آره يه چيزايي يادم اومدش من خيلي نگاهش مي كردم
ولي اصلا اسمش يادم نيست
يه پسر و يه دختر با يه عالمه دوست دايناسوري با شخصيت منفي هايي كه شبيه خوك بودن!
آره يه چيزايي يادم اومدش من خيلي نگاهش مي كردم
ولي اصلا اسمش يادم نيست
يه پسر و يه دختر با يه عالمه دوست دايناسوري با شخصيت منفي هايي كه شبيه خوك بودن!
خب حالا نمي خواد بزني همه كارتونهاي بچگي مون رو درب و داغون كني!!!
اين كارتون ها مال دوره جنگ و آوارگي توي ژاپن بودن وقتي كه بچه ها پدر و مادراشون رو از دست مي دادن و اين همذات پنداري اتفاقا بنظرم راه حل خيلي عالي اي بوده براي كم كردن حس بدبختي
البته اين ژاپني ها كلا جوگيرن يه صحنه هايي مي سازن لجت مي گيره!!! مثل اينور و اونور كوچه كه گفتي!
تقريبا هم همشون مادر نداشتن!!! الان نگاه مي كنم خنده ام مي گيره ولي اون موقع كلي برام مهم بودش! يادشم بخير!
منظورت همون شخصیتهایی هستش که به یکیشون میگفتن داینا چسب و یکی دیگه که با دهنش منگنه میکرد و غیره
سلام
متاسفانه من هم فراموش کردم، بخشی از قسمت ها یادم هست و آن صفینه عجیب بی تعادل ولی قیافه و منش هیچ کدام از شخصیت ها یادم نیست.
نمیدانم چطور است، کارتون های دیگر را به خوبی یادم مانده ولی این یکی را ....
اسمش پیدا شود، میشود تصاویری پیدا کرد.
از توجه دوستان هم تشکر میکنم، ممنون.
داينا كوچولوها به نام اصلي : Diplodo
Aired: 1988 - 1991
Show Type: Animated
Country of Origin: FRANCE
Bubbles, Stapler, Stickum, Scissors and Puncher are the Diplodorians.اين هم لينك تماشاي تيتراژ سريال:Peter and Jane the kids meeting them, and the diplodoirians join them to the fight with the evil boss Zauberer.
The Diplodos home, is the sister planet of Earth in a parallell dimension. Except that whatever happens to one planet also happens to the other, but in reverse. Since the Diplodos have a strong defensive shield, the evil dudes target Earth with one evil scheme after the other, counting on the reverse effect to weaken the Diplodo planet. Therefore the Diplodos have come to protect Earth.
This show has a very good plot if you like your shows to not be realistic.
also, all the diplodorians have special powers such as.... stickum can make sellotape come out of his mouth, puncher can punche holes with his teeth and no need to guess what scissors does.
http://www.dailymotion.com/video/x4mpj4_les-diplodo-generique-dessin-anime_animals
ارادتمند آشنا![]()
Last edited by pedram_ashena; 31-07-2008 at 16:32.
سلام
درسته! همین بود، ممنون.
اگر خواستید سری به تاپیک زیر هم بزنید، البته همه تصاویر را از وب پیداکردم و احتمالاً دوستان دیگر هم تصاویر را دیده اند.
و تصاویر و تنوع کارتون هایی که تصاویراشان را گیر آورده ام، بیش از تاپیک فوق است، ولی به دلیل مشکلات کاری دیگر نتوانستم وقتی روی مدیریت فایلها و آپلود و پست جدید بگذارم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شاید تاپیک اینجا، کمی تکانمان دهد و تاپیک انجا را هم کامل تر کنم.!!
بهرحال از کلیه دوستان که کمک کردند، مجدداً تشکر میکنم.
ممنون و موفق باشید.
دوستان سلام یه کارتون قدیمی که خیلی وقته پخش نشده، البته اگه تکراری هست ببخشید چون تعداد صفحات بحث 86 تا بود من هم نتونستم چک کنم که تکراری نباشه:
واتو واتو رو یادتون میاد:
اینم لینک دانلو یک قسمت ویدئویی کامل با کیفیت خوب و آهنگهاش خیلی قشتگه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم یه سورپرایز:
این قاصدکه رو یادتون میاد با باد اینور و اونور میرفت و آهنگ قشنگی هم داشت ولی کسی اسم اصلیشو میدونه؟؟؟؟
![]()
يكي از اون چيزهايي كه بچه هاي قديم دنبالش بودن :
زمزمه گلاکن (ناقوس گلاکن)
تصاوير نقاشي شده كه يك گوينده مرد به جاي همه صحبت ميكرد.
يك شمشير داشتند كه وقتي دشمن نزديك ميشد روشن ميشد.يك شنل ماسه اي كه وقتي زيرش ميرفتند نامرئي ميشدند
اين عكسها را دوست خوبمان _H2_ پيدا كرده است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)