چرا تو فروم خود بازی مطرح نمیکنین؟یکی کمک کنه واسه ما اپدیت تنیشه یعتی پیغام نمیده که اپدیت کنیم ! کسی نمیتونه فایل های مورد نیاز رو بده ؟
چرا تو فروم خود بازی مطرح نمیکنین؟یکی کمک کنه واسه ما اپدیت تنیشه یعتی پیغام نمیده که اپدیت کنیم ! کسی نمیتونه فایل های مورد نیاز رو بده ؟
wmax جان شما آي اس پيت پارس آنلاينه ؟
Sani-7 شما چه طور ؟
بچه هايي كه مشكل آپديت دارن ( وارد بازي ميشن ولي بازيشون آپ ديت نميشه ) بيان اينجا اعلام كنن :چرا تو فروم خود بازی مطرح نمیکنین؟
من قبلا تاپيكش رو زدم . بيايد شما هم بگيد شايد يه فكري به حالمون كردند .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
داريوش بيا اينم اون دو تا فلشه ، دكمه پلي نو به صورت فلش و فارسي شده اون يارو گيتاريسته :
امروز وقت كردم يه نيم ساعت وقت گذاشتم درستش كردم : ديکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من هم پارس آنلاین دارم
پارس افلاین البته![]()
سلام
راستش برا منم بار اول براي update ارور داد
من فايل battelfieldhero updater كه تو پوشه Downloaded Program Files تو شاخه windows هست پاك كردم بعد دوباره تو سايت play now رو زدم دوباره اين فايل رو دانلود كرد و اين دفعه نصبش كرد !
میگم این xp توی فروشگاه به چه درد می خوره ، یعنی هر چندتا xp میشه ابیلیتی رو گسترش داد ؟
بعد اون اسلحه خفنه کجای فروشگاه هست ، من که نمی بینم ...
آره عزیز isp من پارس آنلاین هست
فك كنم مشكل از isp هامون باشه . منم پارس آنلاينم .آره عزیز isp من پارس آنلاین هست
یادتون باشه ! من مجبورم کلش رو پاک کنم دوباره نصب کنم.خبرش رو میدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)