ماله من 3تا دي وي دي بود ...
براي چي ؟؟![]()
ماله من 3تا دي وي دي بود ...
براي چي ؟؟![]()
هیچی مشکل نداره.ماله من 3تا دي وي دي بود ...
براي چي ؟؟
امیدوارم ازش لذت بری.
منظور کدوم اسبه من اسب ندارم
پس فعلا فقط باید از دستش در بری. بعضی جاها باید زمان رو کند کنی تا بتونی از دستش در بری.
بعدا یه اسب جهنمی باحال میگیری که خیلی بازی رو قشنگ تر میکنه.![]()
همونی که می تونستی بکشیش ولی نکشتیش و رام کردیش گوشه بالا هم نوشته و می تونی سامون کنی برای من وقتی دکمه های LB + RB رو می زدم می آورد. امکان نداره اسب رو نداشته باشی چون قبل از اینکه به اینجا برسی توی یه مرحله قبل تر بدستش آوردی.
به روز شد...
وای خدای من فکر کنم فهمیدم جریان چیشه تو تازه اول مرحله اشلند هستی... من فکر کردم رسیدی به نبرد پایانی که با همون کرم خاکی هست... به قول دوستمون باید زمان رو آروم تر کنی و مستقیم به خشکی برسی قبل اینکه دیر بشه روبروت کمی متمایل به چپ یه قسمت هست باید مستقیم به سمتش بدوی
Last edited by Spaniuly; 20-12-2010 at 17:04.
بچه ها بازیش چه طوره ؟ازین بازی های اعصاب خورد کن که نیست ندونی اصلا باید کدوم طرف بری ؟
به بازیش نمره چند میدید؟ واسه pc هست دیگه ؟
برعکس از اون بازی هاست که نه خسته میشی نه رو اعصابته .
معماهای جالب و خوبی داره که رو اعصابت نیست .
داستان باحالش هم از یه طرف .
فقط میتونم بگم گرافیکش امروزی نیست و یه کمی قدیمی به نظر میرسه .
یعنی از این لحاظها به پای خدای جنگ نمیرسه ولی واقعا ارزش بازی رو داره .
من بهش 8.5 میدم .
من اون موقع رو ایکس باکس بازی کردم فوق العاده بود . فقط اون آخرهای بازی ازم خواست 7 تا تیکه از یه شمشیر رو پیدا کنم که من تونستم فقط 6 تاش رو پیدا کنم . اون یدونه رو کل نقشه و بازی رو زیر و رو کردم ولی نتونستم پیدا کنم . ولی انصافا کارش درسته![]()
دوستمون هم گفتن بازیش فوق العاده زیباست و من هم تایید می کنم...هرگز از دستش ندید
در مورد نقشه های بازی هم متاسفانه بعضی مراحل گیج میشید ولی خب بازی هم نوعی پازل محور هست و چاره ای ندارید جز فکر کردن در مورد مراحل فکریش...
واسه pc هم خیلی وقته هست و من از 10 بهش 9 میدم...
این قسمتی که من هستم چند تا سکو هست که میری روش و کرمه کاری بهت نداره هیچ چیزی واسه کند کردن زمان ندارم من اون قسمت اول که زمان رو کند میکنی و میری جلو رو رد کردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)