سلام
ناراحت نباشید حق همه رو یه جوری خوردن،از من امتیاز کم کردن در صورتی که کلی برد دارم معلوم نیست چی به چی شد، بعدشم که این لیگ هم تموم شد آخرین بازیو انجام میدیم،به اوناییم که اول شدن تبریک میگم،ایشالا تو لیگای بالاتر باشین.
سلام
ناراحت نباشید حق همه رو یه جوری خوردن،از من امتیاز کم کردن در صورتی که کلی برد دارم معلوم نیست چی به چی شد، بعدشم که این لیگ هم تموم شد آخرین بازیو انجام میدیم،به اوناییم که اول شدن تبریک میگم،ایشالا تو لیگای بالاتر باشین.
خوب تازه درس شده : البته بعضی از ساعتها مثلا 4 صبح قاط میزنه
همون موقع شروع بازی
به هر حال یه چیزی بود که رفع شده
اخیش بالاخره اول شدم با اختلاف یک امتیاز تازه تفاضل گل پشت سریم 6 بود مال من 4 خیلی لیگ سختی بود.اووه.امیدوارم شما هم اول شده باشید.
موفق باشید.
دوستان, من اولین بازی دوستانه ام رو بردم اما برخلاف توضیحات سایت, نه 1 امتیاز گرفتم و نه هیچ پولی به من اضافه شد!!! میخواستم بدونم کسی میدونه جریان چیه؟ چون اگه اینطوری باشه, بازی دوستانه, بی معنی میشه
من با ده امتیاز ششم شدم.چه لیگی بود خدا وکیلی.تیم اول 15 امتیاز داشت.همه نزدیک هم بودیم.من به خاطر تفاضل گلم ششم شدم.
فکر کنم قانون عوض شد که فقط تجربه و انگیزه میگیرید از بازی های دوستانه.
با سرمایه ی منفیم.....قهرمان شدم......برید کف کنید....بازیکنم رو نخریدید.....منم دیگه نمیفروشمش......
لیگی که من بودم طوفانی بود !
هر 7 بازی رو بردم و 21 امتیاز گرفتم ! تفاضل گلم 22 بود !!! نفر دوم تفاضل گلش 5 بود !! : دی
به هرتیم 3-4 تا زدم !! خیلی حال داد : دی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)