دوستان اون سوال ما رو که جواب ندادید.
می خواستم ببینم من adsl دارم.اینکه میگید آدم باید اینترنت پر سرعت داشته باشه واسه چیه؟
یعنی فقط نرم افزار باید با گوشی دانلود کرد؟ یا میشه از تو نت دانلود کرد ریخت رو گوشی؟
خواهشا جواب بدید.
دوستان اون سوال ما رو که جواب ندادید.
می خواستم ببینم من adsl دارم.اینکه میگید آدم باید اینترنت پر سرعت داشته باشه واسه چیه؟
یعنی فقط نرم افزار باید با گوشی دانلود کرد؟ یا میشه از تو نت دانلود کرد ریخت رو گوشی؟
خواهشا جواب بدید.
اینرتنت پرسرعت برای اپدیت کردن گوشی هستش و دانلود برنامه هاش از توی اینترنتم به وسیله pc فقط میتونی فایل کم حجم رو بگیری بعد با گوشی کلشو دان کنی اینترنت 128 هم داشته باشی برای اپدیدت برنامه های n900 کافیه .
در مورد سوال دوم هم جوابتو دادم اره باید با گوشی دانلود کنی البته اونجوری هم میتونی دانلود کنی ولی نصبش خیلی سخت میشه . باید کپی کنی توی مموری اصلی گوشی و از طریق داس گوشی برنامه رو نصب کنی .
البته اینو هم بگم حتما باید اینترنتتو تبدیل به وایلیس کنی .
اینرتنت پرسرعت برای اپدیت کردن گوشی هستش و دانلود برنامه هاش از توی اینترنتم به وسیله pc فقط میتونی فایل کم حجم رو بگیری بعد با گوشی کلشو دان کنی اینترنت 128 هم داشته باشی برای اپدیدت برنامه های n900 کافیه .
در مورد سوال دوم هم جوابتو دادم اره باید با گوشی دانلود کنی البته اونجوری هم میتونی دانلود کنی ولی نصبش خیلی سخت میشه . باید کپی کنی توی مموری اصلی گوشی و از طریق داس گوشی برنامه رو نصب کنی .
البته اینو هم بگم حتما باید اینترنتتو تبدیل به وایلیس کنی .
پس یعنی بدون داشتن اینترنت وایرلس کاری نمیشه کرد؟
از اون طریق داس رو هم میشه یه توضیحه کوتاهی بدید؟
من الان چنتا فایل گرفتم با فرمت install. اینا رو چطوری میشه نصب کرد؟
داس یعنی چی؟!!!
این گوشی بر پایه لینوکس هست....داس که مال مایکروسافته...بی خیال...
منظورشون ترمینال هست که بشه کد بنویسی
بله منم منظورشون رو میدونم...ولی خب باید بگن ترمینال نه dos...چون اصلا از زمین تا اسمون فرق دارن با هم...
اره بدون اینترنت وایالیس کاری نمیتونی بکنی دو راه داری اول مودم والیس بگیری و یا کارت های شبکه ی وایلس که مدل های مختلف و سرعت های مختلف داره بهترین کار اینه که یکی از یوسبی وایلس دار ها رو بگیری هم ارزون تره هم بسرفه تره .
با سلام خدمت دوستان گلم.می خوستم بدونم کسی از شما OpenGL es 2.0 را روی گوشیش نصب کرده.این راه انداز گرافیکی بزای نصب خیلی از بازی ها نیازه.تا نباشه هم نصب نمیشن.مثلا Frozen bubble 2,Gltron,....
خریداری شد به قیمت 558 هزار تومان
مبارکم باشه.خیلی حال میده کار کردن باهاش.
راستی یه سوال: نرم افزار قطب نما هم داره؟
و اینکه یه برنامه که بشه باهاش آفلاین از جی پی اس استفاده کرد رو میگید؟
و اینکه این مخازن که هستن تا وقتی disable نباشن برنامه هایی که داخلشون هستن رو می تونیم ببینیم دیگه.آره؟
Last edited by sada; 11-04-2010 at 22:07.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)