با سلام
من دنبال يه نرم افزار ميگردم كه mp3.wmv. و........رو به mmfتبديل كنه.البته من Mp3 to ringtone Gold رو دارم،ولي فايلهايي كه به mmf تبديل ميكنه حجمسش از 24 كيلو بايت بيشتر نميشه.ميخوام تقريبا حجم فايلي كه ميسازه 100--150 كيلو باشه.
با سلام
من دنبال يه نرم افزار ميگردم كه mp3.wmv. و........رو به mmfتبديل كنه.البته من Mp3 to ringtone Gold رو دارم،ولي فايلهايي كه به mmf تبديل ميكنه حجمسش از 24 كيلو بايت بيشتر نميشه.ميخوام تقريبا حجم فايلي كه ميسازه 100--150 كيلو باشه.
دنبال یه برنامه واسه تبدیل Dvd به Divx میگردم ... ولی میخوام موقع تبدیل تنظیم کنم که فایل Divx خروجی چند مگابایت باشه ...
(مثلا فایل خروجی 700mb باشه تا بشه روی Cd رایتش کرد )
نرم افزاری برای تبدیل flv به mwv که مشکل کرک و سریال نامبر نداشته باشه چیه؟
از نرم افزار Total video convertor استفاده كنيد.
فيلمتونو بهش بديد و فرمت خروجي رو Mp3 انتخاب كنيد.
salam
az dustan khahesh mikonam narm afzari moarefi konan ke ba un beshe az CD,DVD haye ghofl gozashte shodeh kopi gereft.
Kheili mamnun misham age serialnumber dashteh bashe
ba tashakor
اگه كسي مي تونه اين برنامه رو با كرك براي دانلود بزاره ممنون مي شم ازش. قربونتون برم.
در ضمن اين برنامه براي جداسازي صدا از فيلم هاست و به صوت mp3 يا wav ... ذخيره كردن.
سلام.ممنون از تایپیک خوب و مقیدت.مبدل Mp3 به Mp4 وجود داره؟اگه داره بذار لطفاً
آقا !![]()
آقا!!!!!!!!!!!!!
یعنی تو این فوروم یه نفر نیست که یه برنامه بتونه به ما بده که dvd رو به divx تبدیل کنه بدون افت کیفیت؟!!![]()
![]()
عجیبه....![]()
![]()
یه چیز میگینا !!!!!!
چیزی که میگین غیر ممکنه ، وقتی VCD یه DIVX تبدیل میشه کلی کیفیتش افت می کنه ، دیگه DVD که جای خودشو داره.
برنامه برای این تبدیلی که گفتین تا دلتون بخواد توی این تاپیک هست.
من اولین باری که توی این تاپیک اومدم ، اول از همه کل صفحه های تاپیک رو زیر و رو کردم.
قبلا معرفی شده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)