دوستان عزیز خواهشن جواب بدید اگه تلوزیون من مشکل داره برم پسش بدم لامصب خیلی کنده اصن میری تو لیست کانالا هنگ میکنه کلا سرعتش خیلی پایینه انگار نه انگار سی پی یوش 4 هسته ایه
دوستان عزیز خواهشن جواب بدید اگه تلوزیون من مشکل داره برم پسش بدم لامصب خیلی کنده اصن میری تو لیست کانالا هنگ میکنه کلا سرعتش خیلی پایینه انگار نه انگار سی پی یوش 4 هسته ایه
با سلام و خسته نباشید
من یکدستگاه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تهیه کردم که هم DVBT , ِDVBS داره. مشکل من الان در قسمت رسیورش هست که بعد از کانال یابی نمی تونی کانال های اضافی رو پاک کنی
چنین گزینه ای نداره
لطفاا دوستان اگر آشنا هستند راهنمایی بفرمایید.
ممنونم
با سلام و خسته نباشید
من یکدستگاه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تهیه کردم که هم DVBT , ِDVBS داره. مشکل من الان در قسمت رسیورش هست که بعد از کانال یابی نمی تونی کانال های اضافی رو پاک کنی
چنین گزینه ای نداره
لطفاا دوستان اگر آشنا هستند راهنمایی بفرمایید.
ممنونم
اخر یکی جواب ما رو نداد این لامصب خیلی کنده
دوست عزیزی که 7109 داری شما تلوزیونت کند نیست تو لیست کانال ها یا جاهای دیگه
سلام
چرا کند هست
مخصوصا بعد از اینکه تلویزیون رو روشن میکنی باید چند ثانیه صبر کنی تا لیست لود شه و بعد بتونی کار کنی
چند بار هم هنگ کرده
ولی در کل چون تجربه کار با تلویزون های هوشمند و hd رو داشتم راضیم
از لحاظ کیفیت صدا و تصویر و .... فوق العادس
الان تنها مشکل من تنظیم و چیندن کانال ها است که چیزی به عنوان channel edit برای پاک کردن کانال های اضافی نداره
اگر دوستان آشنا هستند لطفا راهنمایی کنند.
پس همش همینطوریه لامصب
من با ال جی و سامسونگ کار کردم به هیج وجه مثل این نیستن ولی کیفیتش خوبه انصافا
مثلا سی پی یو 4 هسته ای داره
اعصاب ادم خورد میشه
دوستان سلام کسی فیلیپس مدل 8209 داره میتونه منو راهنمایی کنه که سونس دبلیو 800 بی بهتره یا فیلیپس 8902
سلام خدمت همه دوستان اطلاعات کاملی درمورد انواع تلویزیون ها وانواع برند های تجاریشون دارم تلویزیون فیلیپس یه مارک تجاری پرطرفداره که تولید وسیله نمیکنه مگر اینکه توش بهترین فن اوری باشه
درمیان همه محصولات تلویزیون های فیلیپس نمره 1رو دارن چون بهترین قطعات وبهترین وبروزترین تکنولوژی ها درونش قرار داده شده
نکته مهم وقابل عرض اینکه متاسفانه درکشور ما تقلب این وسایل زیاد شده وبیشتر تجار از این برند سو استفاده میکنن مثال براتون بزنم تلویزیون فیلیپس کامل چین هست تو بازار کامل مصر هست توبازر مشترکشم هست تو بازار اصل لهستانشم هست توبازار به هیچ وجه شما متوجه نمیتونید بشید بین اصل وبدل چون عین کپی برابر اصل زده شده ولی قطعات داخلی اون بی کیفیت هستن وزود امکان خراب شدنش هست
پیشنهاد من اینه اگه میتونید از بانه خریداری کنید این برند تلویزیون رو البته باید حتما اشنا داشته باشید
من خودم مدل US7809تلویزیون ال ای دی تریدی با قابلیت فور کی و......خریدم تو تهران بالای8میلیونه تو بانه هم از سه میلیون هشتصد شروع میشه تا که چینی مصری و لهستانیش هست
اگر کسی خاصت یه اشنای مورد اطمینان دارم که با دو سال گارانتی معتبر از تهران بهتون این جنس رو میده
این ایمیل منه هرکسی هر وسیله ای خاست من درخدمتش هستم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر سوالی بود من درخدمت شما هستم
7809فیلیپس بردار تکنولوؤی فور کی وامکانات فول وبی نظیر
قیمتشم4600000
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)