تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 86 از 481 اولاول ... 367682838485868788899096136186 ... آخرآخر
نمايش نتايج 851 به 860 از 4806

نام تاپيک: Vivaz » اولین گوشی سونی اریکسون با فیلمبرداری HD با سیمبین تاچ و پردازنده 720 مگاهرتزی

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

نقل قول:حالا با خودم گفتم که عیبی نداره بزار ببینم هندزفری چه عملکردی داره
    هندزفری خودش که بسیار بی کیفیت بود
    تصمیم گرفتم نا امید نشم و با هندزفری n81 و n95 که شبیه به هم هست و کیفیت بسیار بالایی داره تست کنم
    اهنگ بسیار با کیفیت inna به اسم love رو پخش کردم صدا رو تا اخر بلند کردم و هندزفری رو گذاشتم تو گوشم و نا امیدانه از گوشم در اوردم
    تعجب میکنم که گوشی ای که بر مبنای مولتی مدیا بودن طراحی شده چرا اینقدر در این ضمینه ضعیف عمل کرده
    ؟

سلام دوست عزیز

شما از چه هندز فری برای گوشیت استفاده میکنی؟این حرف دوستمون حساب منو توی شک برد.صدای اسپیکر مهم نیست کم باشه ولی صدای هندزفری برای من مهمه.
    من نظری مخالف این دارم
    درسته کیفیت خروجی ویواز مثل ان86 یا 5800 و یا x1 قوی و عالی نیست
    ولی اونقدر هم بد نیست
    حدود 15 درصد از ان86 کمتره
    به نظر من خروجی قابل قبولی داره (البته با هدفونهای دیگه)
    الان با این حرفا منو به شک انداختید
    یه بار دیگه با هد ست کامپیوتر تست کردم صدای قابل قبولی داره
    دوستی که گفت h-264 رو باز کرده باید بگم همونطور که خودشون نوشته بودن کدک اصلی که تو پرانتز گذاشته بودن 3gp بوده نه h-264
    من با 4 تا کانورتور h-264 رو کانورت کردم با رزولوشن خود صفحه نمایش ویواز ولی باز نکرد و فقط صدا رو پخش کرد
    باز هم میگم گوشیه بسیار خوبیه برای کسایی که میخوان بخرن اما قبل از هرچی سعی کنین 10 دقیقه از یکی از دوستاتون بگیرین و باهاش کار کنین

ضمنا انگار دوستان به این قسمت نوشته ی من توجه نکردن :

حتی در زنگ خور هم بسیار ضعیف هست
    والا من چنین فیلمی تو pc ندارم
    واسه همین فقط کانورت کردم
    و مشخصاتش هم که دقیقا گذاشتم

من این گوشیو گرفتم... صدای مکالمه بسیار بد و بم و کمه... اما برا طرف صدا خوب میره (میکروفونش خوبه) نظر بقیه چیه؟
    صدای مکالمه سونی اریکسون همشه بهترین هست
    ویواز هم از این نظر عالیه
    احتمالا مال شما ایراد داره
    موقع مکالمه با ولوم گوشی صدا را کم کن ببین فرق میکنه ؟

2. 3 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان سونی اریکسون در صدای مکالمه بی نظیر هست من k800 دارم صدای مکالمه اش خوبه.میخوام بدونم صدای ویواز چقدر از این پائین تره؟(هم مکالمه و هم موسیقی)
    گذشته از صدای مکالمه کسی میدونه بازی برای این گوشی های تاچ چجوری پیدا میشه؟(مثلا فوتبال)
    ضمنا برای اون شکاف بین صفحه و بدنه، چجوری بفهمیم که شکاف نازک تر از بقیه باشه؟چون گوشی بعضی از دوستان این شکاف رو نداشت.
    اون جريان نبود کنتیک اسکرول رو ميشه با آپديت حلش كرد؟

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

نقل قول:حالا با خودم گفتم که عیبی نداره بزار ببینم هندزفری چه عملکردی داره
    هندزفری خودش که بسیار بی کیفیت بود
    تصمیم گرفتم نا امید نشم و با هندزفری n81 و n95 که شبیه به هم هست و کیفیت بسیار بالایی داره تست کنم
    اهنگ بسیار با کیفیت inna به اسم love رو پخش کردم صدا رو تا اخر بلند کردم و هندزفری رو گذاشتم تو گوشم و نا امیدانه از گوشم در اوردم
    تعجب میکنم که گوشی ای که بر مبنای مولتی مدیا بودن طراحی شده چرا اینقدر در این ضمینه ضعیف عمل کرده
    ؟

سلام دوست عزیز

شما از چه هندز فری برای گوشیت استفاده میکنی؟این حرف دوستمون حساب منو توی شک برد.صدای اسپیکر مهم نیست کم باشه ولی صدای هندزفری برای من مهمه.

هندزفری N81 رو نمیدونم ولی هندزفری N95 کیفیت داره؟؟؟؟ ما که کیفیتی ندیدیم! فقط صدای خیلی بلندی داره که اون هم به واسطه خود گوشی N95 هست. کیفیت با بلندی صدا فرق داره.

راستی دوستان ویواز دار! یادم میاد اون زمان که K800 داشتم , وقتی آهنگ از اسپیکر پخش میکردم صداش خوب بود ولی وقتی همون آهنگ رو میذاشتم برای رینگتون , صداش تیز میشد! ویواز هم همینطوری هست؟

5. 2 کاربر از noisymind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان اگه نظرشون رو راجع به صدای مکالمه بگن ممنون میشم.مثل k800 هست یا نه؟

داره خودمونی میشه mrmbmh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

خب وقتی کمتر کردم به تبع کمتر شد.
    به نظرم نسبت به گوشی های نوکیا، صدای مکالمه بم تره تا حدی و زیاد بلند نیست.. البته اگر کسی این مشکلو نداره، احتمالا حساسیت دارم نشون میدم!

---------- Post added at 11:30 AM ---------- Previous post was at 11:29 AM ----------

به نظرم نسبت به گوشی های نوکیا، صدای مکالمه بم تره تا حدی و زیاد بلند نیست.. البته اگر کسی این مشکلو نداره، احتمالا حساسیت دارم نشون میدم!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Milo.Metallboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

کیفیت با بلندی صدا فرق داره.
    دوست عزیز اونقدر ها حالیم هست که بدونم کیفیت با بلندی صدا فرق میکنه !!!!!

بنده هم نگفتم که در هندزفری کیفیت پایین بود گفتم صداش پایین بود
    متاسفانه امثال شما اصلا به خودشون زحمت نمیدن که با دقت یک جمله رو بخونن و ببینن طرف چی میگه فقط سریع میان اظهار نظر میکنن در موردی که حتی اطلاعات کافی ندارن
    بچه ها به جرات میگم که صدای هندزفری کسی رو که اهل موسیقی گوش دادن باشه راضی نخواهد کرد به هیچ عنوان
    نه در هندزفری نه در اسپیکر
    Last edited by Milo.Metallboy; 07-05-2010 at 12:56.

9. این کاربر از Milo.Metallboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

دوست عزیز اونقدر ها حالیم هست که بدونم کیفیت با بلندی صدا فرق میکنه !!!!!

بنده هم نگفتم که در هندزفری کیفیت پایین بود گفتم صداش پایین بود
    متاسفانه امثال شما اصلا به خودشون زحمت نمیدن که با دقت یک جمله رو بخونن و ببینن طرف چی میگه فقط سریع میان اظهار نظر میکنن در موردی که حتی اطلاعات کافی ندارن
    بچه ها به جرات میگم که صدای هندزفری کسی رو که اهل موسیقی گوش دادن باشه راضی نخواهد کرد به هیچ عنوان
    نه در هندزفری نه در اسپیکر

اول :شما با دو تا آیدی وارد سایت شدی؟ این خلاف مقرارت سایت هست.
    دوم : آقای با اطلاعات زیاد! اتفاقا منظورت کیفیت بود!! میتونی جمله خودت رو دوباره بخونی!!!
    سوم : کسی که اهل موسیقی باشه از اسپیکر مثل این بچه جو.... ها گوش نمیکنه

داره خودمونی میشه burberry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض نظرات و سوالات

سلام به همه دوستان خوب فروم پی سی ورد.اول بگم من اصلا مثل اساتیدی که اینجا پست میدن توی کار گوشی وارد نیستم که بخوام نظر تخصصی بدم یا این گوشی رو با گوشی های دیگه مقایسه کنم .من اخرین گوشی که داشتم 5610نوکیا بود که خیلی ازش راضی بودم.
    خلاصه بعد از مدتها منم یه گوشی تقریبا گرون435000تومن(البته فعلا که داره روز به روز ارزون میشه)اوایل اردیبهشت با گارانتی پارسه در رنگ سورمه ای که به نظرم قشنگترین رنگش هست و با وسایل کاملش رو خریدم.
    چندتا نظر دارم و چندتا سوال که البته ممکنه سوالهام مبتدیانه باشه.از دوستان عزیز عذر میخوام و ممنون میشم که راهنماییم کنید.
    یه چیز دیگه من حدودا 40 صفحه اخر این تاپیک رو خوندم شما همش در مورد دوربین و قیمتش حرف زدید یعنی واقعا هیچکسی مشکل دیگه ای نداره؟
    و اما نظرات و سوالهای من در مورد این گوشی:
    1-ظاهرش واقعا نسبت به گوشی های تاچی که دیدم(از پشت ویترین)قشنگه.خیلی هم خوش دسته و البته سبک!عمر باطریش خیلی مناسبه،همش یدونه بلندگو داره که این اصلا جالب نیست.صداشم که میدونید اگه خیلی بلند باشه به مشکل برمیخوره یعنی منظورم اینه کیفیتشو از دست میده.دوربینش هم اینقدر دوستان در صفحات قبل در موردش گفتن که مجالی برای توضیح نیست.فقط میشه گفت مهم ترین ویژگی این گوشی دوربین خوبیه که واسه فیلمبرداری داره!
    2-گوشیه من هم مثل خیلی از دوستان که صفحات متعدد در موردش صحبت کردند همون شکاف سمت چپ رو که نور میده بیرون ،داره و دکمه سبزش هم نسبت به دوتای دیگه نرم تر هست.اما خوشبختانه درب پشتش کاملا سفته و تکون نمیخوره(چه عجب ما یه شانسی اوردیم)
    3-خیلی بده که دکمه قفل با روشن خاموشش یکی هست من چندبار به اشتباه خواستم قفل کنم گوشی خاموش شد.درضمن بهتره که دکمه on & off با قفل یکی نباشه چون به مرور ممکنه که در اثر استفاده زیاد براش مشکلی پیش بیاد
    4-یک اشکال خیلی بزرگ که نمیدونم توی همه سونی اریکسون ها هست یا خیر اما من چون نوکیا داشتم و این محدودیت رو نداشته برام خیلی بده و به نظرم یه مشکل بزرگ هست که فقط 20اس ام اس اخر باقی میمونه(چه دریافتی چه ارسالی و چه دلیور شده ها) کاش راهی بود که این مشکل رفع بشه(جدی راهی نداره؟)
    5-یه مشکل دیگه البته شاید مشکل نباشه ولی خب به نظر من کاش بهتر از این بود اونم اینه که کلا نوشته ها ،توضیحات حتی علائم اس ام اس و زنگ هشدار و ...خیلی ریز نیستن؟ من از حالت معمولی هم تغییر دادم به بزرگ اما فقط سبک منو عوض شد تاثیری روی فونت اس ام اس نداشت(شاید هم یجوری میشه تغییرش داد و من بلد نیستم،بنابراین بازم عذرمیخوام اگر نظرم زیاد جالب نیست)
    6-من اصلا نمیتونم از برنامه هایی که به اینترنت احتیاج دارن استفاده کنم!(یکی توضیح میده که این wi-fiچی هست و چجوری و کجا میشه استفاده کرد و....) تنظیمات اینترنت گوشی برای خطوط مخابرات و ایرانسل چجوریه؟ کد ایرانسل که واسه من جواب نمیده ممنون میشم راهنماییم کنید.
    7-یه اتفاق به شدت ساده و مسخره اینه که من نمیدونم چجوری رینگ تن و زنگ اس ام اس رو تغییر بدم یا شدت زنگ رو کم و زیادشون کنم(راستشو بخواین اصلا نمیدونم رینگ تن ها کجا هستند و چجوری میشه انتخابشون کرد)
    8-بعضی برنامه ها مثل همین برنامه خوندن فایلهای پی دی اف واسه من دیگه کار نمیکنه .برای اینکه درست بشه و بتونم ازش استفاده کنم باید چیکار کنم؟کسی میتونه واسه دانلود بزارتش؟اخه سرچ کردنش سادست اما اینکه چه ورژنی به درد ویوازم بخوره نمیدونمو....بنابراین لطفا راهنمایی کنید
    9-شما چرا برنامه تم والپیپر مخصوص این گوشی اینجا نمیزارید؟اگه تاپیک جدایی داره خوشحال میشم معرفی کنید بهم.چون واقعا تم های محدودی داره و منم عاشق تم هستم (البته اخیرا دوتا تم در اینجا رویت شده)
    10-یه برنامه هست که خیلی بهش احتیاج دارم برنامه ای که بشه با اون روی اس ام اس ها و همچنین عکسها رمز بزارم تا قابل رویت برای دیگران نباشه اگه ممکنه اینجا قرار بدید و طرز استفادش هم مختصر بگید(چون تا حالا با همچین برنامه هایی کار نکردم بلد نیستم و احتیاج شدید به راهنمایی شما دوستان عزیز دارم)
    به اینا میگن اشکال .نه اینکه هی بگید صداش کمه و نور میده بیرون و نویز داره و نداره و....یک کمی هم به این مسائل اهمیت بدید(هرچند حتما اینا فقط مشکل منه و شما اساتید خوب وارد هستید)در هرصورت لطف میکنید به بنده حقیر اگر جوابم رو بدید.مخصوصا اقای گل محمدی که با دقت و حوصله زیاد جوابگوی همه سوالات دوستان بودند و من ازشون کمال تشکر رو دارم مخصوصا بابت دادن اون کد(قرمز،سبز،قرمز،قرمز،سبز قرمز) که واقعا کارایی داشت
    خداکنه اینترنتش راه بیفته چون من واقعا بهش نیاز دارم فکرشو کنید من با نوکیا5610 هم چت میکردم هم ایمیل میزدم و هم توی نت سایتهای مختلف سر میزدم (حتی تراوین).حالا گوشی به این خوبی (ویواز رو میگم)حیفه که نتونم این کارایی رو ازش داشته باشم!)

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

دوستان سونی اریکسون در صدای مکالمه بی نظیر هست من k800 دارم صدای مکالمه اش خوبه.میخوام بدونم صدای ویواز چقدر از این پائین تره؟(هم مکالمه و هم موسیقی)
    گذشته از صدای مکالمه کسی میدونه بازی برای این گوشی های تاچ چجوری پیدا میشه؟(مثلا فوتبال)
    ضمنا برای اون شکاف بین صفحه و بدنه، چجوری بفهمیم که شکاف نازک تر از بقیه باشه؟چون گوشی بعضی از دوستان این شکاف رو نداشت.
    اون جريان نبود کنتیک اسکرول رو ميشه با آپديت حلش كرد؟
    بازی برای گوشیهای تمام لمسی (بدون کیبورد) کمتره
    بازیهای باحال هم نیاز به کیبورد دارند
    مثلا همین فوتبال را نمیشه بدون کیبورد بازی کرد
    شما موقع خرید میتونی براحتی ببینی که شکاف داره یا نه
    من خودم تو مغازه شکاف را دیدم
    اون اسکرول هم معلوم نیست با اپدیت درست بشه یا نه
    اگه سونی اریکسون دوزاریش بیفته درستش میکنه
    چون یک چیز نرم افزاری هست

هندزفری N81 رو نمیدونم ولی هندزفری N95 کیفیت داره؟؟؟؟ ما که کیفیتی ندیدیم! فقط صدای خیلی بلندی داره که اون هم به واسطه خود گوشی N95 هست. کیفیت با بلندی صدا فرق داره.

راستی دوستان ویواز دار! یادم میاد اون زمان که K800 داشتم , وقتی آهنگ از اسپیکر پخش میکردم صداش خوب بود ولی وقتی همون آهنگ رو میذاشتم برای رینگتون , صداش تیز میشد! ویواز هم همینطوری هست؟
    چرا کا800 من اینطوری نبود ؟
    در بعضی گوشیها که صدا زیر هستند و تیز این مشکل ممکنه وجود داشته باشه
    اخه در بعضی گوشیها صدای رینگتون را قویتر از صدای پخش میکنند
    و چون اسپیکر گوشی نمیکشه واسه همین صدا تیز میشه و خش دار
    شما کا800 را اگه هــک کنید با درایور صوتی x800 که خودم درستش کرده بودم خواهی دید وقتی صدا را زیاد میکنید خش داره
    اما بعضی گوشیا حتی صداشون را تا اخر میبری خش ندارند
    مثل p990-c905-c901-w700 و .....
    اینا صدای رینگونشون نیز با کیفت خواهند بود ...

ویواز هم صدای خوبی نداره
    البته تیز نیست
    درسته صداش ضعیفه
    ولی با این صدای ضعیف هم وقتی ولوم صدا را تا اخر میبری بازم کیفیت بهم میریزه
    پس در صورتی که اهنگی را برای رینگتون انتخاب کردید اگه صدای اهنگ بلند و زیر بود صدای رینگتون را بهتره رو 80 درصد تنظیم کنید
    من فعلا تست نکرده ام

---------- Post added at 11:30 AM ---------- Previous post was at 11:29 AM ----------

احتمالش گوشی شما ایراد داره
    اگه گارانتی داره بده گارانتی
    چون مال بقیه اینطوری نیست
    اتفاقا کیفیت صدای مکالمه ویوازخیلی خوبه
    حتی تو منوی مخفی یه جا برای تست این بلندگو وجود داره
    اونو بزن یه چند کلمه صحبت میکنه ببین چه کیفیتی داره ....

13. 3 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

یعنی کیفیت و بلندی صدای ویواز (دقت کنید کیفیت و شدت رو اشتباه نگیرید.)از k800 هم کمتر و پایینتره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •