2010 at 21:25.

14. 2 کاربر از mehrdad38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •