راستش دل کندن از گیم استدیو سخته ولی حداقل کسی بهم نمی گه Warez kidde
راستش دل کندن از گیم استدیو سخته ولی حداقل کسی بهم نمی گه Warez kidde
دمت گرم!
چشم!
راستی برای اول کار همون پسته خوبه دیگه!
راستی گفته بودی برو برنامه ی دیگه ای پیدا کن مسخره کردی دیگه(آخه فکر کنم این تنها برنامه ی ساخت بازی رایگان باشه که می شه دانلود کرد!)
داستانم در رابطه با ایران باستان یعنی دوران ساسانی و هخامنشیه!
تمامی حرکات طراحی شدست!اگه بشه همون جوری که ما یعنی 3 نفر از دوستان که با موتور های گرافیکی آنشا هستند در بیاد بازی بسیار مدرنی خواهد بود!
البته با کمک شما!
چند روزی نبودم و دیر کردم!
ممنون از شما!بای(منظورم حسینی بای نبود منظورم bye بود)
به خاطر حرف خارجی ها.............................................. ...راستش دل کندن از گیم استدیو سخته ولی حداقل کسی بهم نمی گه Warez kidde
اگر اینطوریه گیم میکر کارها و یونیتی کارها هم اینطوری هستن..........!!!!!!!
چه میدونم حتما آنریل یه چیزی هست که میگید ولی خوب من خودم تازه هوای گیم میکر به سرم زده......
هر موتوری خاصیت خودش رو داره............
ای خدا............................................ .
سلام
ببخشید من هرچی کشتم آموزش هایی که گفتید رو پیدا نکردم .
من یه سری پیدا کرده بودم که تو fileplanet بود نمیتونستم دانلود کنم .
میشه آدرس اون آموزش های Geodav رو لطف کنید . هر جا که هست حتی fileplanet aاید اونایی نباشه که من پیدا کردم .
پیشاپیش تشکر میکنم .
آنریل یک چیزی نیست! بلکه بهترین موتور تاریخ هست ! هر چند نمره اش تو پشتیبانی صفره
آیا با Unreal و یا هر موتور ساخت بازی دیگری که به شکل FPS (به صورت اول شخص) طراحی شده ، میتوان بازی سوم شخص مانند Evil 4 و یا Evil 5 طراحی کرد.
چون بنده در حال یادگیری این موتور ساخت بازی هستم این سؤال برایم پیش آمد.
دوستان و اساتید اگر اطلاعاتی دربارهی سؤال من دارند ، خواهش میکنم دریغ نکنند و من و بقیهی دوستانی را که این سؤال برایشان پیش آمده ، راهنمایی کنند.
پیشاپیش از توجه و راهنمایی شما اساتید فعال در این تاپیک مفید سپاسگزارم.
آره میشه با آنریل بازی سوم شخص و استراتژی و چیزای دیگه هم ساخت. فقط دو بعدی باهاش نمیشه ساخت.
یادمه یکی از بازی سازهای معروف ایرانی بود میگفت آنریل برای یک گروه بزرگ هست نه بازی سازهای مستقل!آنریل یک چیزی نیست! بلکه بهترین موتور تاریخ هست ! هر چند نمره اش تو پشتیبانی صفره
آنریل بهتره یا یونیتی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
اشتباه نکنید آنریل برای FPS طراحی نشده، آنریل یه انجین همه منظوره هست. حتی غیر از بازیهای مختلف برای Simulation و Visualization هم استفاده می شه، در ضمن فیلم کوتاه هم باش ساخته شده، به اصطلاح Machinima.
البته در مورد هر موتور که گفتی بله، به عنوان مثال CryEngine, IW4 و Dunya برای ساخت FPS طراحی شدن، بازی غیر از این سبک هم ازشون نمی بینی. ولی آنریل که از مدتها قبل بازی های دیگه هم داشت. شما اگه TPS می خوای یه نگاه به Gears Of War و Splinter Cell: Conviction بنداز. حتی گیرز سبک جدیدی از دوربین رو معرفی کرد که بسته به موقعیت تغییر می کرد.از دوربین گیرز تا الان الگوبرداری هایی هم برای بازیها شده.
باقی سبک ها هم نیاز به گفتن نیست، شما اینجارو یه نگاه بکن:
فقط توی همین چند تا بازی، سبک های Side Scrolling, Tower Defence, Puzzle و حتی یه RPG ساده وجود داره. توی آموزشهای رسمی UDK هم یه بازی به سبک Top Down آموزش داده می شه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حتی برای بازی دوبعدی هم الان با وجود GFx میشه چیزهای جالبی تو UDK درآورد، برای نمونه هم به Mini Game هایی که داخل Mass Effect بود یه نگاهی بنداز. Mass Effect با UE3 ساخته شده.
آموزش هایی هم برای دوربین گیرز و TPS مجزا وجود داره که قبلا همینجا صحبتش شده.
در کل عموم این مسائل قبلا تکرار شدن، شما یه وقتی بذار تاپیک رو بخون، هم یه سری جوابارو قبل پرسیدن پیدا می کنی، و هم مشکلات سایرین برات تکرار نمیشه.
فعلا.![]()
Last edited by tovamohammad; 08-06-2010 at 15:16.
نمی خوام زیاد روش بحث کنم، فقط همین قدر بگم که در مورد جمله اول کاملا اشتباهه، به عنوان مثال نقض هم:
آیا ایشون به دونفر می گن یه گروه بزرگ یا به 5 نفر؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخب همین دونفر و 5 نفر بازیهای کاملی با UDK درست کردن، فقط ما ایرانیا به خاطر تنبلی زبانزدمون برای هر مسئله بهانه جویی می کنیم. همون که می گن گربه دستش به گوشت نمی رسید می گفت بو میده راجع به بعضیمون از جمله شخصی که این جمله رو گفته صادقه.
والا من یکی که کمتر از 30 نفر رو نمی گم گروه بزرگ، حتی بازی های به درد نخور ایرانی هم که تجاری هستن به راحتی 50 یا 60 نفر هستن. چه برسه به بازی های تجاری دنیا که حداقل 80 نفرن و گاها تعدادشون 3 رقمی هم میشه.
برای تاپیکی هم که معرفی کردی باید بگم تازه واردین اینجا از UDK بیشتر اطلاعات دارن تا اون آقای حمزه که اون تاپیکو زده، جالبه مدیر انجمن هم هست مثلا. ایشون حتی نمی دونسته SkyLight چیه، در اومده گفته Fracture Mesh رو ما چون زیادی قوی هستیمتو Unity با پارتیکل سیستم در میاریم.
نمی دونم شاید هم ایشون از معجزه برخوردارن و می تونن به محالات رنگ واقعیت ببخشن.
به هر حال ایشون از نوشتش می خوره که بچه سن باشه، مخصوصا که از ترسش رفته یه همچین تاپیکی رو صاف زده وسط Unity کارها، راست می گه بره یه جا که هر دو قشر کاربر هستن سوالشو مطرح کنه. در هر صورت من فرصت این بحث های بیخودی رو ندارم، اگه داشتم هم با ایشون حاضر نبودم بحث کنم که حتی دوتا اصطلاح ساده رو هم بلد نیست.
شما هم که دوبار بهت گفته UE3 با UDK فرق می کنه، ازش بپرس چه فرقی می کنه؟ چیزی که بارها اینجا صحبتش شده و رد شده رو ایشون می خواد اثبات کنه؟؟چه قوی
امیر رضا جان لطفا این بحث ها رو تو این تاپیک باز نکن، اولا که کلا بحث بیخودی هست، بعد هم اگه باز خیلی برات مهم بود، بی زحمت یه تاپیک واسش بزن، هرچی باشه اینجا پشتیبانیه و بحث فقط فنی. ممنون.
فعلا.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)