تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 86 از 428 اولاول ... 367682838485868788899096136186 ... آخرآخر
نمايش نتايج 851 به 860 از 4277

نام تاپيک: [پشتیبانی] موتور .::UDK Unreal Engine III ::. / آنریل انجین

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی parvizamd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

راستش دل کندن از گیم استدیو سخته ولی حداقل کسی بهم نمی گه Warez kidde

آخر فروم باز koroshfe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Santiago Bernabeu

پيش فرض

سلام به شما

برای شروع بله، هموناست، از اینجا می تونی دان کنی:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اول از همه باید اینارو ببینی، بعد هم سری Gnomon: Intro To UDK . بعد اینا 14-13 سری دیگه هست که عموما تخصصی تره و هر وقت نیاز شد باید بری سراغشون. ولی اول کار حتما اون دو تا.

اکثرش لینک دانلود پیدا نمی کنی، ولی یه سایت داره، نه همشو ولی عمومشو داره: Iran-Rose.ir. اگه هم خطت قوی نیس، از اول همه رو از این بگیر.

خوبه که انگلیسیت هم خوبه.

VB.Net رو مثال زدم چون گفتی VB کار کردم، چند ماه دیگه لازم داری اصول شی گرایی رو یاد بگیری، گفتم می تونی از اون شروع کنی، اگه نه ربطی به UDK نداره.

خیلی خوبه.

در مورد سوال آخر هم اینجا نپرس. دو روز وقت بذار تحقیق کن راجع بهش، بعد شروع کن، اگه واقعا برنامه داری چند سال باش کار کنی، حتما برات ارزش داره 2 روز وقت بزاری واسه شروع. اینجا شما فقط می تونی نظر افراد رو جویا بشی، ولی اینکه واقعا قضیه از چه قراره رو خودت باید یه زحمتی واسش بکشی.

شما لطف داری، چشم.

خودت تو این زمینه باید سخت تلاش کنی، در این صورت ایشالا سال دیگه(شایدم زودتر) یه بازی توپ بدی بیرون، همه انگشت یه دهن بمونن.اینجوری

راستی بازیت که تموم شد شیرینی فراموش نشه.تا بعد.
    دمت گرم!
    چشم!
    راستی برای اول کار همون پسته خوبه دیگه!
    راستی گفته بودی برو برنامه ی دیگه ای پیدا کن مسخره کردی دیگه(آخه فکر کنم این تنها برنامه ی ساخت بازی رایگان باشه که می شه دانلود کرد!)
    داستانم در رابطه با ایران باستان یعنی دوران ساسانی و هخامنشیه!
    تمامی حرکات طراحی شدست!اگه بشه همون جوری که ما یعنی 3 نفر از دوستان که با موتور های گرافیکی آنشا هستند در بیاد بازی بسیار مدرنی خواهد بود!
    البته با کمک شما!
    چند روزی نبودم و دیر کردم!
    ممنون از شما!بای(منظورم حسینی بای نبود منظورم bye بود)

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی AMIR REZAs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    هر کجا هستی --------- Wherever you are

پيش فرض

راستش دل کندن از گیم استدیو سخته ولی حداقل کسی بهم نمی گه Warez kidde
    به خاطر حرف خارجی ها.............................................. ...
    اگر اینطوریه گیم میکر کارها و یونیتی کارها هم اینطوری هستن..........!!!!!!!
    چه میدونم حتما آنریل یه چیزی هست که میگید ولی خوب من خودم تازه هوای گیم میکر به سرم زده......
    هر موتوری خاصیت خودش رو داره............
    ای خدا............................................ .

4. این کاربر از AMIR REZAs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز iload's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پرنس جان فکر نکنم هنوز با آموزشای Geodav کار کرده باشی، درسته؟ Geodav برای سه بخش کاراکتر، اسلحه و وسیله نقلیه، بیش از 20 ویدئو و 15 مقاله ی متنی داره. یه سری بهش بزن، چیزایی که می خوای پیدا می کنی. در مورد تعویض سیستم راه رفتن بازی هم متوجه نشدم منظورت چیه.

برای Unreal Script یه سرچ بکنی آموزش های زیادی پیدا می کنی. اینقدر زیاده که من ظرف دو ماهه گذشته فرصت نکردم هنوز نصفه شوهم کار کنم. فقط راستش ماها با اون ویدئوها یکم بد عادت شدیم.

فعلا.
    سلام

ببخشید من هرچی کشتم آموزش هایی که گفتید رو پیدا نکردم .
    من یه سری پیدا کرده بودم که تو fileplanet بود نمیتونستم دانلود کنم .
    میشه آدرس اون آموزش های Geodav رو لطف کنید . هر جا که هست حتی fileplanet aاید اونایی نباشه که من پیدا کردم .

پیشاپیش تشکر میکنم .

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی parvizamd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

آنریل یک چیزی نیست! بلکه بهترین موتور تاریخ هست ! هر چند نمره اش تو پشتیبانی صفره

اگه نباشه جاش خالی می مونه zelda64's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

آیا با Unreal و یا هر موتور ساخت بازی دیگری که به شکل FPS (به صورت اول شخص) طراحی شده ، می‌توان بازی سوم شخص مانند Evil 4 و یا Evil 5 طراحی کرد.

چون بنده در حال یادگیری این موتور ساخت بازی هستم این سؤال برایم پیش آمد.

دوستان و اساتید اگر اطلاعاتی درباره‌ی سؤال من دارند ، خواهش می‌کنم دریغ نکنند و من و بقیه‌ی دوستانی را که این سؤال برایشان پیش آمده ، راهنمایی کنند.

پیشاپیش از توجه و راهنمایی شما اساتید فعال در این تاپیک مفید سپاسگزارم.

آخر فروم باز keb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ...رو به رو سراب ... پشت سر خراب..

پيش فرض

آیا با Unreal و یا هر موتور ساخت بازی دیگری که به شکل FPS (به صورت اول شخص) طراحی شده ، می‌توان بازی سوم شخص مانند Evil 4 و یا Evil 5 طراحی کرد.

دوستان و اساتید اگر اطلاعاتی درباره‌ی سؤال من دارند ، خواهش می‌کنم دریغ نکنند و من و بقیه‌ی دوستانی را که این سؤال برایشان پیش آمده ، راهنمایی کنند.

آره میشه با آنریل بازی سوم شخص و استراتژی و چیزای دیگه هم ساخت. فقط دو بعدی باهاش نمیشه ساخت.

9. این کاربر از keb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی AMIR REZAs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    هر کجا هستی --------- Wherever you are

پيش فرض

آنریل یک چیزی نیست! بلکه بهترین موتور تاریخ هست ! هر چند نمره اش تو پشتیبانی صفره
    یادمه یکی از بازی سازهای معروف ایرانی بود میگفت آنریل برای یک گروه بزرگ هست نه بازی سازهای مستقل!
    آنریل بهتره یا یونیتی:
    کد:

پروفشنال tovamohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام

اشتباه نکنید آنریل برای FPS طراحی نشده، آنریل یه انجین همه منظوره هست. حتی غیر از بازیهای مختلف برای Simulation و Visualization هم استفاده می شه، در ضمن فیلم کوتاه هم باش ساخته شده، به اصطلاح Machinima.

البته در مورد هر موتور که گفتی بله، به عنوان مثال CryEngine, IW4 و Dunya برای ساخت FPS طراحی شدن، بازی غیر از این سبک هم ازشون نمی بینی. ولی آنریل که از مدتها قبل بازی های دیگه هم داشت. شما اگه TPS می خوای یه نگاه به Gears Of War و Splinter Cell: Conviction بنداز. حتی گیرز سبک جدیدی از دوربین رو معرفی کرد که بسته به موقعیت تغییر می کرد. از دوربین گیرز تا الان الگوبرداری هایی هم برای بازیها شده.

باقی سبک ها هم نیاز به گفتن نیست، شما اینجارو یه نگاه بکن:

کد:
    فقط توی همین چند تا بازی، سبک های Side Scrolling, Tower Defence, Puzzle و حتی یه RPG ساده وجود داره. توی آموزشهای رسمی UDK هم یه بازی به سبک Top Down آموزش داده می شه.

حتی برای بازی دوبعدی هم الان با وجود GFx میشه چیزهای جالبی تو UDK درآورد، برای نمونه هم به Mini Game هایی که داخل Mass Effect بود یه نگاهی بنداز. Mass Effect با UE3 ساخته شده.

آموزش هایی هم برای دوربین گیرز و TPS مجزا وجود داره که قبلا همینجا صحبتش شده.

در کل عموم این مسائل قبلا تکرار شدن، شما یه وقتی بذار تاپیک رو بخون، هم یه سری جوابارو قبل پرسیدن پیدا می کنی، و هم مشکلات سایرین برات تکرار نمیشه.

فعلا.
    Last edited by tovamohammad; 08-06-2010 at 15:16.

12. این کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال tovamohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

یادمه یکی از بازی سازهای معروف ایرانی بود میگفت آنریل برای یک گروه بزرگ هست نه بازی سازهای مستقل!
    آنریل بهتره یا یونیتی:
    کد:
    نمی خوام زیاد روش بحث کنم، فقط همین قدر بگم که در مورد جمله اول کاملا اشتباهه، به عنوان مثال نقض هم:

کد:
    آیا ایشون به دونفر می گن یه گروه بزرگ یا به 5 نفر؟ خب همین دونفر و 5 نفر بازیهای کاملی با UDK درست کردن، فقط ما ایرانیا به خاطر تنبلی زبانزدمون برای هر مسئله بهانه جویی می کنیم. همون که می گن گربه دستش به گوشت نمی رسید می گفت بو میده راجع به بعضیمون از جمله شخصی که این جمله رو گفته صادقه.

والا من یکی که کمتر از 30 نفر رو نمی گم گروه بزرگ، حتی بازی های به درد نخور ایرانی هم که تجاری هستن به راحتی 50 یا 60 نفر هستن. چه برسه به بازی های تجاری دنیا که حداقل 80 نفرن و گاها تعدادشون 3 رقمی هم میشه.

برای تاپیکی هم که معرفی کردی باید بگم تازه واردین اینجا از UDK بیشتر اطلاعات دارن تا اون آقای حمزه که اون تاپیکو زده، جالبه مدیر انجمن هم هست مثلا. ایشون حتی نمی دونسته SkyLight چیه، در اومده گفته Fracture Mesh رو ما چون زیادی قوی هستیم تو Unity با پارتیکل سیستم در میاریم. نمی دونم شاید هم ایشون از معجزه برخوردارن و می تونن به محالات رنگ واقعیت ببخشن.

به هر حال ایشون از نوشتش می خوره که بچه سن باشه، مخصوصا که از ترسش رفته یه همچین تاپیکی رو صاف زده وسط Unity کارها، راست می گه بره یه جا که هر دو قشر کاربر هستن سوالشو مطرح کنه. در هر صورت من فرصت این بحث های بیخودی رو ندارم، اگه داشتم هم با ایشون حاضر نبودم بحث کنم که حتی دوتا اصطلاح ساده رو هم بلد نیست.

شما هم که دوبار بهت گفته UE3 با UDK فرق می کنه، ازش بپرس چه فرقی می کنه؟ چیزی که بارها اینجا صحبتش شده و رد شده رو ایشون می خواد اثبات کنه؟؟ چه قوی

امیر رضا جان لطفا این بحث ها رو تو این تاپیک باز نکن، اولا که کلا بحث بیخودی هست، بعد هم اگه باز خیلی برات مهم بود، بی زحمت یه تاپیک واسش بزن، هرچی باشه اینجا پشتیبانیه و بحث فقط فنی. ممنون.

فعلا.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •