آقا حامد مممنون بابت کمکت. همین سردرگم نشدن تو بازار خودش خیلی مهمه که شما لطف کردین و کمک کردین. خیلی ممنون بابت توضیحات کاملتون.
آقا حامد مممنون بابت کمکت. همین سردرگم نشدن تو بازار خودش خیلی مهمه که شما لطف کردین و کمک کردین. خیلی ممنون بابت توضیحات کاملتون.
ببخشید یک سوال برای من پیش اومد
م که الان مودم معمول دارم اگر بخوام فقط تو همین طبقه با استفاده از همین مودم و اینترنت کامپیوترم، با گوشی یا لپ تاپ هم وصل بشم به اینترنت یعنی می تونم یه دونه از همین مودم های یو اس بی بگیرم به جای مودم وایرلس؟
برای کار شما روتر وایرلس مناسبه.یه چیزی مودم ای دی اس ال وایرلس هست که وایرلس نداره.کارش اینطوریه که به مودم ای دی اس ال وصل میکنیدش و با استفاده از وایرلس لپ تاپ و گوشی به اون وصل می شوید.اگر هم در کنار کامپیوتر باشه دیگه نیازی به گیرنده نیست و با کابل به اینترنت وصل میشه.
این مودم های یو اس بی به عنوان گیرنده استفاده میشودند.مثلا زمانی که کامپیوتر یا لپ تاپ شما دارای مودم وایرلس داخلی نیست و شما میخواهید از شبکه وایرلس استفاده کنید.اگر از این مودم ها برای کارتون استفاده کنید اون کامپیوتر یا ... که مودم یو اس بی بهش وصله باید برای پا بر جا بودن وایرلس روشن باشه.![]()
منظور شما رو متوجه نشدم!
مودم شما بیسم هست یا کابلی؟؟؟
مساحت مورد استفاده و تعداد طبقات؟؟؟
این مودم ها هم همگی بیسیم هستند. منتها به درگاه یو اس بی وصل میشن و شما نمیتونید از مودم هنگامیکه سیستم
خاموش هست استفاده کنید و میشه گفت تنها بدی این کلاس از مودم ها همینه.
اگر مودم شما کابلی هست، اصلا به صرفه نیست که هزینه ای جر خرید یک مودم بیسیم انجام بدین. که میتونید با
تعیین سقف بودجه، درخواست مدل کنید.
اگر هم مودم شما بیسیم هست، خرید اکسس پوینت باز هم بثرفه نیست. چون علاوه برداشتن قیمت بالا برای
کاربرد شما هم عملا مناسب نیست.
ممنون از توضیحاتت دوست عزیز
---------- Post added at 11:49 PM ---------- Previous post was at 11:46 PM ----------
حامد عزیز مودم من کابلیه و در مورد خرید مودم وایرلس هم همین دو صفحه قبل راهنماییم کردی.
فقط چون آشنایی با این مودم های یو اس بی نداشتم گفتم ببینم قضیه چیه که گفتین بهترین انتخاب همون خرید مودم وایرلسه.
ممنون.
سلام ببخشید نمیدونستم کجا این سوال رو مطرح کنم
به همین خاطر اینجا میگم , اگه به اینجا مربوط نمیشه شرمنده ام
من با مشورت دوستام مودم Asus DSL- N10 رو خریدم ولی هر کاری میکنم نمیتونم کانفیگش کنم!
ببینید دوستان من اول که کابلها رو متصل کردم و مودم رو روشن کردم و به 192.168.1.1 رفتم
بعد صفحه ی زیر اومد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد روی کره ی زمین کلیک کردم و صفحه ی زیر اومد و یوز و پس isp رو خواست که من هم وارد کردم:
بعد طبق عکس زیر گزینه ی کشور و موارد VPI و VCI رو وارد کردم و روی PPPoE هم قرار دادم:
بعد طبق عکس زیر حدودا یکی 2 دقیقه طول کشید و 100 درصد شد:
بعد صفحه ی زیر اومد و من هم روی مورد دوم یعنی Simple wireless security setup کلیک کردم:
بعد یه رمز دادم و تموم. ولی هر سایتی میزنم این صفحه باز میشه و کانکشن پایین کنار ساعت هم علامت عدم اتصال داره:
بعد دوباره که به 192.168.1.1 میرم به صورت این صفحه هستش:
و اون بالا سمت راست پیغامه PPPoE or PPPoA authentication failed میده و روی لینکی هم همونجا دادا میرم این صفحه باز میشه:
تمام تنظیمات هم در قسمت edit صفحه ی بالا درسته . ولی وصل نمیشه!!
مشکلش چیه؟!!!
چیکار کنم؟
خواهش میکنم راهنمایی کنید
سلام.
مبارک باشه.
در قسمت زیر یک تاپیک جدید باز کنید تا به مشکل رسیدگی بشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان عزیز
با توجه به اینکه قیمت مودم ها پایین تر اومده
میخوام یکی از دو مدل TP-LINK TD-8951ND یا D-Link DSL-2730U بگیرم
لطفا با دلیل بگید کدومش رو بگیرم که کار باهاش راحت باشه و جواب پس داده باشه و ادا درنیاره
منتظرم خیلی ممنون
سلام.
TP-LINK TD-8951ND آنتن دهی نسبتا بهتری داره و امکانات کامل تری. البته با یک دید کلی،این دو مدل، تقریبا مشخصات
یکسانی دارند. البته اتصال نسبتا سریع و کانفیگ روان، TP-LINK TD-8951ND رو باز کمی پیش میندازه! و گزینه بعدی
مولفه قیمت هست که اختلافش رو میشه در زیر دید:
TP-LINK TD-W8950ND...66.000
D-Link DSL-2730U...75.000
پس مدل TP-LINK TD-W8950ND پیشنهاد میشه.
سلام به همگی
من مودمم خراب شده فردا باید یک مودم بگیرم
مودم های ایسوس AM602 , AM604G رو داشتم که 1 سال بعد خراب شد بعد TPLINK 8816 خریدم که اونم زیر 1 سال کار کرد
من روتر وایرلس لینکسیس دارم و برای همین فقط احتیاج به یک مودم ADSL معمولی و حتی تک پرت دارم که فقط کار ارتباط با خط تلفن رو برقرار کنه
چی مدلی پیشنهاد میدید؟
با پشتیبانی آسیا تک که تماس گرفتم گفت هرچی می گیری اما TP-LINK , DLINK نگیر که سیستم هامون باهاش مشکل داه و قطعی زیاد میده
و این هارو پیشنهاد داد
1- LINKSYS
2- ZYXEL
3- ASUS
4- SMC
بنظرتون کدوم رو بگیرم و چه مدلی که قیمتش مناسب باشه و کارایی بالا و خراب نشه هی فرت فرت و WIFI هم نباشه بهتر
اسم گارانتی و نمایندگیش هم بگید
و از کجای تهران بگیرم بهتره ؟( پایتخت - پاساژ ایران - پاساژ رضا ).
ممنون میشم اگر سریعتر راهنمایی کنید دوستان عزیز
Last edited by dooste.man83; 06-03-2012 at 02:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)